Airbus Germanwings in letalske vaje NATA

OddajStoyan Svet , dne 2015-03-24 ob 23:45:52

V francoskih Alpah je na poti iz Barcelone v Düsseldorf strmoglavilo letalo airbus A320 nemške družbe Germanwings s 150 ljudmi na krovu.

Ob tej novici sem se ne vem zakaj takoj spomnil na let 1308 Inex-Adrie Avioprometa s 183 slovenskimi potniki na Ajacio Korzika.

Sicer je uradno bilo sporočeno, da je letalo  McDonnell Douglas DC-9-81 pred tridesetimi leti treščilo v goro zaradi napačnih navodil iz kontrolnega stolpa letališča, ampak ravno takrat je francoska vojska imala okoli Korzike letalske vojaške vaje in pojavili so se močni sumi, da je bodisi francoska vojska "pomotoma" sestrelila Adrijin avion, ali pa celo, da je prišlo do trka z vojaškim letalom.

Ker vemo, da nam EU nebo "branijo"  NATO letalske sile pod nadzorom ameriških zračnih sil, se sploh ne bi čudil, če se bo izkazalo, da je "pomotoma" airbus germanwings sestrelil kar kak pilot NATA, ali pa je šlo za trk airbusa z vojaškim brezpilotnim letalom.

Izgleda, da se kontrolam zračnega prometa v EU državah itak niti ne sanja, kaj na nebu počnejo vsa ta vojaška letala NATA, sicer pa ima večina novejših vojaških letal naprave, ki blokirajo radarje, tako, da civilni radarji na letališčih res ne morejo vedeti kaj vse se v zraku nad nami dogaja.

Žal bodo s pristankom župana občine Postojna Igorjem Marentičem brezpilotna vojaška letala NATA po novem lahko pristajala tudi na Postojnskem letališču.

Žal mi je, da se odgovorni možje na občini ne zavedajo nevarnosti, ki nam s tem preti. V medijih lahko beremo koliko tisoč civilistov po svetu so že pobila ta ameriška brezpilotna letala.

Potrebujejo samo kakega manijaka računalniških igric, ki se z ubijalskimi  brezpilotnimi letali lahko igra kjerkoli na svetu je stacioniran in počne vse kar mu je od nadrejenih naročeno.

Ta brezpilotna ubijalska letala so lahko v zraku tudi 24 ur, lahko letijo ponoči tako nizko, da jih radarji niti ne morejo zaznati.  Opremljeni so tudi z infra rdečimi kamerami, laserji, radarji, mikro droni, raketami in drugo najmodernejšo vojaško opremo.

Lahko povzročajo kjerkoli in kadarkoli požare, lahko mirno ponoči na vodne vire odmetavajo strupe, skratka lahko se po mili volji z nami igrajo kot mačka z mišjo seveda na naš davkoplačevalski račun. Ne pozabimo NATU vsak mesec za ščitenje našega neba in mej plačamo več kot 30 milijonov evrov. 

Seveda, lahko sklatijo z neba kadarkoli, katerokoli letalo in seveda to tudi počnejo. Saj so samo še ena korporacija satanističnih banskterskih prostozidarskih iluminatov in vse delajo po njihovem naročilu. Za te banksterje iluminate pa smo vsi mi manj kot smeti. Njihov cilj je zbrisati nas z naše zemlje.

Spomnimo se na "teroristični" napad na časopis Charlie Hebdo, ki ga je kakšno naključje kak mesec pred terorističnim napadom za drobiž kupil iluminat Rothschild, po napadu pa z milijonsko naklado časopisa zaslužil kakih 10 milijonov evrov. 

Res če se ne bomo kmalu rešili NATA, se bo NATO kmalu rešil nas prebivalcev Slovenije. 

Stoyan Svet    

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Društvo CZPNN
0
Mar 26, 2015
Videla žaba kje konju dajejo podkovi, pa tudi ona dvignila nogo.
#12
Stoyan Svet
3
Mar 25, 2015
Romano Rajkov hvala za komentar s katerim se povsem strinjam.

Mogoče se še spomniš, da je 3.2.1998- v bližini Cavaleseja kjer je je vojaško oporišče ameriške vojske pilot Richy Ashby je z vojaškim letalom letel prenizko in prehitro in pri tem pretrgal kabel gondole.

Ta je padla v globino in umrlo je 20 ljudi. Kasneje ga je ameriško sodišče oprostilo.
Seveda pa pravilno ugotavljaš, da resnica verjetno uradno tokrat ne bo prišla na dan, prav tako kot v primeru terorističnega napada v Parizu, ki ga je izvedla izraelska tajna služba.

ARSO je potrdil moje trditve, kar je razvidno tudi iz njihovih tabel, da so med žledno katastrofo od dvajset do petdeset, pa tudi stokrat bile presežene določene količine točno tistih nano delcev kovin, kot aluminij, barij, stroncij, kadmij, litij itd ki se uporabljajo pri vremenskem vojskovanju NATA. .
lp
#11
Romano Rajkov
4
Mar 25, 2015
Kot si napisal Stoyan, koliko ne raziskanega je še o raznih katastrofah, ki jih je zakrivil prav NATO, le da se naši politiki in vsa Evropa tega ne zavedajo. NATO nam povzroči več škode, kot koristi in tudi sum te avionske nesreče, ki se je pripetila včeraj, lahko leti prav na to brezbrižnost vseh Natovih pilotov, ki ga sračkajo in se izživljajo po zračnem prostoru vse Evrope.

Ne misli pa, da bo prišla resnica na dan, če se ugotovi, da je nesrečo povzročilo prav natovo letalo z pilotom ali pa tudi brez njega. Največja napaka cele Evrope je, da so prepustili Američanom nadzirati ves zračni prostor, kot da sami nismo zmožni tega nadzirati. Veliko se sliši o raznem razsipavanju, raznih strupov, o tem že skoro vrabci čivkajo in tudi ves ta žledolom za mene ni naravni pojav, temveč ga povzroča prav NATO in Američani...
#10
Stoyan Svet
1
Mar 25, 2015
lep pozdrav tudi tebi mike 1968
#9
mike 1968
5
Mar 25, 2015
Stoyan tudi meni na rtvslo brišejo komentarje brez kakšne koli obrazložitve, ampak SE NE DAMO!

TEORIJA ZAROTE?

V teh časih, na tem svetu je seveda VSE MOGOČE.

Pa lep pozdrav
#8
Stoyan Svet
3
Mar 25, 2015
hvala Dajana, da deliš moj članek, tudi meni na rtvslo strani kar naprej brišejo komentarje.
#7
Stoyan Svet
3
Mar 25, 2015
da ne bo pomote in da bi kdo mislil, da imam kaj proti županu občine Postojna Igorju Marentiču. Niti slučajno. ne samo, da sem ga volil, celo propagiral sem pri prijateljih in znancih za njegovo izvolitev.
Torej zakaj pišem to, kar pišem?
Že veliko let spremljam iluminatsko sceno in NATO vremensko vojskovanje, ki se izvaja nad nami in svetom.
Veliko premalo se zavedamo posledic, ki se nam glede NATA zaradi tiščanja glave v pesek dogajajo.
Prakso tega vojskovanja nočemo videti in jo zavijamo v razne teorije, ljudje pa zaradi posledic vremenskega vojskovanja vsebolj zbolevajo in umirajo.
Ne pozabimo odkar smo v NATU se je smrtnost zaradi vseh oblik raka povečala za 30%.
Ne zatiskaj si oči, spreglej in začni delovati, da te prej ne bo doletel tvoj lastni pogreb.
#6
Stoyan Svet
3
Mar 25, 2015
Bojan Breza, a to ti sodiš po sebi?
#5
Bojan Breza
9
Mar 25, 2015
Stoyči pejt k kakemu res res res dobremu zdravniku!!!
#4
Franc Pojbič
2
Mar 25, 2015
tole pa je iz trte zvito, kar zadeva UAV, pa se strinjam. SLO jih ne potrebuje
#3
Stoyan Svet
2
Mar 25, 2015
Tudi naša vojska bi se rada igrala z brezpilotnimi letali, zato bomo v kratkem iz proračuna namenili kak milijon evrov za tri manjjša brezpilotna letala.
http://www.rtvslo.si/slovenija/sv-bo-ze-letos-kupil-prvo-robotsko-letalo/357004#comments

SV bo že letos kupil prvo robotsko letalo :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV Sloveni

Slovenska vojska naj bi že letos kupila robotsko letalo. Koliko nas bo stalo in kje ga bomo kupili, za zdaj še ostaja ne
#2
Dajana Babič
4
Mar 25, 2015
Jaz sem tudi takoj pomislila na Korziko. In takoj, da je nekaj narobe...
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-03-24 23:45:52 (Mar 24, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
Sandi Čurin naj bi podpisal marakeško deklaracijo
NATO potresi z minsko eksplozivnimi sredstvi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
september 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj