Miro Cerar odstopite takoj!

OddajStoyan Svet , dne 2015-03-16 ob 12:09:23

Spoštovani Miro Cerar

1. O vaši sporni moralnosti in etičnosti vsak dan dobivamo nove in nove osupljive podatke. Prvič smo o vaši sporni moralnosti in etičnosti izvedeli iz medijev, ko ste dvema šolama zaračunali preveč potnih stroškov in zavrnili pobudo, da vrnete preveč zaračune potne stroške, kljub temu, da ste po pisanju nekaterih medijev vi evrski milijonar. 

2. Za osnovne šole ste napisali pravilnik o mobingu, za isti pravilnik ste vsaki šoli zaračunali po 500€ in skupno izrtržili 7500€. In ne samo to; Iz pisanja medijev je razvidno, da ste del plačila za pravilnik dobili tudi od ministrstva za šolstvo

3. Na tiskovni konferenci  ste trdili, da imate za delo z drugimi šolami pisno soglasje svoje matične pravne fakultete. Na pravni fakulteti trdijo, da takega pisnega soglasja ni nikjer. Torej ste lagali. Pozneje ste trdili, da takega soglasja niste potrebovali

4. Brez takega soglasja ste kršili 39. člen zakona o delovnih razmerjih, ki pravi; "Med trajanjem delovnega razmerja delavec ne sme brez pisnega soglasja delodajalca za svoj, ali tuj račun opravljati del, ali skleptati poslov, ki sodijo v dejavnost, ki jo dejansko opravlja delodajalec"

5. Na ta račun ste poleg redne plače na pravni fakulteti po evidencah iz supervizorja iztržili 352 000 evrov prihodkov od oseb javnega prava, in sicer; od državnega zbora 266 000, ministrstva za javno upravo 35 000, ministrstva za notranje zadeve 19 000 in državnega sveta 15 000 tisoč evrov.

6. Po pisanju medijev je na vašo osebno prošnjo Igor Lukšič (minister za šolstvo in šport v Pahorjevi vladi) zaposlil vašo bivšo ženo Danico Cerar. (korupcija)

7. Po pisanju medijev v približno dvestotih dneh vaše vladavine niste naredili nič, razen tega, da se vsak dan otepate kake nove afere. Ste farsa svojemu predvolilnemu programu. https://www.youtube.com/watch?v=8yPWxt_SQFg 

8. Smisel pravne države in oblasti mora biti stalen napor za pravičnost in skupno dobro, ne pa samo za dobro vaših prijateljev in znancev.  https://www.youtube.com/watch?v=JsZAJ6PuSO8 

9. Hrvaška vlada je odpustila dolgove tistim državljanom, ki zaradi revščine niso mogli plačati položnic, pri nas pa tudi po vaši zaslugi  razni Hojsi harajo po državi in z izvršbami ropajo reveže, jih mečejo nacesto ker ne morejo plačevati položnic Naj mimogrede omenimo, da je pravilnik o izvršiteljih popolnoma skregan s človekovimi pravicami in z ustavo.

10. Zaradi socilanih stisk samomorilnost v Sloveniji vsako leto narašča. Vsakih 20 ur si življenje vzame ena oseba. Glede tega smo tretja država v EU. Imamo tudi že več kot štiri tisoč brezdomcev katerih število vsak dan narašča. Odgovornost za stanje v državi pa nedvomno leži tudi na vas. Ker v dvesto dneh vaše vladavine niste naredili nič za skupno dobro, ker ste preveč korupcijsko obremnjeni vas pozivamo, da nemudoma odstopite. 

Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
4
Apr 27, 2015
moramo verjeti v preobrat v dobro za vse nas v politki in gospodarstvu,
sicer bo hitro konec s to državo imenovano Slovenija.
Jezus je že pred 2000 leti rekel;
Dvema gospodarjema ne moreš služiti.
Ali služiš zlu in sebi pripravljaš pogubljenje,
ali pa služiš dobremu za vse ljudi,
kar te lahko vodi in pelje v življenje.
Vsi bivši levo-desni "tovariši" na oblasti v Sloveniji v zadnjih 24 letih so se odločili za prvo možnost, vključno s Cerarjem na žalost ne vedoč,
da se življenje s smrtjo ne konča, ampak šele začne. ;)
#21
Dajana Babič
7
Apr 13, 2015
Isto je zato, ker je ista vibracija. Kdorkoli bi prišel namesto Cerarja bi bilo isto. Sistem imamo tak... Razen tega je Cerar pravnik... ti so pa sploh "pravi".

Pri nas je sistem narobe, sistem spremeni vsakega človeka v takega. Če bi mene kdo kaj vprašal, bi podrla parlament do tal, ukinila stranke in izvolila v parlament - vlado 20 ljudi, 20 najbolj pametnih ljudi v Sloveniji... Vse, kar je odvečno, bi ukinila ali reformirala v nekaj kar deluje. Ven iz Nata in iz EU... to je vsakemu vrabcu jasno, da samo škodo delajo... ukinit vojsko, ukinit denar... pa da vidimo. :)
#20
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Apr 13, 2015
Stojan. Tudi za g. Cerarja so peli hvalo,slavo o etiki, sposobnostih..Ste pozabili? se je omenjeni gospod dal naprost, da je prišel "pošteno" delat v parlament. In zdaj verjamte v g. Breclja in G. Dobovššek..v čem je razlika, res razlika? Se vam ne zdi, da je z mislenostjo javnosti nekaj narobe?
Da konzumiramo vse kar nam novinarji plasirajo!
Vse je isto, vse bo isto, ker to je politika!
#19
Stoyan Svet
4
Apr 13, 2015
lp Samosvoja imamo veliko poštenih ljudi, ki bi se z vsemi silami zavzeli za dobro vseh nas, vendar vsi taki niti slučajno ne morejo priti do oblastnega korita, saj jih koruptivni koritarji že prej izrinejo, oziroma onemogočijo v političnih strankah.
Eden takih, ki mi delujejo pošteno je g. Dobovšek, drugi je recimo dr. Erik Brecelj in še veliko jih je za katere verjamem, da bi delali za dobro vseh nas.
#18
Stoyan Svet
0
Apr 13, 2015
se strinjam Dajana, murgeljski štab ima v pripravi naslednji derivat ZL z Lukcem na čelu, ki naj bi naslednji zavladal in ki bo deloval podobno, kot njegovi predhodniki, saj drugače itak ne more.
Problem naše demokracije je v tem, da vse stranke izhajajo od stricev iz ozadja, vse so talke domačih in tujih lobijev, ki jim mastno plačujejo reklamo.
Seveda sta med njimi tudi sds in nsi.
Verjamem, da se bodo določeni ljudje v politiki distancirali od korupcije in zla, ki ga le ta prinaša za sabo.
#17
Samosvoja b.p. (brez priimka)
1
Apr 13, 2015
Utrujena sem od neprestanih pozivov k odstopu. Vsak dan naj bi nekdo odstopil. Se še niste naveličali te mantre?
No, pa odstopi že nevemtikateri predsednik vlade, stranke, nadzornega sveta... In kaj se zgodi? Nič. pride nov človek nad katerim so mediji in POSLEDIČNO javnost dva dni navdušena. Potem mlad zagnan novinar začne iskat napake. Jih jasno najde in to bobna po vseh medijih vsakih petnajst minut na vsakem programu poslušaš isto "zgodbo"
Sita sem tega.
Če iščeš, najdeš kozla, itak!
Imam občutek, da v sloveniji nimamao več posštenih, sposobnih ljudi. Če so sploh kdaj bili?
p.s. nisem podpornik Cerarja!
#16
Dajana Babič
1
Apr 13, 2015
Mah... saj ni problem v Cerarju... kdorkoli bi prišel v tistem času na oblast, bi se zgodilo podobno... Drugi obrazi... ista vibracija.. Pri nas je SISTEM tak... Ljudje so sužnji sistema, sužnji vzorcev...

Za Cerarja sem ziher, da bo odšel... problem je le... kaj potem? :)
#15
Stoyan Svet
1
Apr 13, 2015
lp Dajana, vsi politični analitiki Cerarju napovedujejo skorajšnji odstop.
S takim pedigrejem res nima več nobene kredibilnosti in veljave.
Verjamem, da bo njegov odhod s premierskega položaja tudi zanj olajšanje.
Me pa čudi, da KPK še ni obravnavala Cerarja glede njegove korupcije,
niti se nanj še ni spravila davkarija, kljub temu, da je povsem jasno, da sta dva njegova sp-ja in doo bili ustanovljeni samo za izogib plačila DDV-ja.
#14
Dajana Babič
1
Apr 13, 2015
Aha... zdaj kapiram, zakaj se toliko druži z Ministrstvom za šolstvo... Evo, tukaj je bila past.
#13
Stoyan Svet
2
Mar 20, 2015
komentar Mira Klineta, strokovnjaka za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi:

"Cerarjeva ekipa nikoli ni imela tal pod nogami. Ves čas je bila v zraku, saj ji ni uspelo dobiti nobenega izjemnega kandidata za ministra. Zanje je lahko zbrala ekipo drugorazrednih ali celo tretjerazrednih posameznikov iz vrst dozdajšnjih birokratov. Takšna ekipa je očitno posledica dejstva, da so se mu prvorazredni kandidati izmikali, ker so poznali močno omejen domet Cerarjevih voditeljskih sposobnosti. Zdaj se to zgolj potrjuje v vsakdanjem življenju, njegovem vladanju Sloveniji.

Cerar kot predsednik vlade in njegovi ministri so v nekaj mesecih izgubil ves začetni kapital ugleda, ki so jim ga pripisali volivci v svoji veliki želji po hitri rešitvi krize v Sloveniji. V tej fazi življenja vlade so jim pomagali tudi mediji z izpostavljanjem njegove igrane skromnosti in s tem nehote ali hote prikrivali njegova mimikretična dejanja. Toda dogodki v zadnjih dneh in njihovi zapisi kažejo, da se hitro nabira negativni kapital ugleda tako Cerarja kot tudi njegove vlade, zato je verjetnost padca vlade zdaj že mogoče meriti v terminih tednov ali celo dni."
#12
Stoyan Svet
3
Mar 19, 2015
lep opis Cerarja od novinarke Maje Sunčič pred volitvami;
Cerar je utelešenje lažne morale, saj pri svojem moraliziranju uporablja dvojna merila. Vsak dan znova dokaže, da je znotraj votel in zunaj prazen. Drugim soli pamet, kaj naj počnejo in česar ne, njegova edina resnična vrednota pa je denar. Zato je Cerar najslabša možna izbira za Slovenijo. Volite kogarkoli, vendar ne Cerarja. Glas za Cerarja je glas za propad Slovenije.
Več na;
http://www.reporter.si/maja-sunčič-miro-cerar-je-najslabša-izbira/25446

Maja Sunčič: Miro Cerar je najslabša izbira | Revija Reporter

Cerar je utelešenje neiskrenosti in prevare. Že od 2011. ustanavlja stranko z nekdanjim generalnim sekretarjem LDS Petro
#11
Petra Sivec
1
Mar 18, 2015
Podpis
#10
Vlatka Kozlovič
0
Mar 17, 2015
Vladislav,

ne, ne poznam jih.
#9
Stoyan Svet
0
Mar 17, 2015
izgleda, da je g. Miro Cerar odprl podjetje samo zato, da bi se izognil plačila DDV.
Nespoštovanje pravil pa lahko odkrijejo v naknadnem nadzoru in upam, da ga tudi bodo..
»Če davčni zavezanci – povezane osebe zaradi preseganja 50.000 evrov obdavčljivega prometa ne dajo zahtevka za namene DDV, se lahko kaznuje za prekršek tako pravna oseba kot tudi odgovorna oseba,« so dodali v Fursu.
#8
Stoyan Svet
0
Mar 17, 2015
ali se bodo na profesorje, ki so poleg rednega dela na fakultetah poslovali še preko svojih podjetij in sp.jev zgrnili črni oblaki in jih bo privilo sodstvo in davkarija? Kajti po pisanju nekaterih medijev za mastne zaslužke mimo fakultet tudi niso plačevali davkov?
Med njimi pa je tudi naš predsednik vlade Miro Cera
https://www.dnevnik.si/1042709439/slovenija/premier-miro-cerar-skriva-podatke-o-neplacanih-davkih
Ali že lahko pomahamo Miru Cerarju v slovo od premierskega stolčka?

Premier Miro Cerar skriva podatke o (ne)plačanih davkih | Dnevnik

Aktualni predsednik vlade Miro Cerar, ki je zaradi visokih postranskih zaslužkov tudi sam tarča javnih kritik, je v pret
#7
Stoyan Svet
1
Mar 17, 2015
o Cerarjevi marmeladi priporočam v branje tudi članek Milana Balažica;
http://www.publishwall.si/portalplus/post/120494/vse-cerarjeve-marmelade

Vse Cerarjeve marmelade

Miro, o tebi govori aktualna zgodba: pozabil si na svoje marmelade, na Kešeljevića in Kopača, na Lebna in Petroviča, na
#6
Stoyan Svet
2
Mar 17, 2015
res Je Vlado, ko izhajamo iz dejstev in argumentov se nam pokaže prava slika.
Zaenkrat je članek prebralo nekaj več kot 1300 bralcev in doslej ni bilo niti enega samega, ki bi z argumenti zanikal navedbe točk odprtega pisma.
Vsekakor je argumentov za Cerarjev takojšen odstop še veliko več, ki pa jih bom morda navedel v naslednjem odprtem pismu naslovljenem njemu..
Seveda pa bom vesel, če se bodo z odprtimi pismi Miru Cerarju pridružili tudi drugi.
Žal mi je, da se ta človek ne zaveda odgovornosti, ki jo je kot predsednik vlade sprejel, predvsem pa posledic, ki ga bodo posledično doletele.
Zakon kar daješ od sebe, to dobiš tudi nazaj je veljal, še velja in bo veljal tudi za naprej.
Izgleda, da se na primeru njegove uboge mame ni nič naučil.
Če bi zares bil moder, funkcije predsednika vlade nikoli ne bi sprejel.
Ampak očitno "tovariši" strici iz ozadja, tisti, ki imajo bolj kratke noge niso našli bolj primernega kandidata, da bi vodil tako politiko, da bi oni v njej še naprej lahko ohranili vse privilegije.
#5
vladislav stres
1
Mar 17, 2015
Vlatka Kozlovič.
Težko se je pogovarjati, če se ne pozna osnovnih dejstev.
Nekaj jih je tu (napisano 9.7.2014).
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/kdo-izdeluje-lik-cesarja-mira-cerarja/92799

KDO IZDELUJE LIK CESARJA ? – MIRA CERARJA :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#4
Vlatka Kozlovič
0
Mar 16, 2015
Stojči,

če vse to drži, potem bi bilo edino prav, da ta denar vrne. Odstop nič ne reši.

Še bolj prav bi bilo, da g. Cerar stopi na prste vsem tistim, ki so pokradli miliarde in zahteva, da se vrnejo.

Stojči, teh nekaj fičnikov, ki naj bi si jih Cerar prislužil, ni nič v primerjavi s tistimi denarci, ki so odnešeni v tujino. Za kar ne moremo obtoževati Cerarja.

P.S.

Moje mnenje je, Stojči, oprosti, da zadaj stojijo drugi, ki mu želijo škodovati. In to so podkupljivi mediji, ali pač posamezniki.
#3
Stoyan Svet
10
Mar 16, 2015
Hvala Dajana.
Odprto pismo, katerega podpirajo tudi člani Kazenska ovadba in Civilnega združenja za pravičnost napredek in razvoj sem poslal tudi na Cerarjev vladni naslov.
Vesel bom, če bo kdorkoli delil to odprto pismo in s podpisom nakazal, da podpira Cerarjev takojšen odstop.
Človek, ki je koruptiven, neetičen in lažniv, ki krši delovno zakonodajo nikakor ne more biti uspešen predsednik vlade.
Iz stranke SMC je edini, ki bi bil primeren za to funkcijo gospod Dobovšek.
#2
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-03-16 12:09:23 (Mar 16, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Miro Cerar - Udbomafijski consigliere? (Volitve 2014) - YouTube

Consigliere (Italian consigliere "counselor") is a position within the leadership structure of Sicilian, Calabrian, American and Slovenian Mafia. Volitve 201...

KLJUKCI - Dr. MIRO CERAR ml. ki se prodaja za objektivno pravno avtoriteto!! - YouTube

Dr. MIRO CERAR ml. ki se prodaja slovenski javnosti za neodvisno, nepristransko visoko moralno pravniško avtoriteto!! Kdo je Dr. MIRO CERAR ml. ? član Sodneg...

Dr. Miro Cerar predstavlja svoj program - YouTube

Dr. Miro Cerar po Sloveniji volivkam in volivcem predstavlja program stranke SMC. Program si lahko ogledate tudi na naši spletni strani http://www.mirocerar....

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
eu
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
DVK
(2)
Mir
(2)
RKC
(2)
sds
(1)
ecb
(1)
MI6
(1)
CIA
(1)
FED
(1)
arso
(1)
Bush
(1)
bit
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj