So tudi tokratne volitve bile volilna prevara?

OddajStoyan Svet , dne 2014-07-13 ob 22:49:20

Glede na dejstvo, da je uslužbencem javnega sektorja, ki jih je okoli 240 000 bilo naročeno naj volijo stranko Mira Cerarja in glede na njegovo milijonsko predvolilno kampanijo za katero me res zanima kdo jo je plačal je seveda zmaga SMC pričakovana. Dobil je nekaj več glasov, kot je uslužbencev javnega sektorja. Glede na dejstvo, da je bila volilna udeležba manj kot 50% seveda to z ljudstvom nima nobene veze. Stranka Mira Cerarja je itak copy-paste stranke Gregorja Viranta, kasneje imenovane Državljanska lista.

Seveda sem se volitev udeležil in volil stranko Enakopravni deželani Naprej Slovenija. V naprej mi je bilo jasno, da ta stranka nima nikakršnih možnosti za uspeh.

Kar me navaja, da je tudi tokrat šlo za volilno prevaro je to, da je na volilnem lističu pod številko 13. bila Enakopravni deželani Naprej Slovenija, na priloženi fotografiji pa lahko vidiš, da je v drugi volilni enoti pod to isto številko stranka Mira Cerarja.

Če so zbirali glasove po številkah nas je državna volilna komisija prevarala in nam pod to številko ponudila druge stranke. V vseh volilnih enotah bi morale biti stranke pod istimi številkami. V vsakem primeru gre za volilno prevaro. 

Ponovno je zmagal murglejski štab, strici iz ozadja in lobiji, ki so prisesani na proračun. Nadaljevala se bo politika zadolževanja in totalna razprodaje Slovenije. 

V članku koga voliti in ob 17ih poziv na protest sem lepo napovedal, da bo stranka NSi s pomočjo zvišanja penzije Kučanu nagrajena s ponovnim vstopom v državni zbor. Seveda se bo z njihove strani to uspešno sodelovanje z murglejskim štabom še veselo nadaljevalo. Če bo NSi vstopila v vladno koalicijo, se ne bi čudil, če bo Mateju Toninu bilo ponujeno tudi kako lepo ministrsko mesto.

Seveda sem tudi vedel, da bo na volitvah totalno popušila Državljanska lista. Kljub simpatičnosti in sposobnosti gospoda Starmana so volilci, ki so v preteklosti volili to stranko njih volili zaradi spremeb glede korupcije in klientelizma, ki jih kljub temu, da so člani DL stranke vodili kar tri državotvorna ministrstva žal ni bilo. Glavni krivci so vsekakor Virant, Pličanič in Šušteršič.

Koalicija Mira Cerarja je zaradi murgeljskega štaba in lobijev zelo predvidljiva. Zelo malo je verjetnosti, da bo v vlado vstopila SDS, razen, če se pod mizo zmenijo za izpustitev Ivana Janše iz zapora.

Torej koga je pričakovati v novi koaliciji Mira Cerarja?

Vsekakor DESUS, SD, AB, ZL seveda pa ne pozabimo tudi na ustrežljivo NSi. 

"Psi lajajo, klepto karavana gre veselo naprej."

Ne izkjučujem možnost, da se bo tej vladi zgodilo ljudstvo.

Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
haapy yack
1
Jul 29, 2014
Nekaj v tej smeri kot tukaj.
http://nodisinfo.com/synthetic-gore-real-dead-bodies-mh17-hoax/

It's all Synthetic Gore - No Real Dead Bodies in MH17 Hoax | NODISINFO

There has been in regards to the MH17 crash hoax much discussion about what is seen on the ground, that is the entities
#63
Društvo CZPNN
3
Jul 15, 2014
Kakpna neumnost, očitki da naj bi bil nekdo jezen na vso Slovenijo je brez veze. Slovenija je resnično geografski pojem, ki določa določeno področje, ki vedno bolj izginja s politilnega zemljvida in se zna zgoditi, da jo tudi kot take niti ne bo več. Imeti rad ta košček zemlje je patriotsko zelo opravileno in celo nijno. Glede na to, da stem pojmom resnično manipulira večina politikantov, pa ni vredno.

Glede slovenskih državljanov, po moje teh ljudi niti ni mogoče strožji obravnavati ali biti na njih jezen. Vsi smo namreč v istih fekalijah in lahko še kakšen dan dlje zdržimo samo če smo prijatelji .

Zaradi nevednosti ni nikoli nihče bil odgovoren, če je pa pasel travo si je to zaslužil.

Murgeljski strice iz ozadja in lobiji, so pokradli sami sebe in nas seveda odnesli so milijarde iz države, po so jim jih upniki blokirali za plačilo starih kreditov ki so še kako višji kot je 75 milijard €. Za to vse kar nam nekdo da kot kredit se samo po bližnjici prenese v Bundesbbank za obresi.

Miličniška državna volilna komisija, ki po nalogu stricev iz ozadja prireja volitve, pa je bedna ker ne more dojeti, da je biti na oblasti brez pameti in denarja isto kot viti lastnik hleva brez govedi in se hvaliti kako si bogat.

Od leta so nam vladali morilci, ki so umorili Slovenijo in to je to.

Adijo Slovenija.
#62
Stoyan Svet
2
Jul 15, 2014
Daleč od tega, da bi bil jezen na vso Slovenijo.
Slovenija je geografski pojem, ki določa določeno področje. Ta košček zemlje ljubim. Je pa res, da s tem pojmom manipulira večina politikantov.
Glede slovenskih državljanov, niti pod razno nisem jezen na njih, kajti za kaj takega nimam nobenega razloga.
Nevedni so pač nevedni, večina je pod vplivom mafijskih medijev stricev iz ozadja.
Nisem jezen niti na murgeljske strice iz ozadja, lobije, ki nas lepo kradejo in imajo na otočjih 75 milijard € ,
niti nisem jezen na miličniško državno volilno komisijo, ki po nalogu stricev iz ozadja prireja volitve.
Pomilujem jih, itak se bodo vsi prej, ali slej cvrli v peklu. ;)
kajti star pregovor
vse se plača, vse se vrača drži
držal je in držal tudi bo ;)
#61
Romano Rajkov
0
Jul 15, 2014
Stoyan, ti si pa res jezen na vso Slovenijo. Povedal bi ti le to, nihče ne more vplivati na nikigar, koga naj voli, vsem je prepuščeno, da volijo po svoji presoji in ne po diktaturi...
#60
Vlatka Kozlovič
1
Jul 15, 2014
Stoyan Svet
0
pred 10 urami
kr en stranka sds je kar se mene tičer klepto-mafijska stranka
z očuvanjem tekovina nacizma in domobranstva.
Ko je bil ivan zombi mokre sanje obsojen sem tako praznoval,
kot bi praznoval svoj rojstni dan.
Klepto-mafija je klepto-mafija med levo in desno ni nobenih razlik.
Glede korupcije in klientelizma so vse stranke delovale v smeri marija k sebi. oziroma, kot je ljubkovalno pred kamerami izjavil tone rop; "Kradlo se je in kradlo se bo."
Ivanu zombiju na Dobu privoščim zapor vsaj še deset let,
upam pa, da se mu bo kmalu pridružil tudi zoran pingvin,
če pa se bo tam znašel tudi vrtni palček,
pa bo ta dan treba obvezno proglasiti za državni praznik.HA HA HA, hahaha.
#59
Vlatka Kozlovič
0
Jul 15, 2014
Andreja,

nič ne bom brala. Pri nas je bil na plakatih zunaj gospod Starman označen s št. 5, na volilnih lističih (plahti od papirja) pod zašoredno št. 4!

Kje je tu logika? To je zavajanje!
#58
Andreja
0
Jul 14, 2014
Okej, Stojan. Ne bom se obešala na kljukice, ki jih zdaj nabijaš..... Sam dobro veš, da pljuvaš vsevprek, obenem pa marsikdaj nimaš niti argumenot. Jezen na ves svet ;))

Ja, žal mi je, da nimamo ene normalne desne (desno-sredinske) stranke. Jebentiš. Samo unega kvazi desničarskega lopova s svojimi domobranskimi hvalospevi in na drugi strani levake, ki bi samo jemali in delili..... Žalostno, res.

Jokat znate vsi, razmišljati pa ne. Ljudje so razdeljeni med domobrance in socialiste, čeprav se niti zavedat en, kaj pomeni biti v resnici eno ali drugo. Vodene marionete, polne sovraštva do nasprotnega pola.

O delu in spoštovanju lastne zemlje pa nimate pojma ne eni, ne drugi. Sam gobec vas je.

#57
Stoyan Svet
2
Jul 14, 2014
sicer pa draga Andreja raje preberi nekaj mojih prejšnjih člankov ne pa da kar nabijaš nekam v tri krasne
#56
Stoyan Svet
1
Jul 14, 2014
napisal sem;
Njihovi voluharji, alias prodane duše so v vseh levo-desnih strankah
seveda so nas kradli oboji, levi bolj, ker so bili dalj časa na oblasti,
vendar je ivan zombi mokre sanje samo nadaljeval ropovo politiko. Njegova mantra je bila;"Tako je delal tudi Rop"
Sicer pa zakaj že je njegov brat Rajko evrski milijonar?
kar semene tiče bi vse politike od 91 leta naprej strpal v zapor,
vsi so vpleteni v korupcijo, ali pa so jo zakonsko podpirali.
O kakšnih naših favoritih govoriš?
In pa zakaj že so zate te volitve legitimne?
#55
Ana Kos
0
Jul 14, 2014
Andreja, no, malo mimo. ;)
Aja, gobice so odveč, saj so res tudi strupenke vmes ;)
Legitimne, nelegitimne - pod to sem jaz mislila to, da verjamem, da so listki pravilno prebrani in upoštevani. Samo to in nič drugega.
Zaradi določenih razlogov sem nazadnje volila NSi, kljub vsemu. Nekatere stvari mi pa niso všeč.
In v nobeni mi ni vse všeč.
Brezmadežnost Ivana? No, tudi o tem bi lahko še kaj rekla, pa ne vidim pomena. Čeprav veš, da sem šla na Dob, najbrž ne veš, zakaj sem šla.

P.S.: Tudi ne poznaš razloga, da pišem na tak način, kot pišem. :)
#54
Andreja
0
Jul 14, 2014
Si preveril, kam so šle te milijarde, ki so jih najeli? Nisi, kajne.


Daj poglej malo ;))
#53
Andreja
0
Jul 14, 2014
Stojan, pozabil si našteti tudi "desne". kradli so nas oboji. OBOJI! Glede povezav, ima Troha kar prav. So se gospodje l. 91 kar fino zlizali in biznisirali - in od tam dalje, so ščitili eden drugega. Še dandanes vem za nekatere primere, da se menijo podgane levice, z podganami desnice. Ko je treba nekaj pokasirat ai rešit sovojo rit, anede. ;)) Dokler se ne boste zavedali, da v resnici gospodje prav lepo sodelujejo, boste OFCE (beee, beee). Točno tako.

Zato - ne ti meni o tem, kaj je legitimno.

Bo šlo?
#52
Stoyan Svet
1
Jul 14, 2014
in pa zakaj že vsak državljan dolguje tujim bankam okoli 35 000€?
In še zakaj noben državni bančni mafijaš zaradi pranja mafijskega denarja še ni odgovarjal?
bo šlo?
#51
Stoyan Svet
1
Jul 14, 2014
Andreja zakaj so volitve neveljavne?
zaradi tega, ker jo od 91 leta vodijo strici iz ozadja, murgeljski štab, bivši CKZKS ali kakorkoli želiš imenovati te klepto-mafijaše, ki so nam programirano spravili večino podjetij v stečaje in nas pokradli za stotine milijard evrov.

Njihovi voluharji, alias prodane duše so v vseh levo-desnih strankah.

Odgovori mi zakaj že so nas v razvoju prehitele vse EU tranzicijske države, od Poljske, Češke, Slovaške, Litve, Latvije itd kljub temu, da smo od vseh bili najbolj industrijsko razvita država?

Bo šlo?
#50
Andreja
0
Jul 14, 2014
A, seveda ne, Ana....

Besede "nelegitimne" res nisi uporabila, si pa precej podvržena nanadzorovanemu klofanju v temah, kjer je potrebno smetiti nad voljo ljudstva. tega ti sicer ne očitam, očitam pa ti, da mešaš meglo s svojimi tememi o gobicah in ptičkih ter "vmes" poskušaš apelirati na ljudi, ki odprejo tvoj blog. Halo? A res misliš, da je folk tako neumen? Tako ozkogled? Tako brez spomina? :)


Ja, spoštovati je treba voljo ljudstva. Državljanov. Ki so izvolili tisto, kar pač so. Jebiga.

Takšne in drugačne štorije in natolcevanja, ki jih producirate, so pač samo dodaten minus vašim strankam (in tudi rezultat volitev to kaže), žal.

Zaradi politike vaše stranke, smo volivci desnih strank popušili.

Jp, po duši sem desna. Zagovarjam privatizacijo, nižje davke.... ampak na žalost..... ste (me) potolkli s svojo agresijo in natolcevanjem o brezmadežnosti Ivana. Tako kot 100 000 tisoč ljudi, ki vas niso volili.

#49
Ana Kos
0
Jul 14, 2014
Andreja, mislim, da jaz nisem nikjer trdila, da te volitve niso legitimne, o tem sploh nisem pisala, tukaj sem pa izhajala iz tega, kar so rekli drugi. Sem pristopila.
Nisem pa pritrdila.
Vrstni red me je presenetil, nisme vedela, da ej tako. Ampak ni mi delal težav.
Ko sme prišla z volišča, sem bila mirna, naredila sem, kar je bilo v moji moči glede tega.
Dejstvo je, da Cerarja nisem volila, niti ne verjamem kaj dosti vanj, je pa dejstvo, da je izvoljen. In ne mislim, da volitve niso veljavne.
#48
Andreja
0
Jul 14, 2014
Dragi moji,

meni je resnično smešno, ko venomer iščete neke "razloge" za rezultate, ki vam niso po volji. Okej, razumem razočaranje....vendar pa bi pričakovala, da boste le zmožni razmišljati v smeri iskanja resničnih razlogov, ki so pripeljali vaše fejvurit penisače na rep ali nižje, kot ste pričakovali.

SDS je izgubila STO TISOČ (100 000) volilcev. Se res niste zmožni vprašati, zakaj? (Zaradi "napačnega vrstenega reda?).
Naprej: Pirati in podobni, sicer ne napačni kandidati: se res ne znate vprašati in dojeti, da so bili preveč mlačni, neizraziti, brez nastopa? Brez jasnega nastopa, ki bi izrazil recimo vsaj 5 točk, ki bi jih izpostavile kot kandidate? Ena ideja sicer ne more prinesti zadostno število glasov, sploh če dečko jeclja pred kamero in se ne zna opredeliti do povsem jasnih vprašanj.

OK, nima veze. Ste pa res patetični, ker (sploh Ana Kos), niste zmožni niti obelodaniti razloga, zakaj te volitve naj ne bi bile legitimne. Očitno niste poslušali Černača, ki je navedel razloge za to.
Ne, ni bil problem v predvolinem molku, niti v žrebanem vrstnem redu ne. Kot je Černač pojamral, je problem v tem, da je Ivan zaprt in kot zapornik ni mogel voditi kampanije tako, kot ostali.

Toliko, da veste in da boste lahko začeli trobiti v en rog, ker zdaj trobite v tri različne..... ;)

#47
Stoyan Svet
1
Jul 14, 2014
Danijel Golobič, ko bo zmanjkalo denarja za plače in pokojnine se bo hitro obrnila zadeva (Po poročanju Poharja Trohi pa se bo to zgodilo že prav kmalu)
#46
Danijel Golobič
0
Jul 14, 2014
torej, prepričan na podlagi česa? ne da zagovarjam Cerarja, ampak zavračam neke meglene in polovičarske (teorije) zarot
#45
Danijel Golobič
0
Jul 14, 2014
torej, če bi bili sposobni, bi jih imeli. a ni to jasno in logično? videli ne bomo niti milijarde, kaj šele njih 75 (al whatever). pričakovati, da se bo nekaj rešilo z nasiljem je zelo omejeno in kratkovidno, da ne rečem neumno...
#44
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-07-13 22:49:20 (Jul 13, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
eu
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
DVK
(2)
Mir
(2)
RKC
(2)
sds
(1)
ecb
(1)
MI6
(1)
CIA
(1)
FED
(1)
arso
(1)
Bush
(1)
bit
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj