Koga voliti in ob 17ih poziv na protest

OddajStoyan Svet , dne 2014-07-11 ob 14:35:44

V vsaki politiki obstajajo predlagatelji iniciatorji, potrjevalci in izvajalci.

1. Kdo so predlagatelji, iniciatorji? Vsekakor interesni lobiji, člani tajnih lož,

imenovani strici iz ozadja, tisti, ki odločajo kdo bo v državno politiko prišel

in kdo ne. Eden od teh iniciatorjev centrov moči je vsekakor Kučanov štab.

Ker je Kučanu vodja poslanske skupine NSi Matej Tonin poleg ostalih poslancev omogočil nezakonito zvišanje penzije iz 2200 na 5500€ je vsekakor pričakovati,

da bo tudi stranka Nsi presegla volilni prag 4% in s svojimi poslanci uspešno taborila v parlamentu.

Skratka bolj so koruptivni kandidati strank za poslance, večje šanse imajo za to, da so izvoljeni v državni zbor.

 1. Potrjevalci. Potrjevalci so skrbno izbrani koruptivneži, berzhrbteničarji člani političnih strank, ki brezpogojno ubogajo ukaze iniciatorjev in se ne sprašujejo zakaj morajo glasovati tako, ali drugače. Seveda med njimi niso samo poslanci ampak tudi razni svetovalci, vodje raznih institutov za mešanje megle in visokih uradnikov v vladnih službah in ministrstvih. Tiste katere iniciatorji določijo za zmagovalce, ti zmagovalci tudi zares so. Za to če ne drugega poskrbi državna volilna komisija, ki recimo upošteva tudi kake neveljavne glasove itd.

 2. Izvajalci so tisti, ki slepo sledijo volji iniciatorjev in zakonom, kljub temu da je mnogo teh zakonov protiustavnih, ampak zakon je pač zakon predpisala ga je "država" in kot takega ga je treba spoštovati.

 3. Naj pri tem dodam, da vse kar ni v interesu in za dobrobit vseh državljanov in davkoplačevalcev je protidržavno. Vedi, da se za izrazom država skrivajo velike lopovščine. Izraz država jih lepo prikrije. Državna klepto-mafijska politika je v resnici protidržavna.

 4. Seveda izvajalci morajo spoštovati in se uklanjati iniciatorjem, kakor zapovejo tajne lože in politični štab včasih pri nas imenovan centralni komite ZKS.

 5. Že pred trema letoma je verjetno na pritisk EU-ja bil sprejet zakon o odvzemu premoženja pridobljenega na nezakonit način.

 6. Nobena politična stranka ni pokazala kakega večjega interesa po uveljavitvi tega zakona, niti se niso zganila sodišča. Šele zdaj se nekaj premika okoli Janševega premoženja. Vsem je znano, da je žlahta raznih politikantov v zadnjih 23 letih lepo obogatela, nihče pa jih ni vprašal od kod jim premoženje. Zakaj? Zato ker so nosilci parlamentarnih strank v korupcijske posle bili in so še vedno hudo vpleteni.

 7. Zato nobena parlamentarna stranka nima v programu povrnitev nakradenega premoženja tistih 75 milijard evrov na privat računih na eksotičnih otočjih. Še seznam lastnikov teh računov (čeprav mnogim znan) še ni bil nikjer objavljen, očitno iniciatorji tega ne dopustijo.

 8. Edina stranka, ki ima to v programu je; Enakopravni deželani naprej Slovenija, zato predlagam vsem; VOLITE TO STRANKO.

 9. Strici iz ozadja so ugotovili, da se je sicer dalo voline ovčice 24 let lepo nategovati z predvolilnimi obljubami in pravljicami za lahko noč otroci, vendar se to v nedogled pač ne da. Rezultati njihove politike so katastrofalni, saj so nas prehitele vse trasnzicijske države iz devetdesetih let.

 10. Lepo so si zamislili, da je edina možnost, da še obstanejo na oblasti to, da razpišejo volitve v dopustniškem času, ko bo volilna udeležba hudo slaba, 240 000 uslužbencev javnega sektorja pa bo pridno glasovalo tako kot jim je bilo naročeno.

 11. Stranko Enakopravni deželani naprej Slovenija vidim kot edino, ki je sposobna izpeljati lustracijo, ki je nujno potrebna takoj, da se rešimo državnega potopa imanovanega Slovenija.

 12. To stranko Enakoravni deželani naprej Slovenija vidim kot edino, ki je sposobna spremeniti ustavo, ki je zdaj navadno skropucalo.

 13. To stranko Enakoravni deželani naprej Slovenija vidim kot edino, ki bo sposbna spremeniti bistveni zakon, ki je dovoljeval korupcijo in klientelizem na državnem nivoju. Namreč v naši zakonodaji je tako, da mora država kriminalcu dokazati, da je pridobil premoženje na nezakonit način, v sosednjih državah pa je tako, da morajo kriminalci dokazati, da so do premoženja prišli ma zakonit način.

 14. Kako je možno, da je narko kralj Tošič bil na sodišču oproščen, hkrati pa je lastnik pol lokalov v stari Ljubljani, pa se ob to ne obregne nobena od parlamentarnih strank?

 15. Kapiš?

 16. Zato dragi moji vas državljani dobre volje vse pozivam, ki vam je že vrh galve klepto-mafije, ki hočete lustracijo, konec korupcije in klientelizma, konec mafijskih lobijev, da to po oddaji glasu na predčasnih  volitvah javno izrazite v Ljubljani ob 17 uri na kongresnem trgu, v ostalih občinah pa prav tako ob isti uri pred upravnimi enotami.

 17. Zavedaj se misli mahatme Gandija, ki je rekel; "Ti si ta sprememba, ki jo pričakuješ od drugih."

 18. Brez tebe se lahko zgodi vse, s tabo samo tisto, kar hočeš ti

 19. Verujem v popoln preobrat v dobro v korist vseh državljanov Slovenije.

 20. Stoyan Svet         

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
0
Jul 13, 2014
poglej postojčan včeraj od ponoči nekje od druge do 12 ure pri nas okoli gostilne brne ni bilo elektrike, popoldne jo je ponovno zmanjkalo za par ur, lahko, da je pri vas na kremenci bila. škoda, da ne greš volit, izgleda, da je takim ljudem všeč stanje v katerem smo.
#18
Stoyan Svet
0
Jul 13, 2014
azra, treblinko, kako smo pa lahko sploh živeli preden smo vstopili v EU?
Ni EU edina, tu so še Rusija, Kitajska, Indija, arabske države, južna amerika, če se z njimi malo bolj povežemo bomo lahko še na veliko boljšem. Samo z uvedbo Slovenije kot brezcarinske cone bi bili na konju.
#17
Stoyan Svet
0
Jul 13, 2014
ja jebiga postojčan jaz sem cela postojna - po stojanu ;) btw si že volil?
#16
azra
0
Jul 13, 2014
Tudi mene to zanima! Res, kako si predstavljate izstop iz EU?
Se bomo povezali z Rusijo, Indijo ali kako?
#15
Treblinko
0
Jul 13, 2014
Ej Stoyan in abs24 - kako si vidva (in seveda Vladimir Stres) predstavljate iztop iz EU? oz, kako si vi to predstavljate, kako bi država živela, mogoče kakšna politična opredelitev, gospodarstvo in ekonomija, sociala, zdravstvo..kako bi vse to delovalo? Se vam mogoče sanja?
#14
Stoyan Svet
1
Jul 12, 2014
kmalu se boste nad volilnimi rezultati čudili vsi, upam,
da bo komu počil film ;)
ne bom se pa čudil, če bo pred razglasitvijo zmagovalcev tako kot pred par leti za kakšno uro zmanjkalo elektrike.
V Postojni jo je danes že dvakrat, do dvanajste ure je nismo imeli potem so jo priklopili nazaj za kaki dve uri, da so si ljudje lahko skuhali kosilo, potem pa spet za več ur izklopili.
Mogoče je to vaja za jutri, ali pa prevolilna kampanja. ;)
#13
Janez Kranjski
0
Jul 12, 2014
Gremo do konca ... naj zmaga pošten-man ...
#12
Stoyan Svet
3
Jul 11, 2014
žal je naša zakonodaja takšna, da na volitve lahko pride en sam človek, pa bodo volitve veljavne. Z bojkotom ne bomo dosegli nič, kajti uslužbenci javnega sektorja bodo lepo glasovali po direktivi, oziroma navodilih. To je že stara praksa iz komunističnih časov. Tudi župniki so dobili navodila, naj katoliški verniki glasujejo za ivana janšo in sds.
Skratka Slovenc z bojkotom boš uresničil želje murgeljskega štaba.
Oni ti bodo za bojkot hvaležni. Z bojkotom boš podaljšal njihovo mafijaško politiko, ki je državo pripeljala pred bankrot.
#11
Slovenc
0
Jul 11, 2014
Koga volit... Nobenega...Noben ni vreden glasa..Zato pravim bojkot volitev je edina rešitev da se pokaže tem lopovom da se spokajo iz politike..
#10
abs24
0
Jul 11, 2014
Lepo, a kaj, ko na predvolilnem programu ni o temu niti besedice, in če pogledamo razpredelnico na 24ur, ki nazorno pokaže za kaj se zavzemajo stranke, opazimo, da glede članstva v eu omenjena stranka, kot tudi vse ostale stranke, ne obžaluje. Čudim se zakaj nobena od strank ne obžaluje člastva v eu... mogoče bi bila pa to le preveč predrzna poteza, ...izrazito nakazati nasprotovanje eu?
#9
Stoyan Svet
3
Jul 11, 2014
sam še nisem v tej stranki mogoče bom, prebral sem samo njihov volilni program in poznam ene par kandidatov Melito Levstek in Vladislava Stresa, kolikor vem sta onadva za izstop iz NATA in EU.
#8
abs24
0
Jul 11, 2014
Mene zanima, kako mislijo enakopravni deželani speljat obljubljeno, in še nekaj, zakaj nič ne omenijo iztop iz nata pa kolkor sem zasledil, pravijo, tudi, da jim je ok, da smo v eu.
#7
Stoyan Svet
3
Jul 11, 2014
ja Roman Vode takoj zahtevaj od zdravnika, da ti da močnejše ;)
#6
ROMAN VODE
2
Jul 11, 2014
a so spet tableti popustili
#5
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-07-11 14:35:44 (Jul 11, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
Konec kabala satanizma in kabala fašizma
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
LGBT
(2)
imf
(2)
DVK
(2)
ISIS
(2)
Mir
(2)
eu
(2)
RKC
(2)
MI6
(1)
CIA
(1)
sds
(1)
arso
(1)
ecb
(1)
FED
(1)
bit
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj