Članek
Oblast in nergači
Objavljeno Nov 24, 2018

*Ego vodi človeštvo v genocid ali samomor!*

>Reši ga lahko le zdrava kmečka pamet<

Vsi razgrajači, kot oblastne strukture danes imenujejo klasične puntarje ali upornike, delajo ali delate takšne neumnosti, da ima razumen in kulturen človek, le tri možnosti in sicer, da se joka od žalosti ali smeji od neumnosti, ki jih ta trop nergacev dela, ali pa se kulturen človek enostavno umakne in pri takšnih  bedarijah ne sodeluje!

Kmečka pamet pri ljudeh še vedno deluje, zato uporabljajo, namesto laži in prevare, ki so običajno produkt podivjane človeške pameti, intuicijo, ki jo ne vodi človeški ego!

To je tudi glavni razlog, da večina ljudi, ki takšnih nebuloz ali neumnosti ne razume, pri njih tudi ne sodeluje!

Žal ali na srečo, teh neunosti ali razmer v butalah, tudi oblast in nergaci ne razumejo, zato imamo in bomo imeli še naprej cirkus ali genocit, kakor komu drago, na javni sceni od tistih, ki neumorno pametujejo, pa čeprav je njihova pamet vedno bolj podobna neandertalcu, namesto homosapiensu!

Ali preprosto rečeno, v obstoječemu zločinskem družbenem sistemu utemeljenem na egoizmu človeka, človek iz dneva v dan postaja večji psihopat in idiot ter nasilneš ali zločinec, ne pa razumno in kulturno bitje, ki si v življenju ustvarja pogoje za svobodno in srečno življenje v katerem uživa v sožitju s sočlovekom in drugimi bitji ter naravnim bogastvom, ki ga obdaja !

 Zakaj je temu tako?

Prav za to, ker današnji človek ni gospodar svojega ega, ampak njegova žrtev, kar nov družben sistem odkriva, dokazuje ter sistemsko odpravlja, je to dejstvo njegova poguba  ali kastrofa (genocid in samomor) in največja past za svobodo, zato, dokler sam ne bo prišel do tega spoznanja, mu ni pomoči! 

Le nov družben sistem Bio-humanizem, ki je grajen na naravnih zakonitostih življenja in zdravo kmečko pametjo. osvešča in prebuja človeka, da spoznava svoje slabosti, napake, zablode in pasti življenja ter se osvobodi svojega "ega" in tako poda na pot "ljubezni", ki ga popelje do svobode, sreče in veselja ali nove "družbene skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi"!  

Na vsaki fotki zgoraj je neka modrost življenja, ki jo velja spoznati, jo spoštovati in upoštevati v vsakdanjem življenju, saj si tako konkretno ustvarjamo pogoje za lastno in skupno srečo ali kot je napisano:

Sreča je vedno izbira !!!

Ne moraš čakati, do bo samo po sebi boljše !!!

Moraš ustvarjati pogoje za lastno in skupno srečo !!!

Torej, išči načine ali rešitve za pravo pot,

da boš srečen vsak dan !!!

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!

*Z uvedbo Bio-humanizma -

bomo našli svojo in skupno srečo !!!*

Če koga zanima, zakaj je potrebno menjati obstoječi zločinski družben sistem in od kod migranti iz Bližnjega vhoda, Afrike ali Južne Amerike,....itd?! Se mogoča kdo vpraša zakaj je vedno slabše, ne glede na to ali je vlada iz desne ali leve politične opcije. Si želite res vedeti od kod manjšina privilegiranih bogati, legalno krade, izkorišča in živi na račun izkoriščanja delovnih in poštenih ljudi! Če ne veste, si oglejte spodnji video! Včasih je dobro poslušati in opazovati ali vedeti tisto, kar ne vidimo, ne slišimo ali ne vemo, ker nam nekdo laže ali načrtno prikriva, saj ima od tega ekstra koristi!

Spoštovani Še kratek prispevek za vse, ki vedo da obstaja tudi samokritika ali priznati sebi, da nekaj delaš narobe ali slabo. Še le, ko to sam sebi priznaš, si pripravljen za prave spremembe - brez sprememb pa nikoli ni in ne bo nobenega napredka ali izboljšanja za kogar-koli, temveč le proces in slabega na slabše! Vse se prične pri človeku ali si iskreno želim pozitivne spremembe, potem tudi sprejmem samokritiko ali objektivno kritiko, ki mi omogoča najti prave odgovore in rešitve oz. prave spremembe na boljše!

Hvala abram1b2 Cej! lp SP

Ja spoštovani prijatelji, kdaj boste dojeli kako deluje ta zločinski kapitalistični sistem in kaksno vlogo imajo politične stranke, ki formalno podpirajo razredno družbo in izkoriščanje lastnega naroda v korist kapitala na škodo večine delovnih in poštenih ljudi! Ne se pritoževati, ker je parlamentarni sistem prevara s katero so privilegirani in zakonsko zaščiteni kriminalci na oblasti paraziti svobodne družbe in faktor zlorabe prava za uveljavljanje in zadovoljevanje svojih ego potreb, ki omogoča ter zagotavlja parazitom uživati življenje na tuj račun ali na izkoriščanju in trpljenju poštenih delovnih ljudi! V tem obstoječem sistemu legalizirane kraje in zavajanje ljudi, so nagrajeni tisti, ki učinkovito zlorabljajo privilegije oblasti za svoje koristi na škodo večine poštenih in delovnih ljudi, ki so žrtve tega genocida! V obstoječem moralno pokvarjenem zločinskem sustemu, žal ne more biti drugače, saj sistem producira lopove in kriminalce ter tudi poštene in delovne ljudi prisiljuje v revščino in krajo, da iz njih naredi male lopove, ki nosijo kolektivno krivdo za nespoštovanje pravne države in posledično so žrtev pravosodnega sistema, ki na revežih uveljavlja svojo poslanstvo v korist moralno pokvarjene oblasti! Obstoječi družbeni sistem je podlaga za razpad in razkroj vsake zdrave družbene skupnosti, zato je gonilna sila propada civilizacije in če tega ne menjamo z boljšim družbenim sistemom, ki odpravlja te katastrofalne slabosti, nam vsem skupaj ni pomoči !!!

Še dodatek Zim Zelen! Ko iščeš srečo zunaj sebe je lahko sreča vsaka stvar ali trenutek, ki zadovolji tvoj ego! Prava sreča pa ni le trenutek, ki si ga doživel, ampak tisto v tebi, kar ceniš, spoštuješ in neguješ, zato jo ne iščeš zunaj sebe, saj ko najdeš srečo v sebi je ta tista, ki te spremlja vse življenje in to je po vrednotah Bio-humanizma prava sreča! Zato v Bio-humanizmu velja pravilo, da je "Srečen človek le tisti, ki živi med srečnimi ljudmi" (ali v sožitju s človekom in naravnim okoljem)!

Pozdravljen ZimZelen! Vsak si vsako stvar po svoje razlaga in razume, zato je to popolnoma jasno! Vendar je sreča kot nesreča nematerialne narave, zato za srečo pomeni umirjeno, varno, zadovoljno in veselo duhovno razpoloženje človeka v katerem uživa! Če to na kratko izrazim je to uživati v tistem kar imaš, ljubiti in biti ljubljen, kar je mogoče le s sočlovekom (ali v skupnosti - od družine naprej)! Nasprotje sreče je nesreča, ki pomeni prav tako duhovno stanje napetosti, stiske, stresa, nezadovoljstva, nemira, brez volje in smisla do življenja. Ta se pojavlja pri vseh, ki imajo večje neuresničljive želje ali nedosegljive cilje in zato ne najdejo svojega notranjega mira in zadovoljstva! Da bi zadovoljili svojo potrebo ali lastni ego, morajo imeti in izkoriščati ter zlorabljati vse kar jim je dosegljivo (zato drugi ob takšnih trpijo). Žal ti ljudje praviloma iščejo srečo izven sebe, primarno v materialnih dobrinah, zato je nikoli ne najdejo, kajti sreča ali nesreča je pozitivno ali negativno duhovno stanje v človeku, ne pa zunaj njega! To je tudi razlog, da le egoisti hočejo vladati in zlorabljati druge, ker sami niso sposobni obvladati in zadovoljiti potrebe svojega lastnega ega!!!

Spoštovani, Večina, ki mi govori in piše pravi, da ji je zelo všeč ta nov družben sistem, ampak zelo greši ali je v zmoti, ko pravi, da je to moj sistem! To ni moj sistem, to je sistem, ki je usklajen z zakoni življenja v naravi katere sestavni del smo vsi! To ni nič mojega osebnega, saj naravne zakonitosti obstajajo tudi brez mene. Kar pomeni, da so bile, so in bodo te dobrine vse skupne ali od vseh, pa si lahko vsakdo, tudi jaz domišljam, kar si hočem, pa delam sam sebi le škodo, kajti laži, prevare, izmišljotine,... so produkt človeške glave, ki ne spoštujejo resnico, zato človeku le škodijo, ker ne upošteva stvarnosti ali dejstva, da ima vsak trenutek svojo resnico, zato jo le spoznamo in sprejmemo ter z njo srečno živimo! Na teh zakonitostih, ki so od nas vseh, saj smo vsi sestavni del življenja, sem oblikoval tudi družben sistem po meri poštenega in delovnega človeka, ki v naravi že obstaja, le spoznati ga moramo in se po njem ravnati, pa pridemo vsak in vsi skupaj na pravo pot človeka vredno življenja, kajti mati narava (ali vse kar nas obdaja) je nam vsem skupna dobrina ali mati življenja! Brez nje (ali narave) življenja ni in tudi ni mogoče! To pomeni, da je to vse od nas vseh (vseh bitij na zemlji) in ne moje! Vsi smo sopotniki življenja in od nas je odvisno ali hočemo živeti skupaj srečno, kot nam sporoča mati narava ali pa sami sebi grenimo življenje z našo zavedeno, zasvojeno in prizadeto pametjo! Po naravnih zakonih je lahko srečen človek le tisti, ki živi med srečnimi ljudmi in dela vse v skupno dobro, saj je to osnovni temelj za tvojo varnost in srečo. V naravi velja vsak trenutek zakon (vzrok in posledica) in če delamo slabo žanjem slabo in če delamo dobro žanjem dobro, kot posledica našega dela in ravnanja. Edino pokvarjena človeška pamet tega noče in ne želi razumeti in upoštevati, zato večina čuti in trpi bolečino. Ko to odpravimo (z novim družbenim sistemom Bio-humanizmom) ni več razloga ali vzroka za negativne posledice, ki povzročajo trpljenje in bolečino človeku ali ljudem na zemlji. Prav zato se z novim družbenim sistemom Bio-humanizmom, tudi oblikuje nova družbena skupnost svobodnih srečnih in ponosnih ljudi!

Srečko:)* Treba je menjati nerganče v nergače.Lp :)*

Kavelj je v tem, da si nekateri "srečo" razlagajo za sebe malo drugače in je v skupnosti ne vidijo ne najdejo. Taki nas največkrat tudi vodijo organizirano skozi institute države v potrošništvo, egoizem, grabljenju dobrin k tako opevani "sreči". Kaj je sreča pri "bio-humanizmu" in kdo si je želi danes in tukaj ? Ali so se ljudje pripravljeni odreči ugodju in udobju, oziroma ali bio-humanizem omogoča nekaj več in kako naj tisto več povprečen človek tudi razume? (*Z uvedbo Bio-humanizma - bomo našli svojo in skupno srečo !!!*) Katero srečo? :-o