Članek
LJUBEZEN je BOG
Objavljeno Oct 09, 2018

Papež pravi "BOG je LJUBEZEN"!

V Bio-humanizmu pa velja obratno "LJUBEZEN je BOG" (razlika je očitna, kot je med resnico in lažjo)!!!

Zakaj poizkušajte ugotoviti sami!

Med preprostimi, delovnimi in poštenimi ljudmi je največ čudovitih ljudi, polnih energije in poguma, zato takšne cenim in spoštujem!!!

Kje in zakaj se v človeku ali v organizirani skupnosti pojavi največ problemov in težav?!

Žal je nevednost in naivnost pogosto napaka, ki drago stane večino tistih, ki so pogumni, a polni sami sebe in premalo kritični do tistega, kar delajo ali samega sebe!

Največkrat se v dobro strukturo vsilijo kvazi simpatizerji in pihajo na dušo časti in ponosa najbolj ogretim, da so vsega krivi drugi, zato moramo to skupaj spremeniti in tiste druge kaznovati!

Takšni naredijo žal več škode, kot koristi in še tiste iskrene pripadnike dobre ideje ali spremembe, okužijo z svojimi bolnimi ego potrebami za svoje karijeristične cilje (uveljaviti svoj prav)!

Kadar in kjer manjka samokritike se vedno išče razloge za slabo le drugje (vsega so krivi drugi), ne pa pri sebi ali pri meni! Kdor pride do tega spoznanja se izboljšuje in spreminja ter gradi in ne ruši!

Nasilje ali nasilno obnašanje je običajno najboljši kazalec, da manjka znanje in samokritike, zato se večina karijeristov, tudi tako obnaša (zmerja, ponižuje in obsoja druge za vse zlo, ki se jim dogaja)!

Človeku je "ego" tisti največji sovražnik , ki ga nosimo v sebi  in kdor to odkrije ter se z njim sooči je naredil največ, kar lahko stori zase in za druge ter skupno boljšo prihodnost za vse!!!

Zato spoštovana in ostali, v Bio-humanizmu je SATAN ali HUDIČ (človeški ego) in BOG ali REŠITEJ (ljubezen, ki jo nosimo v srcu). Ko se odločimo za eno ali drugo žanjemo posledice svoje odločitve za hudiča ali boga oz, smo zasvojeni ali obdarjeni z egoizmom ali med ljudmi v skupnosti kraljuje LJUBEZEN !!!

Odločitev je tvoja, želiš sodelovati z egoizmom (hudičem) ali z Ljubeznijo (bogom)!

Papež je v imenu cerkve rekel "BOG je LJUBEZEN"!

V Bio-humanizmu pa velja obratno "LJUBEZEN je BOG" (razlika je očitna, kot je med resnico in lažjo)!!!

Nikoli ni prepozno, še manj slabo, da stopim - stopiš pred ogledalo (zamižiš) in se vpraša KAJ DELAM NAROBE in KAJ MORAM SPREMENITI pri SEBI, da bom danes in jutri živel boljše in s sočlovekom dostojno življenje!? 

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!

Pozdravljeni spoštovani prijatelji! Ob prazniku reformacije in 1. novembru dnevu mrtvih bi verjetno bilo zanimivo vedeti kaj ljudje sploh vedo o reformaciji ali revoluciji v takratni najpomembnejši instituciji, ki ji pravimo cerkev. Seveda, so še bolj pomembni razlogi, ki so pogojevali takšnim uporniškim dejanjem zoper privilegije cerkvene oblasti, ki je grobo zlorabljala cerkev za bogatenje na račun vernikov in ostalih faranov. Ali je danes kaj drugače? Kdo in zakaj si je izmislil praznik mrtvih? Kaj pa živi? Zanimivo, da si nihče ni izmislil praznika živih, čeprav je po mojem vedenju vsak dan praznik, če ga človek preživi z dobrimi ljudmi in uživa življenje med prijatelji in svojimi najdražjimi! Je mogoče kdo začel uporabljati svojo glavo in pomislil, da bi bilo mnogo bolj humano in koristno skrbeti za žive (ali sopotnike našega življenja), kajti še nisem slišal, niti videl, da bi se mrtvi kaj pritoževali! Ta običaj ali verska navada, oz. namišljena obveza do preminulih, nas vedno bolj obremenjuje in ne le človeka, temveč tudi okolje, saj je postala pravi kapitalistični biznis in vedno hujši problem onesnaževanja ter obremenjevanja naravnega okolja! Očitno so za cerkev (in še koga) bolj pomembni umrli, kot živi. Verjetno bo preteklo še kar veliko časa, da bo človek dojel kakšne vsakdanje neumnosti dela in sebi greni življenje! Zame je najbolj pomembno, da v srcu nosim vse tisto dobro, kar so mi moji predniki in sopotniki zapustili, zato so vedno z mano v dobrem, kajti slabo ne potrebujem in se z njim ne obremenjujem! Moje osebno mnenje je, da, ko bo človek dojel svoje poslanstvo na zemlji, se bo gotovo bolj posveti svojemu življenju in življenju svojih sopotnikov s katerimi si bo ustvaril zdrave pogoje in gradil pozitivne odnose s sočlovekom ter ostalimi bitji, da bi njegovo življenje postalo užitek, zadovoljstvo in veselje brez trpljenja! Ali mogoče veste, da v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu institucije, kot je cerkev, ne bomo več potrebovali, saj skupaj gradimo novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi, ki odpravlja zablode ali slabe običaje in navade iz preteklosti ter človeka usmerja k sodelovanju, sožitju in ljubezni do življenja! Ste med prebujenimi ljudmi, ki želijo živeti drugače oz. lepše in boljše ter uživati življenje tudi vi? *ODLOČITEV JE TVOJA* !!! Odgovore najdete v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu! !!

Spoštovani imamo novo opcijo za človeka, ne za stranke ali egoiste! A vse se prične pri meni, pri tebi in vsem tistim, ki želijo resnici pogledati v obraz! A ste med njimi je odvisno le od vas, zato se ne ozirajte na tiste, ki vas slepijo, zavajajo ali si ne želijo pozitivne spremembe, oz. bi želeli spreminjati cel svet, a niso sposobni spreminjati niti samega sebe! Kje je poanta? Da resnica ni v naši glavi, kajti obstaja brez naše pameti in bolj smo naučeni uporabljati pamet, bolj (ne vede) spreminjamo tisto resnično stanje ali stvarnost, ki resnično obstaja brez naše pameti! Kako lahko to uresničimo? Več opazujmo in poslušamo! To lahko dosežemo, če manj mislimo, kajti ko mislimo si delamo zavestne blokade in nismo v celoti predani svobodnemu kanalu pretoka informacije, ki poteka med nami in našim naravnim okoljem! Prisluhnit svojemu srcu, ki nima pameti, a vendar je središče vašega življenja! Zakaj? Edino preko vašega srca, lahko ustvarite svobodni pretok informacij iz vašega resničnega in naravnega okolja do vaše zavesti (novih spoznanj) ali zaklada pravih informacij. Te informacije niso produkt vaše pameti, zato vam omogočajo, da jih (v izvirni obliki) črpate iz podzavesti s katero usmerjate svoje misli v vsakdanjem življenju na poti do skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! Vzemi si nekaj časa zase, preberi in pomisli, kako in kakšno življenje si resnično želiš živeti! Če boš dovolj iskren do sebe in tvoja želja dovolj globoka, ti bo uspelo priti v svoj dom, kjer kraljuje tvoja ljubezen in ta ti bo odprla vrata v novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi.