Članek
Odločitev je tvoja!
Objavljeno Apr 27, 2017

Odločitev o osebni svobodi je tvoja pravica!

Kdor sodeluje in soodloča ta živi človeka vredno in polno življenje

Človek postane svoboden šele ko ne beži več sam pred sabo, ampak se sooči s stvarnostjo (da sprejema vse kar obstaja) in se do nje pozitivno ravna ali dobro sprejema in slabo zavrača!

V naravi se, brez naše volje, vse vsak trenutek spreminja in za zdravo življenje je predpogoj, da opazimo (pozitivne) spremembe in jih sprejemamo, saj so nam v pomoč in korist.
Če zavračamo takšne pozitivne spremembe sami sebi grenimo življenje!

Vsa modrost življenja je v naravi, zato nam je ni potrebno iskati drugje.

Zaradi časa in prostora je stvarnost omejena, kar pomeni, da je absolutna svoboda mogoča le v naši glavi, pa še tu smo omejeni s svojo kreativno sposobnostjo, vendar nas v tem nihče ne omejuje, razen ko naše misli soočimo s stvarnostjo, takrat moramo upoštevati omejitve, ki nam jih določa narava sama brez naše volje.

Naša indoktrinirana zavest ali akumulirana informacija (minulega življenja) nam ustvarja vedno večjo napako med modrostjo v naravi in našo oblikovano zavestjo, zato imamo vedno večje težave, saj za njih krivimo druge, ne pa da je to posledica naših zmot, zablod ali napak v zavesti, ki so posledica zasvojene zavesti človeka (iz minulega življenja).

Te napake zavesti nima otrok, zato je v vsakem trenutku v neposredni povezavi z modrostjo v naravi (ta določa evolucijo razvoja) in se tem spremembam prilagaja!

Skozi formalni učno-vzgojni proces, pa povzročamo, da se ta povezava krha in blokira, zato je naše življenje vedno bolj obremenjeno s fiksnimi vzorci in omejitvami (subjektivnimi zakoni), ki si jih sami postavljamo v lastno škodo, saj blokiramo evolucijo razvoja, ki ga določa narava sama brez naše omejene pameti.

Ugotovljeno je, da sta glavni instituciji, ki s silo blokirata evolucijo razvoja v skladu z naravo, cerkev in država (pri obeh so to oblastne strukture), ki s silo prisiljujeta človeka, da se mora podrediti absolutni formalni avtoriteti in od tu izvira vso zlo v človeku in človeški skupnosti!

Obe instituciji (ker s silo ali terorjem) preko subjektivnega pravnega reda (družbenega sistema) blokirata evolucijo razvoja, zato sta glavni krivec za vso trpljenje človeka skozi zgodovino človeštva.

Če kdo v to dvomi, naj le odpre oči, ušesa, predvsem pa svoje srce in opazil ter spoznal bo, da sta ti dve instituciji glavni generator nasilja ali omejevanja svobode ter glavni akter vojn, zločinov in drugega nasilja, ki je skozi zgodovino povzročilo največje zločine in trpljenje človeka v imenu vere in države.

Vsakdo naj svojo pamet in srce odpre modrosti narave in ugotovil bo kdo je tisti, ki mu resnično omejuje svobodo in ga prisljuje v suženjstvo (formalni avtoriteti) ali brezpogojno podrejanje (sistemu subjektivnih vrednot - zapovedi in prepovedi), ki mu jih preko njegove zasvojene zavesti vsiljuje ter mu omejuje resnično svobodo ali sožitje z ljudmi in naravnim okoljem.

Kdo nam je vsilil ali vsiljuje delitve na leve in desne, verne in neverne, te in one vere, ....itd in zakaj, saj je popolnama jasno, da je to le temelj za izločanje, ščuvanje proti drugačnim ali drugače mislečim ali načrtno vzpodbujanja sovraštva s katerim se straši ljudi in jih zlorablja po metodi prepričaj človeka, da mu grozi smrtna nevarnost, nato mu ponudi vero (upanje) in državo (silo - represivni aparat), ki ga bo varovala.

Človeku je pod vplivom stalne indoktrinacije (grožnje) v zavest vsiljena laž, da je brez ene ali druge institucije človek v smrtni nevarnosti, zato je edina rešitev za njega, da brezpogojno spoštuje vero in državo (ali sprejema obe)!

Kdor, zaradi zasvojene zavesti (sprejetih omejitev, zablod in zasvojenost,...) sprejema zavestno blokado evolucijo razvoja, dirigirano s strani obeh institucij, ta postaja z dneva v dan večja žrtev te prevare in laži.


Ste se že prebudili ali pa raje ostanete žrtev svojih zablod in predsodkov, ki vam jih vsak dan v vašo zavest indoktrinira oblastna struktura, da vas lahko učinkovito izkorišča in zlorablja za zadovoljevanje svoje egoistične potrebe in pohlepa po vladanju ali izkoriščanju drugih za svoje užitke.

Odločitev kdaj se boste prebudili in zaživeli človeka vredno ter polno življenje je vaša, zato to vašo naravno pravico (enakopravnega sodelovanja in soodločanja, ki velja v Bio-humanizmu) ne prepuščajte drugim, sicer vam ni rešitve, kajti sreča pomeni užitek in polno življenje, ne pa trpljenje in bolečina, ki nam jo povzročajo tisti, ki nam omejujejo svobodo in naše
pravice!

Sreča pomeni užitek in živeti polno življenje, ne pa trpljenje in bolečina, ki nam jo povzročajo tisti, ki nas strašijo, varajo in nam lažejo, zaradi svojih koristi!

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"

zato

- V skrinjico vrzite svoj glas, da boš ostal bebec, bos in nag! -