Članek
Ljudstvo in demokracija!
Objavljeno May 22, 2016

Demokracija ali vladavina ljudstva!

Demokracija je družben sistem, kjer ima oblast ljudstvo, seveda, če takšno oblast tudi izvaja neposredno in prav zato se pri neposredni demokraciji strankokracije ne potrebuje!!!

Stranko-krati si domišljajo, da ljudstvo ne more biti politična stranka, zato si je bilo potrebno izmisliti tudi definicijo, da je lahko politična stranka le neka politična skupina ali več skupin (več političnih strank). Nihče pa ne pove kdo si je izmislil definicijo za politično stranko in zakaj!?

Vsak naravno inteligenten človek ve, da nobena definicija ni na zelniku zrasla, ampak si je nekdo sam vzel pravico in postavil definicijo po svoji podobi, da drugim dirigira, vsiljuje svoj prav in jih izkorišča!

A je tisti, ki postavlja definicije mogoče boginbatina ali kakšna druga samovšečna trotelsiher budala, ki si domišlja, da brez njega življenje ni mogoče! ;)

Seveda v obstoječem družbenem sistemu (strankokracije ali) kvazi demokracije to ni mogoče, saj sicer drugače 5% psihopatov ne bi moglo odločat v imenu večine in živeti na račun poštenih in delovnih ljudi!

To je tudi osnovni razlog, da se mora menjati obstoječi zločinski družben sistem in uveljaviti nov družben sistem brez političnih strank, kjer bo ljudstvo imelo vse vzvode oblasti in bo vsak posameznik politična stranka, kajti vsak bo lahko sodeloval pri skupnih zadevah po svojih sposobnostih in zmožnostih!

Torej bomo še le v Bio-humanizmu pred zakoni (ki jih sprejema ljudstvo) dejansko vsi enakopravni z enakimi pravicami in dolžnosti, kajti lopovov in barab ter drugih samovšečnih trotel-ziher falotov v novem družbenem sistem sploh ne potrebujemo, saj skupaj ustvarjamo pogoje za pametno in zdravo življenje!

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST dobimo BIO-HUMANIZEM"

Pozdravljen Štulič! Res je Bio-humanizem je prvi družben sistem v zgodovini človeštva, ki je utemeljen na ljubezni in naravnih zakonih življenja, ne pa po diktatu določene skupine (privilegirancev - političnih strank ali kapitalistov,....itd), ker je njegova osnova razvojni proces in neposredna demokracija - brez političnih strank! Tisto, kar je ta trenutek najbolj pomembno je širiti informacijo o novem družbenem sistemu Bio-humanizmu med ljudi, da do njih pride predlog novega sistema, ki ga skupaj realiziramo in si vsi tako zagotovimo prosperiteto in razvoj na pozitivnih vrednotah življenja. Prav te pozitivne vrednote življenja (na primer ljubezen in ne egoizem,....itd) omogočajo ustvarjalno sodelovanje in sožitje človeka s sočlovekom v novi svobodni družbeni skupnosti!!! Za svobodno, srečno in ponosno Slovenijo!

Spoštovani Prislan, izpod tvojih tipk v božje senzorje! ;) O de etatizaciji so nas učili še kot pionirčke. Seveda nam nič ni bilo jasno pa smo se napiflali, da je to odmiranje države, birokracija se razraščala, da bi sistem na koncu bankrotiral. Dočakali smo čas, ko smo končno zadihali v opevani demokraciji. Birokracija se razrašča... Menim, da je strakokracija, (sploh takšna "raztreščena" kot je pri nas) zaviralna. Ko parlament postane volilna mašina in poslanci postanejo ali jurišniki ali topi poslušalci svojih vodij, so tudi volitve zaman. Sem za neodvisne poslance, ki bodo imeli možnost razmišljati s svojo glavo in srčno verjamem, da ideja o Bio-humanizmu intenzivno zori! https://youtu.be/cgQm0_7VGjc