Spremljevalci (14)
Smarcan Zlatko
Branko Gaber
I K A
Dajana Babič
štulič ;)
Maja Klemencokan
Tatjana Lukežič
Romano Rajkov
ZADNJE OBJAVE
Biti boljši!
Novo, ni staro
Bitje ni stroj
Novo in boljše
Razvoj zavesti
Svoboden človek
Revež in gospod
Slabi zakoni
Prevaranti in bedaki
Sobivanje in sožitje
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Biti boljši!

Srečko Prislan
05.10.2019 14:07 (Oct 05, 2019)

Kaj pomeni biti srečen in napredovati?

Spoštovani, živeti boljše in biti srečen pomeni!

Namesto, da volite politične stranke, predsednika, spremljate negativne pojave drugih, ali vse slabo kar se dogaja okrog nas, ki vas muči in bremeni iz preteklosti ali sedanjosti - zapustite vse to in izvolite ali izberite sebe ter se odločite za spremembe na boljše!

Vi ste tisti, ki si želi in hoče živeti srečno življenje, zato se povežite s tistim, ki vas spodbuja za spremembo na boljše ali biti boljši in srečnejši.

Ta, ki želi biti srečen in boljše živeti je že v vas, ne ga iskati drugje, to ste vi, zato se imejte radi. Ko spoštujete sebe in se imate radi v vas deluje pozitivna energija, ki vam omogoča biti srečen in uspešen, zato tudi v svojem okolju iščete, najdete in sprejemate vse tisto, kar vas osrečuje (slabo ne potrebujete)!

Moja čustva, misli in dejanja so moje življenje, zato sem osebno odgovoren do sebe in svoje okolje. Kdor resnično ima rad sebe in spoštuje sebe ter sprejme osebno odg

Novo, ni staro

Srečko Prislan
04.10.2019 13:12 (Oct 04, 2019)

Nov družben sistem

To ni kapitalizem ali socializem ter njihove make-up vatiante!

Res je, bil bi že čas da se ponudi nov družben sistem boljši od kapitalizma in socializma, kajti nov sistem ni ne kapitalizem in ne socializem ali neke njihove kobajagi make-up variante

Večini sploh ni znano zakaj je prišlo v SFRJ in tudi v svetu danes prihaja do zloma socializma. 

Zlom socializma ne moremo utemeljevati le na primeru Jugoslavije ali SFRJ, temveč v dveh največjih državah na svetu, ki brez prisile iz tujine namesto socializma uvajata kapitalizem klasičnega tipa, zato je promoviranje socializma, kot novega sistema, blago rečeno neresno in bolj populistična promocija samega sebe, kot družbenega sistema.

Socializem žal ni nov družben sistem, ampak družben sistem, ki se vsak dan dokazuje, da ni konkurenčen kapitalizmu in v praksi to potrjujeta dve največji državi na svetu in to sta Rusija on Kitajska! 

Zakaj in komu se populistično piha na dušo za socializem je splošno znano in to je sredn

Bitje ni stroj

Srečko Prislan
10.09.2019 09:45 (Sep 10, 2019)

Življenje je proces - neprestanih sprememb!

Resnico lahko ubiješ samo z lažjo, a laž lahko za vedno odpraviš le z resnico!

Zakaj in v čem je razlika med bitjem in strojem ali tehnologijo oz. tehnološkim sistemo in t. i. družbenim sistemom, kajti to sta dva različna sistema, zato imata tudi različno delovanje in učinke!

Tehnologija deluje po tehničnih zakonitostih, ki so eksaktne ali točno določene (samo tako in nič drugače)!

Človek ali bitje pa ni tehnični sistem, ampak simbioza materije in energije (ali telesa in duha), zato se bitje ali človek ne ravna in obnaša v skladu z lastnostmi tehničnega sistema ali stroja, ampak stalnega procesa sprememb, ki mu pravimo življenje.

Prav za to je vse nematerialnega v življenju vsebina družboslovja ali kulturnega izražanja človeka, in dominanten sistem, ki opredljuje vrednote obnašanja in ravnanja človeka, je družben sistem, ki je namenjeni človeku in prav ta povezuje ljudi v človeško skupnost!

Znano je, da nobeno bitje brez življenja (procesa s

Novo in boljše

Srečko Prislan
07.09.2019 14:35 (Sep 07, 2019)

Si resnično želimo živeti boljše !?

Kako ustvarjamo skupaj potrebne pogoje za pozitivne spremembe?

Vsako bitje in vsak človek ima časa od rojstva do smrti, da živi takšno življenje, kot ga želi v skladu z »bionomijo« ali osnovnimi naravnimi zakonitostmi življenja! Zakaj človek ta čas porabi ali kako živi vsak trenutek, pa je le delno odvisno tudi od njega.

Kdor si želi pozitivne spremembe mora pričeti na sebi, ne pri sosedu, ali čakati in pričakovati to od drugih!

Žal je res, da večina čaka in je pasivna ter vidi le materialne spremembe ali materialne dobrine, ki so sicer nuja za življenje, vendar brez duše - ni življenja !

Človek v sebi nima samo materialne komponente, ampak tudi nematerialno ali dušo in ko ta duša zapusti svoje človeško telo, to postane truplo in v njemu ni več življenja!

A ja, kaj pa zdaj, je kaj več časa za razmislek in spremembe tudi svojega obnašanja in ravnanja ter tiste nematerialne vsebine, ki nimajo nič z materialnim svetom, pa vendar obstajajo in so prav ta

Razvoj zavesti

Srečko Prislan
07.09.2019 14:18 (Sep 07, 2019)

 Le ponosen človek hodi z dvigneno glavo!

Če želimo biti ponosen narod, potem moramo najprej najti svojo pravo pot, 

Spoštovani!

Ne bi bilo slabo, ko bi moralno in intelektualno zreli ljudje v Sloveniji prenehali z ocenjevanjem kaj je in kaj bi bilo, če bi bilo, ampak pričeli s tistim kar lahko in to je mobilizacija kreativnih ustvarjalnih potencialov ter njihovo povezovanje in sodelovanje na novi paradigmi ali družbenem sistemu neposredne demokracije Bio-humanizmu!

Ponosen človek ni zaradi samohvale ali nacionalne pripadnosti, temveč zaradi pozitivnih rezultatov, ki se manifestirajo, kot posledica pozitivno moralno-etičnih vrednot, ki predstavljajo trdno voljo, pogum in znanje ustvarjati splošno dobro za zadovoljstvo in srečo vsakega človeka.

Srečen in zadovoljen človek je le tisti, ki si zastavi napredne cilje razvoja, aktivira vse svoje ustvarjalne potenciale ter dosega rezultate v skladu splošnimi potrebami po sobivanju in zdravemu življenju.

Ponos človeka ni posledica genov ali n

Svoboden človek

Srečko Prislan
31.08.2019 08:57 (Aug 31, 2019)

Svobode ni brez neposredne demokracije!

Le politično aktiven človek lahko postane tudi svoboden človek!

Ja spoštovana tovariši, nobeno jamranje, stokanje in jokanje ali bentenje ne pomaga, zato pa imamo neposredno demokracijo in nov družbeni sistem!

Pa sploh veste, da nobeno skrivanje in palamudenje kaj bi bilo če bi bilo, ne daje nobenih rezultatov!

Stvari in odločitve je potrebno vzeti v svoje roke in odgovornost prevzeti na svoja ramena!  

To omogoča le neposredna demokracija ali Bio-humanizem, ki od vsakega človeka zahteva osebno odgovornost, ne pa fb palamudenje do onemoglosti! 

Nov družbeni sistem zahteva organizacijo odgovornih ljudi, ne pa reveže ali strahopetce, ki jokajo in stokajo, kot Kalimero! 

Kdo izmed vas pa je pripravljen sodelovati pri organizaciji neposredne demokracije?! 

Ali sploh veste, da se le  organizirana skupnost z neposredno demokracijo lahko upre in odpravi vse te anomalije, kriminal, korupcijo in druge zločine v škodo delovnih in poštenih ljudi! 

Problem

Revež in gospod

Srečko Prislan
24.08.2019 17:33 (Aug 24, 2019)

Posledice sistema razredne družbe

 Če živiš na tuj račun si gospod in če pošteno delaš si revež in idiot!

Ja, spoštovani, večina govori in vidi danes le posledice, ne pa tudi vzroke, ki so nas pripeljali v takšne razmere in stanje v katerem večina životati na račun bogatenja manjšine! Zakaj je temu tako pa se večina sploh ne vpraša? 

Po naravnih zakonih na katerih je grajen nov družben sistem Bio-humanizem, neko posledico lahko odpraviš še-le ko odpraviš njen vzrok. Torej, če želimo pogledati resnici v obraz, moramo poiskati kje je vzrok za takšno ali drugačno obnašanja in ravnanje posameznika v današnji družbi ali obstoječem družbenem sistemu razredne družbe?

Seveda je najbolj enostavno s prstom kazati na druge, da prikrivaš svoje slabosti! Vse je v sistemu vrednot, ki ga opredeljuje obstoječi družben sistem! Če bi bil posameznik vključen v soodločanje o vseh skupnih zadevah, bi imel možnost neposredno vplivati na vse kar se javno dogaja, kajti po naravi je to osebna človekova pravic

Slabi zakoni

Srečko Prislan
08.08.2019 09:07 (Aug 08, 2019)

Slabi zakoni - so posledica slabih ljudi!

Nekateri pravijo, da so za vse krivi slabi zakoni!

Ja, kdo pa in za koga piše zakone?

Dobri zakoni (ali pisna pravila obnašanja in ravnanja) so posledica sodelovanja ljudi pri njihovem oblikovanju in izvajanju!

Obstoječi zakoni so posledica obstoječega zločinskega družbenega sistema in ta dopušča, da so moralno pokvarjeni ljude tisti, ki takšen sistem podpirajo ali ga celo zlorabljajo v svojo korist in škodo drugih!

Noben zakon ne nastane sam po sebi ali omogoča pozitivne posledice, če ta ni oblikovan in sprejet od tistih, ki ga morajo spoštovati in izvajati! To se bo dogajalo še le v neposredni demokraciji, kjer bodo ljudje sodelovali pri oblikovanju, sprejemanju in izvajanju zakonov!

Kapitalistični država ali družben red je zasnovan na razredni družbi in privilegiran razred (ali mafija na oblasti) je tista, ki oblikuje in sprejema zakone za svoje potrebe po svoji podobi.

Zakone sprejemajo laiki, ki se na pravo sploh ne poznajo, zato lo

Prevaranti in bedaki

Srečko Prislan
08.08.2019 08:46 (Aug 08, 2019)

Diktatura - je vsak režim nasilja!

Zakaj levica javno kritzira desnico in desnica levico?

Diktatura je režim nasilja, ki ga izvaja vladajoča struktura ali politična stranka (ali koalicija) v določenem družbenem sistemu!

Dokler boste podpirali družben sistem razredne družbe, ki volilno telo deli na levico in desnico, ste vsi podporniki obstoječega zločinskega družbenega sistema, zato ni nobene potrebe govoriti o pokvarjeni desnici, saj brez nje sploh ne bi bilo lažne ali kvazi levice.

Zakaj levica javno kritzira desnico in desnica levico je vsakemu politično polpisnemu človeku zelo jasno? Samo reveži in moralno pokvarjeni ljudje ali umsko prizadeti lahko obsojajo in kritizirajo druge, da bi s tem prikrili svoje slabosti in nesposobnosti ali duhovno revščino.

Takšna nemoralna metoda delovanja je značilnost in osnovna metoda delovanja obeh političnih polov, ki ga tvorita kvazi levica ali levaki in njeno nasprotje desnica ali nijm podobni bedaki, da obe načrtno zavajata volilno telo in š

Sobivanje in sožitje

Srečko Prislan
21.07.2019 09:51 (Jul 21, 2019)

Sodelovanje in soupravljanje

Sobivanje in sožitje - posledica sodelovanja in soupravljanje!

Spoštovani v kapitalističnem sistemu je pač bistvo delovanja posameznika "izkoriščanje" ali dobra šola za dober zaslužek, zato je dobiček najpomembnejša vrednota obstoječega družbenega sistema!  

To pomeni, da je dostopnost do izobraževanja vezana na socialni status posameznika, ali nepravično in diskriminatorno osnovo, kar povzroča še večjo razslojevanje med ljudmi in neenake možnosti (jedro konfliktov in nasilja)!  

image

Rezultat je več konfliktov in zlorabljanje znanja za izkoriščanje človeka od človeka, to pa je razlog stopnjevanje konfliktov, ki vodijo v vse večje nasilje in vojno!  

Primer dobre prakse (v nadaljevanju klikni na deteljico spodaj) v celoti upošteva nov družbeni sistem Bio-humanizem!

Na videu spodaj, ne gre le za okoljsko problematiko ali politiko, gre za pozitivni odnos do življenja, do našega naravnega okolja, ki je naša mati življenja.

Naravno okolje je naš najbolj pomemben t

Šola za življenje

Srečko Prislan
16.07.2019 10:45 (Jul 16, 2019)

Nov sistem in nova šola!

Za igro in življenje, za veselje in srečo brez trpljenja

Ja res je, v obstojecem sistemu formalne dresure domačih živali v človeški podobi je nekaj hudo narobe. Kaj storiti, da se človek premakne in stopi na pot humanizma ali novega družbenega sistem Bio-humanizma?

Ta stari in v glavo bolani že debatirajo "Kaj je je to - Javna in zasebna šola?", da človek od smeha dol pade!!!

Stvar je sila preprosta!

Obstoječi prezvečeni in utrujajoč izobraževalni sistem je potreben korenite spremembe ali novo vsebinsko zasnovo na potrebah in ustvarjalnem procesu, kjer za prihodnost potrebujemo razmišljujočega človek in seveda izbraževalni sistem, ki zagotavlja vsakemu posameznika in celotni družbeni skupnosti napredek.

Takšen cilj pa je mogoce doseči le, ko učenje postane najbolj zanimiva in koristna igra življenja in ne trpljenje!

Pa je to sploh mogoče, učenje in igra ali ni to le neka iluzija.?

Seveda je lahko igra, če si postavimo razvojne cilje in aktiviramo razvoni proc

Razvojni proces

Srečko Prislan
14.07.2019 06:43 (Jul 14, 2019)

Strankokracija - blokada družbenega razvoja 

Ko smo se osamosvajali je bilo rečeno, da bomo druga Švica, In lahko bi bili!

Seveda  bi lahko bili boljši od Švice, vendar ne z obstoječim družbenim sistemom strankokracije!

Kot smo ugotovili že pred 11 leti, politične stranke nimajo interesa, da izgubijo primat odločanja v svojo korist, zato ne pride in ne bo prišlo do spremembe volilne zakonodaje z dogovarjanjem z njimi ali na takšen način!

Ta pravica je izvirna pravica ljudi v demokraciji, ne političnih strank, zato se z njimi nima smisla pogovarjat in dogovarjat, če zavestno blokirajo razvojni proces!


Osnovna blokada je obstoječi družben sistem razredne družbe in ne volilni sistem. Ker pa volilno telo sestavljamo vsi člani neke družbene skupnosti je tudi prav, da v takšnem procesu sooblikovanja sprememb tudi sodelujemo (vsak po svojih sposobnostih in zmožnostih)!

Sodelovanje mora biti na svobodni osnovi, kot se za pravo demokracijo spodobi, ne pod prisilo formalne oblasti, zato se z nj

Naravna selekcija

Srečko Prislan
12.07.2019 11:04 (Jul 12, 2019)

Evolucija temelji na naravni selekciji!

Zakaj je nov družben sistem utemeljen na evoluciji in ne revoluciji?

Nararva ne pozna umetne selekcije ali revolucije, to je le produkt človeške pameti, ki je v osnovi nasprotje človeški naravi, zato ni ljubezen, ampak pamet (ali znanost) tista, ki vodi in usmerja človeka v njegovo pogubo! Zakaj je temu tako? 

V naši glavi ali pameti preko spomina akumuliramo informacije ali znanje iz življenja, ki se vsidra v možgane in to oblikuje naše misli, zato te usmerjajo naše obnašanje in ravnanje ali naše življenje, oz. proces, ki poteja med začetkom in koncem življenja.

Res je, da nam spomin ali pamet lahko tudi škodi, če zanemarjamo naravne zakonitosti življenja, zato je tudi rojstvo in smrt le naravni pojav, ki ga potrebno samo sprejeti, kajti rojstvo in smrt je sestavina življenja, zato jima nihče ne more ubežati!

Življenje je vse, kar se ti dogaja in doživiš od rojstva do smrti in seveda na njega, kot protagonist, se lahko aktivno ali pasivno odzi

Prebudi se!

Srečko Prislan
09.07.2019 07:19 (Jul 09, 2019)

Radovedni so tisti, ki želijo vedeti!

Obstoječi družben sistem razredne družbe je zločinski!

Zakaj? Ker znanost in marionetna oblast ali politiki po direktivi privatnega kapitala delajo največji zločin proti človeku in življenju na zemlji!

Kako, preberite si sami!!!

Inteligentni ljudje želijo vedeti! Priljubljene ovce samo sprejemajo, kar se jim nudi. Znanje imenujejo "teorija zarote". Slišijo samo korporativne medije, ki vedo, da je to znanje noro. In ti isti ljudje pijejo vodo in uporabljajo zastrupljeno zobno pasto, ki uporablja fluor, ne da bi preizkusili aali raziskali, kaj je to, ne da bi vedeli, da so se na primer nacistični fluoridi uporabljali v taboriščih, da bi "zavajali" tiste, ki so jih želeli ubiti.

Ti isti ljudje jedo gensko spremenjeno hrano in meso živali, hranjenih z GSO, ne da bi vedeli kaj o tem. Ti isti ljudje se v celoti ne zavedajo toksičnosti življenja v telesu v velikih količinah, s pomočjo cepiva, čeprav vedo, da je to živi strup za človeka. Ti isti ljudje

Borba za oblast

Srečko Prislan
04.07.2019 14:35 (Jul 04, 2019)

Kaj je cilj borbe za oblast?

Privilegiji strukture na oblasti ali živeti na račun delovnih in poštenih ljudi!

Kakšna je razlika med privilegirano strukturo in navadnimi smrtniki ali državljani? Razlika je očitna, kot je v odnosih med ljudmi, tako v bivšem, kot sedanjem ali v obstoječem družbenem sistemu. 

Ljudje sploh ne kapirajo, zakaj se ljudje danes obnašajo in živijo drugače, kot včasih! Vse je v vrednotah  na katerih je grajen določen družbeni sistem!

To je tudi razlog, da je nov družbeni sistem Bio-humanizem mnogo boljši od prejšnjega socializma in seveda današnjega kapitalizma!

Vse se da, če človek zna in hoče! 

Če bi bivša partija znala in bila sposobna spreminjati prejšnji družbeni sistem v pravo smer bi imeli najboljši družbeni sistem na svetu!

Ker tega niso bili sposobni so povzročili umetno krizo (politično ter ekonomsko) in odpravili bivši družben sistem in bivšo državo! 

Dejstvo je, da je mogoče zgraditi še boljši družbeni sistem, kot je bil samoupravni socializem, le da

Sistemska diskriminacija

Srečko Prislan
04.07.2019 09:42 (Jul 04, 2019)

Sistemska diskriminacija temelj razredne družbe

Kaj je osnovna ugotovitev ali slabost, po spoznanjih novega družbenega sistema Bio-humanizma, kar uničuje in preprečuje dobre medsebojne odnose med ljudmi v obstoječem družbenem sistemu?!

Sistemska ali s pravnim redom uzakonjena formalna diskriminacija in oblikovanje dveh osnovnih razredov družbe, ki sta med sabo v trajnem konfliktu, zato se ta temeljni sistemski konflikt (ali sistemska diskriminacija) neposredno prenaša na vse pore življenja!

Nekateri pravijo potreben je strožji red in disciplina! Vendar večina ne ve, da je disciplina posledica odgovornega odnosa človeka do sebe in svojega okolja, ne pa posledica sile ali nasilja, ki ga povzroča sistemski konflikt ali obstoječi pravni red razredne družbe!

Torej v resnici sploh ne gre za strožji red, ampak gre za družben sistem, ki oblikuje odnose med ljudmi, zato mora ta ali dober družben sistem dobro nagrajevati slabo kaznovati, kot je to v naravi!

Tega pa obstoječi družbeni red razre

Bionomija

Srečko Prislan
03.07.2019 15:34 (Jul 03, 2019)

Kaj je to Bionomija!?

Mnogi me sprašujejo "Kaj je to - bionomija" ali na kratko "Bio" v pojmu novega družbenega sistema Bio-humanizma!

Pri zasnovi novega družbenega modela ali sistema je bilo potrebno poiskati tiste realne osnove ali temelje, ki dejansko obstajajo neodvisno od človeške volje, domišljije in zavesti, saj je ta lahko moteči faktor ali zabloda, ki resničnost poenostavi ali zakomplicira za določeno obdobje ali trenutek do onemoglosti, ki nima nič z realnostjo ali stvarnostjo, saj obstaja le abstraktno (umetna tvorba) brez osnovnih pogojev za življenje ali proces razvoja katerega-koli bitja na zemlji.

Temu pogoju in zahtevam ustreza "bionomija" ali znanost, ki se za bistvo svojega raziskovanja (iskanje resnice) osredotoči na "splošne zakonitosti življenja", ki obstajajo v naravi v določenem času in prostoru ter določajo osnovne pogoje za življenje vsakemu bitju neodvisno od njegove samovolje ali posebnosti oz. odstopanja od skupnega oz. splošnega, kajti le množica posebn

Humanizem

Srečko Prislan
15.06.2019 18:56 (Jun 15, 2019)

Kaj je Humanizem in njegove definicije?!

Zakaj je Humanizem ena od osnovnih sestavin Bio-Humanizma?

Humanizem je filozofska usmeritev in svetovni nazor, ki priznava kot najvišjo vrednoto pravico človeka do razvoja svojih pozitivnih vrednot v kakovosti bivanja ter iskanju osebne in skupne sreče!

Na primer Prosvetni humanizem obsega pojmovanja o etiki, človeškem razumu in pravičnosti; izrecno pa zavrača dogme, nadnaravno, psevdoznanost in praznoverje kot osnovo za moralo ali praktično odločanje.

Eno izmed opredelitev načel posvetnega humanizma je proglasil leta 1980 Svet za demokratski in posvetni humanizem!

Nabor desetih načel je:

1) svoboda raziskovanja, 2) ločitev cerkve od države, 3) ideal svobode, 4) etika temelječa na kritičnem  umu, 5) moralna vzgoja, 6) verski skepticizem, 7) razum, 8) znanost in tehnologija, 9) evolucija, 10) vzgoja.

Mednarodna humanistična in etična zveza je sprejela minimalno izjavo, ki jo mora izrecno sprejeti vsaka organizacija, ki se včlani v zvezo, ki vel

Razpad sistema

Srečko Prislan
13.06.2019 09:07 (Jun 13, 2019)

Sila povzroča razpad sistema in zločine!

Ljudje, ki podpirajo klasičen hirarhični sistem in razredno družbo podpirajo nasilje in uničenje

Kaj gre narobe, da svet drvi v prepad? 

Obstoječi družben sistem z dneva v dan dokazuje, da sila ne rešuje problemov razvoja človeka in človeške skupnosti, ampak nasprotno povzroča vedno večje družbeno razslojevanje, sistemsko diskriminacijo in blokado duhovnega razvoja človeka in razpad celotnega družbenega sistema in uničenje življenja na Zemlji.

Ljudje si le domišljajo, ker smo preko vere, ideologije in učno-vzgojnega procesa zavedeni, da sila povzroča varnost, a sila je vedno faktor rušenja in strahu in ne miru, varnosti ali sreče in svobode.

In kdo je zagovornik sile in nasilja?

Vsakdo, ki ne išče poti sodelovanja, ampak izključevanja, podrejanja sočloveka in okolja svojim potrebam in interesom vladati drugim, namesto sožitja in sodelovanja! In prav to dela vsaka (civilna in cerkvena) oblast, da zadovoljuje svoje egoistične potrebe živeti na r

Kdo je kriv!?

Srečko Prislan
09.06.2019 08:45 (Jun 09, 2019)

Butalci in politične stranke

Nihče ne more nadomestiti osebne odgovornosti vsakega posameznika!

Ja res je spoštovani, dokler boste iskali le krivce namesto rešitve, tako dolgo se bomo potapljali v lastnem gnoju ali primitivizmu!

Rešitev je v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu, a glej ga zlomka nihče ne vidi in ne sliši, da je obstoječi družbeni sistem samomor, ne le za Slovenijo, temveč za cel svet!

Očitno ljudje še niso slišali za star ljuski pregovor: "Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal"

Brez samokritike in odgovornega odnosa do skupnosti ljudi ali svoje domovine je potop nacionalne države neizbežen!

Vi pa še kar tumbate o enem človeku ali stranki, da je kriv oz. kriva za vse, namesto o svoji nezrelosti in neodgovornosti!

Obstoječi zločinski družbeni sistem se je že zdavno pokazal za grobarja male nacionalne države in tudi socialne države, zato ne postavljate na pedistral enega človeka, ker so za to odgovorne vse politične stranke in butalci, ki hodijo na volitve.

Nihče ne more

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj