Članek
Sporočilo ogorčenega Žalčana!
Objavljeno Jun 26, 2014

Danes sem na svoj elektronski naslov prejela sporočilo gospoda z območja Žalca, ki ga želim deliti z vami:

SAVINJČANI, 13. julija na volitvah odločno zavrnimo KARLA ERJAVCA!
Zakaj, ker nismo ovce, da bi slepo sledili največjemu političnemu prevarantu v Sloveniji!
Vprašamo se, ali Savinjčani nimamo dovolj svojih domačih kandidatov, katerim lahko zaupamo svoj glas! Zakaj ERJAVEC ne kandidira v svojem KRANJU? Zato, ker ga tam že poznajo potem, da zna poskrbeti samo za svojo rit!
Sicer je treba ignorirati listo DESUS, stranka je hibrid v slovenski družbi, kajti vsi njeni kandidati predvsem skrbijo za svoje riti in za privilegirane upokojence. Spomnimo se kako je Erjavec nastopal z DESUSOM za Evropske volitve - "Skupaj za pravice starejših"! Zopet še ena od prevar Erjavca na račun upokojenske volilne baze! Erjavec je s to prevaro pomagal g. Vajglu, da je dobil še drugi mandat v Bruslju, za prvi mandat je bil izvoljen na listi ZARES! Kaj bo naredil g. Vajgl v Bruslju za naše upokojence-nič, poskrbel bo zopet samo za svojo rit. Vajgl se v Bruslju ne more priključiti kakšni podobni upokojenski skupini poslancev evropskih držav, kajti stare evropske demokracije ne poznajo stranke podobne našemu DESUSU, tako se je g. Vajgl v Bruslju priključil skupini Zelenih!
Erjavec je v času od 2004 do 2014 sodeloval v vseh vladah in upokojence vedno pripeljal žejne čez vodo, saj imajo upokojenci vedno tanjše denarnice!
Zato je presenetljiv najnovejši Erjavcev predvolilni manever z oblikovanjem "socialdemokratskega bloka" s SD! Z njim se je odpovedal vsem drugim upokojencem. Hkrati je razkril, kaj zanj v resnici pomeni socialdemokracija, 10 let propadajočega standarda upokojencev, medtem ko je sam v vseh vladah, dobro poskrbel za svojo rit!