ČASOVNICA

Apr 10, 2019
Spomladanske juhe
S spomladanskimi dnevi, ko v naravi poženejo najrazličnejša zelišča in zelenjava, pripravljamo juhe ...
(0)
Apr 04, 2019
Okus belušev
Beluši so zelenjava, ki naznanja pomlad in nas razveseljuje s svojo svežino in značilnimi vonjavami, ki jih ...
(0)
Feb 12, 2019
Zelenjavni pireji
Varčna kuhinjaZELENJAVNI PIREJIJedilnik lahko zelo popestrimo z različnimi zelenjavnimi pireji, za katere ne ...
(0)
Oct 17, 2018
Recepti za jedi z ohrovtom
Ohrovt spada med živila ki so zdrava, blagodejna za zdravje, zato naj bo na jedilniku čim večkrat svež pa tudi kuhan ...
(0)
Aug 29, 2018
Pečene in vložene bučke
Sezona bučk na vrtu še vedno ni končana, in če vam zmanjkuje zamisli, kaj vse bi lahko pripravili iz njih, vam ...
(0)
Aug 24, 2018
Slani prigrizki
Sveže pridelke z vrta, gobe in zelišča lahko dodamo v razne vrste kruha, pit in drugih prigrizkov, s katerimi ...
(0)
Aug 21, 2018
Kremne juhe
JUHA IZ BUČKSestavine: 500 g neolupljenih bučk zucchini, 100–150 ml sladke smetane, 2 vejici svežega timijana, ...
(0)
Aug 10, 2018
Preprosti recepti za diabetike
Darja Lovšin je avtorica več kuharskih priročnikov za diabetike, vodilo pri sestavi vseh pa je, da so izbrani ...
(0)
Aug 03, 2018
Štruklji iz testa za palačinke
Preprosta in izdatna priloga so štruklji, ki jih naredimo preprosto tako, da spečene palačinke namažemo z ...
(0)
Aug 02, 2018
Bogato založena shramba
V nobenem letnem času ne pripravimo toliko shrankov kot prav zdaj. Shrambo lahko napolnimo s sadnimi shranki – ...
(0)
Jul 25, 2018
Zavitek z bučkami
 Zdaj ko je bučk na pretek, lahko iz večjih spečete okusen zavitek. Ta zavitek lahko pripravimo na dva načina, ...
(0)
Jul 19, 2018
Zelenjavna pogača z zajdo
Sestavine: za rezance: 200 g navadne ali tatarske ajdove moke, nekaj žlic vrele vode, 1 jajce (50 g), 70 g surovega ...
(0)