ČASOVNICA

Aug 02, 2019
Orada v solni srajčki
Ribe lahko pripravimo na veliko načinov, jih dušimo, pečemo na žaru, v alufoliji ali papirnatem ovoju, cvremo, ...
(0)
Jan 30, 2019
Vrt v februarju
Februar je praviloma najhladnejši mesec, po drugi strani pa čutimo, kako postajajo v sončnih dneh sončni ...
(0)
Aug 16, 2018
Ribe namesto mesa
V vročih dneh pripravljamo drugačno hrano kot sicer, dobro je, če je lahka, zato naj v tem času meso nadomestijo ...
(0)
Jun 29, 2018
Recepti za pripravo sardel in giric
Hrustljavo zapečene sardele so jed, ki nadvse prija za poletno kosilo, pa še preprosto jo je pripraviti. Iz ...
(0)
Jun 06, 2018
Kruh z dišavnicami in orehi
Kruh je eno od najpomembnejših živil slovenske kuhinje in jedilnik postane veliko raznovrstnejši, če ...
(1)
Aug 18, 2016
Kosilo na prostem
Na žaru lahko pečemo marsikaj: perutnino, zrezke, ribe, zelenjavo in sadje.  Pripravimo čim bolj raznovrstna ...
(0)
May 04, 2016
Ribji cmoki
Potrebujemo: 100 g zelene, 100 g korenčka, 150 g jurčkov ali lisčk, 400 g ščukinih filetov, 100 g masla, ...
(0)
May 04, 2016
Panirana podust
Potrebujemo: podusti, jajce, moko, drobtine in sol. Očiščeno veliko podust narežemo na kose, jih posolimo in ...
(0)
May 04, 2016
Postrvi po provansalsko
Za 4 osebe potrebujemo: 4 postrvi, nekaj vejic peteršilja, nekaj vejic koprca, majhno čebulo, 100 g pora, 150 g ...
(0)
Apr 08, 2016
Ocvrti škampovi repki na nabodalu
Sestavine: 500 g škampovih repkov, ribja začimba, limonin sok, sol, moka, jajca, drobtine za paniranje, ...
(0)
Apr 07, 2016
Postrvi v slanini
Za 4 osebe potrebujemo: 4 očiščene postrvi, sok ene limone, žličko soli, strok česna, 1 žličko suhega ...
(0)