Članek
INDUSTRIJSKA VRATA
Objavljeno Jan 20, 2015

Alutech sekcijska vrata so pogosto uporabljajo v industrijskih in kmetijskih obratih, avtomobilskih prodajalah in servisih, avtopralnicah, gasilskih postajah in drugih javnih stavbah.

Več kot 10 tipov industrijskih vrat Alutech omogoča, da jih lahko postavimo v vsak prostor: nizek, zelo visok, v stavbe brez stropa. Tudi dimenzije so različne: do 7 m dolžine in 6 m višine. Pri tako velikih vratih so vsi elementi še posebej ojačani, kar zagotavlja vratom zanesljivo in varno delovanje.

Industrijska vrata so pravzaprav sekcijska vrata, zasnovana za posebej intenzivno uporabo. Njihova zasnova omogoča tudi do 100.000 ciklov odpiranja in zapiranja.

Teža industrijskih vrat je uravnotežena z vzmetmi, ki so izbrana posebej za vsaka vrata. Taka vrata se z lahkoto odprejo tudi ročno. Pravzaprav ne potrebuejte več kot 260N sile ( 26 kg ), da lahko dvignete 600kg težka vrata.

Za bolj udobno in varno delovanje, se vsaka vrata lahko avtomatizirajo.

Alutech sekcijska vrata popolnoma ustezajo vsem zahtevam Evropskih varnostnih standardov. To potrjujeo vsi testi, ki so bili narejeni v akreditiranih laboratorijih. Poročilo o skadnosti, izdano na osnovi predpisanih protokolov, dovoljuje, da so sekcijska vrata Alutech opremljena s CE nalepko.

Uporaba Alutecj industrijskih vrat omogoča tudi prihranek pri ogrevanj - izredna debelina lamel ter učunkovita tesnila po vsem obodu vrat zagotavljajo minimalno izgubo toplote.