Članek
Nova lamela INNOVO, debeline kar 60 mm
Objavljeno Jan 08, 2015

Podjetje Wisniowski je ob svoji 25.letnici predstavilo nova garažna vrata Prime – popolnoma nov in edinstven sistem garažnih vrat

  • Nova  lamela  INNOVO

Sestavni in najpomembnejši del vrat je lamela; za svoj nova vrata je Wisniowski razvil lamelo INNOVO : njena debelina je kar 60 mm, toplotna prevodnost pa 0,37W/Km2. To se odraža tudi na toplotni prevodnosti celotnih vrat, ki je kar 0,90W/Km2.



1 - fleksibilno notranje tesnilo


2 - Alu profil za pritrditev tesnila


3 -  5-slojno jeklo


4 -  tesnilo med lamelami


5 - pokriti vratni tečaji


6 -  poliuretanska pena kot polnilo

  • Skrbno premišljena konstrukcija vrat

Nova zasnova konstrukcija zagotavlja gladko delovanje vrat: kombinacija posebej oblikovanih profilov za vodila in pokrite tečaje z nastavljivimi dvojnimi kolesci.

  • Inovativne ideje pri oblikovanju celostne podobe vrat

Celostna podoba garažnih vrat Prime predstavlja mejnik v oblikovanju in iskanju rešitev za vrata: vsi vidni elementi konstrukcije so lakirani in tako še dodatno zaščiteni Tudi lamele so narejene tako, da omogočijo pritrditev posebnih tesnil, ki tudi na notranji strani vrat pokrijejo vse odprtine.

Garažna vrata Prime – elegantna in učinkovita



1 – pokrovi za vodila


2 – stranski pokrovi za os


3 – pokrov za vzmet in os


4 – premični pokrovi za vodila  in kolesca

  • Nadgradnja udobnosti in varnosti

PRIME garažna vrata niso samo elegantnega videza ampak zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Vse varnostne naprave, ki so pri drugih vratih le opcija, so pri Prime standard. Poleg tega so za dodatno varnost pokriti vsi premikajoči se deli na vratih.

Vrata PRIME tako predstavljajo nov tehnološki standard pri oblikovanju garažnih vrat.