Članek
Rastline, živali in minerali: viri vesoljne sile
Objavljeno Jan 05, 2015

Ko smo bili ljudje ustvarjeni, so celice našega telesa lahko sprejele in vsrkale devetdeset odstotkov kozmičnih sil in svetlobe - luči, katerim so bile izpostavljenje. Ko pa smo se začeli preveč izčrpavati in zapravljati spolno energijo, so se začele naše celice razkrajati, dokler nam ni preostalo le pet do deset odstotkov sposobnosti sprejemanja in vsrkavanja. 

Vse rastline, drevesa in drugo rastje še vedno lahko do .. osemdeset odstotkov sprejmejo in vsrkavajo kozmične sile in luč, medtem ko voda in hranilne snovi poskrbijo za preostalih dvajset odstotkov njihove hrane.

Ljudje še vedno samodejno prejemamo manjšo količino energije življenjske sile posvem naravno. To še posebej drži za zemeljsko silo, ki vse organe, žleze in čutila oskrbuje z energijami, pozitivno in negativno nabite vesoljno energijo ter neguje in izboljšuje spolne organe in spolno energijo človeških bitji.

Ker naše celice ne zmorejo več v celoti sprejemati življenjske sile, ki izvira iz vesolja, kozmičnih delcev in zemeljski sil, smo močno odvisni od rastlinja, živali in mineralov, ki jo prejemamo. Ljudje jemo rastlinje, živali in minerale ter tako počasi prek njih sprejemamo tri glavne sile. Uživanje in vsrkavanje je povezano z gibanjem Zemlje in njeno 365-dnevno orbito okrog sonca, zato letni časi močno vplivajo na hrano, ki jo jemo, in energijo, ki jo dobimo.

Lahko izboljšamo svojo sposobnost, da vsrkamo in preobrazimo to energijo neposredno in brez težav. ... tako ne bomo več odvisni od rastlinja in živali, da bi jo za nas pretvarjale. ....