Članek
Veselimo se vsakega dne
Objavljeno Jan 02, 2015

Ko prosimo ali voščimo,  smo pozitivni in s srcem želimo vse le najboljše, dvigujemo celotno zanest na ravni vseh ljudi. Več kot bo takšnih ljudi, boljši bo postajal svet. Morda si včasih mislite, da samo vaše misli in dejanja ne bodo spremenile sveta.

Vendar kot je morje sestavljeno iz neštetih kapljic, ste tudi vi neizogibni del stvarstva. Za navideznimi slučaji obstaja načrt, ki deluje ne glede na to, ali ga sprejemamo ali ne. Zato ljudem iz srca zaželite tisto, kar bi želeli tudi sebi. Vse kar dajete, ni nujno, da se vam vrne v enaki obliki, kot ste dali, vam bo zagotovo dalo občutek izpolnitve, koristnosti in ne nazadnje smisla, ki ga vsi tako obupano iščemo. Svet je postal  "pre"zahteven, zato je iskanje sreče v .. sebi edino, kar je resnično.

Vi ste se zbudili v novo jutro. Še ste tu. To pomeni, da vas življenje hoče. Kaj ni to čudovit dar? Življenje hoče, da ste tu in da s svojim obstojem sestavljate mozaik. Življenje vam bo  vedno naložilo samo toliko, kolikor lahko prenesete, in nič več od tega.

Če vam življenje ponuja delo, delajte. Če ponuja otroke, vzgajajte. Če ponuja partnerja, ljubite. Če ste samski, počnite  tisto, kar lahko , ko ste samski. .....

Nikakor ne razmišljajte, kako bi bilo, če bi bilo drugače, ker nas to ..  nezavedno prestavlja ..nazaj in spet se znajdemo v preteklem obdobju. Če takrat ne bi bilo tega..., bi bilo danes drugače. Res bi bilo drugače, vendar bi lahko bilo za nas tudi mnogo slabše. ... Tega ne vemo in nam ni treba vedeti. Tako je naravnano življenje. Odpre nam tiste slike, ki jih lahko razumemo. ............