Članek
Mlaj v Dvojčkih, 16.6.2015 ob 16:07h
Objavljeno Jun 16, 2015

Pred nami je dinamičen in eksploziven Mlaj, saj je njegova energija ojačana s konjunkcijo energičnega Marsa. Pričakujemo lahko veliko prepirov, pikrosti, žaljivk, sarkazma in agresivnega izražanja.  V komunikaciji in izražanju lahko pričakujemo veliko širokoustenja in dramatiziranja, skratka veliko hrupa in malo rezultatov. Komunikacija bo otežena zaradi subjektivnega razmišljanja.

Razpoloženje bo nihajoče, spremenljivo, čustva pa se bodo racionalizirala. Blokirana dinamika Marsa bo, zaradi straha, da bi zaradi izražanja čustev delovali šibki, prinesla veliko neobvladanih, vzkipljivih in impulzivnih izbruhov. Ker je Mlaj v kvadratu s Kironom v znamenju Rib, bo v medsebojnih odnosih močno primanjkovalo človečnosti in empatije.

Merkur, vladar Mlaja, tvori kvadrat z Neptunom in opozicijo s Saturnom, to nam prinaša možnost pogledati pod površje. Soočeni bomo s spletkami in intrigami, kot tudi z notranjimi samoprevarami in iluzijami. Saturn nas bo silil ozavestiti situacijo, da bi na pridobljenem uvidu lahko predelali in sprejeli nova spoznanja.

Napeto energijo Mlaja lahko konstruktivno uporabimo za zbiranje informacij in za izmenjavo mnenj. Učimo se lahko bolj jasno in odločno povedati svoja stališča in na primeren način izražati jezo ter agresijo.

Kot vedno, kadar so v kombinaciji Mars in Merkur ali je na nebu poudarjeno znamenje Dvojčka, svetujem veliko potrpežljivosti in zmernosti v prometu.