Članek
Kako se oblast otepa resnice, vedno ljudje poročajo zavajujoče, kako pa poroča oblast?
Objavljeno Sep 26, 2017

Koprivnikar izjave gasilskega sindikata ocenjuje kot zavajajoče
*******************************************************
Menim, da ni bilo veliko zavajanja, naj pri sebi razčistijo zavajanje, ki ga plasirajo v javnost, da se kadi od samih laži. Sramota od oblasti, da se na stranski tir o višini plač postavlja gasilce, ki so nam prvi v pomoč, pa naj si bo to pri požaru, poplavah, raznih reševanjih, ki jih te predane brigade izvajajo po terenu. Sramota tudi do policije, tudi ti ljudje nimajo plačila, kot si ga zaslužijo in da ne naštevam vse take službe, ki zahtevajo veliko požrtvovalnosti, plača se jih pa po minimalcu.

Sinoči je bilo predstavljeno tudi zanemarjanje delavcev pismonoš in pri njihovih zanikarnih plačah!..., tudi pri njih mirijo celo čas, zadrževanja pri strankah. Delo pismonoše je tudi zahtevno in stresno za marsi koga!..., obenem nevarno, plačilo pa mizerno. Pošta je ravno tako državna ustanova in kot lahko vidimo, da se ravno pri državnih ustanovah in podjetjih zatika z plačili sto na uro. Znajo pa po podjetjih, zelo dobro deliti dobičke, to jim pa gre zelo dobro od rok! Iščejo delavno silo po Srbiji, dober kader z izkušnjami pa jih zapušča zaradi mizernih plač in ne urejenih razmer v pošti.

Pa kaj si mislijo, da bodo pa Srbi delali zastonj? Golazni na vseh področjih v vodstvu, povsod, ne samo na pošti in temu je potrebno narediti konec. Če bi uredili zanikarne plače, do tega ne bi prihajalo. Denar je, samo si ga delijo tisti, ki si ga ne zaslužijo, pa to ni samo pri pošti Slovenije. Bande kradljive, od šefov, direktorjev pa vse do oblasti. Se bomo končno dvignili sodržavljani, povežite se z Ljudsko iniciativo za razvojne spremembe, da vsej tej kradljivi drhali pokažemo, kam sodijo...