Članek
Ženska požrtvovalnost in vztrajnost!
Objavljeno Mar 08, 2017
 
- spodaj na kraju pa tudi čestitka za vaš ženske 8. MAREC, praznik vseh žena!
 
- še to v obvestilo vsem, ki boste brali ta prispevek, priznati moram, da sem bil zelo razburjen, ko sem pisal ta članek in prosim, ne zamerite mi, če sem kje uporabil tudi kako vulgarno besedo, se opravičujem!...,žal pa vedno tako pišem, kakor v tistem trenutku čutim in sedaj je bilo pač tako, kot je čutiti v tem zapisu!
 
Kot sem že danes nekje zapisal, če bi nam ženske vodile to državo bi bilo življenje v njej veliko znosnejše in pravičnejše. Tudi med ženskami je nekaj pokvarjenih, kot na primer Nina Plavšak, o kateri smo imeli moč brati dan nazaj in katera je delovala kot soavtorica gospodarske zakonodaje ter kasneje pravna svetovalka podjetjem, ki so v bankah pustila visoke dolgove, se Nina Plavšak počuti soodgovorno za stanje v bankah in gospodarstvu? Vaša vprašanja so zlonamerna, zakonodaja je v pristojnosti Državnega zbora (DZ), to so njene besede novinarju. Pokvarjena do skrajnosti.
 
Ne smemo pa zaradi nekaj njih pokvarjenih gledati vse črno, kar zadeva žensko populacijo. Priznati si moramo, da so ženske veliko bolj prevdarne in zagnane do dela, stvari se lotevajo z vso resnostjo in odgovornostjo. So nepopustljive in neomajne, kar za veliko moških politikov na splošno po vsem svetu, še zdaleč ne moremo reči. Vsi pokvarjeni, kot stare salame, samovšečni, brez načelnosti, praznoglavi, samovoljni in brez jajc, kot večina naših tepcev. Pri nas je kar nekaj takih žensk, ki so vredne zaupanja in kakor sam presodim, pa verjetno bo še veliko vas strinjalo z mojim razmišljanjem, da smo imeli na vladi do sedaj samo eno žensko in da je prav v času njene vlade država še najbolj zdravo funkcionirala.
 
Državo je rešila iz velikega govna in če je od vas kdo pošten in da ne gleda njenega dela samo skozi salonarje in kratka krila, se bo vsak lahko strinjal z mano. Samo kaj, ko pa imamo tudi med ženskami, med sabo toliko nevoščljivosti, da so mnoge in mnogi videli samo kaj je počela po odstopu in ji očitali Bruselj. Ja, ja, rad bi poznal kogarkoli, ki se ne bi pobrigal za sebe, za svojo rit in šel po enakih stopinjah, kot je šla ona sama, le kdo?..., poglejte se malo v svojo dušo. Povem vam pa še nekaj, če ne bi bilo toliko egoizma, nevoščljivosti in spotikanj, bi Bratuškova sigurno obstala v Bruslju, tako so jo pa osirali vsi, od državljanov, politikov in vse do EU. parlamenta. Ni bilo fer, še posebno ne, od nas državljanov in Cerarja, ki je ravno takrat prevzemal njeno vlado in žel njene sadove uspešnosti.
 
Državljani in novi takratni politiki so ji to onemogočili in Cerar je rajši poslal gor Bulčevo, od katere nimamo prav nič. Zavedajte se, da bi Alenka delovala kot namestnica Junkerja in EU. ministrica za energetiko in bi za našo državo doprinesla veliko več, kot smo pridobili od te usrane Evrope brez nje. Samo naš egoizem je bil močnejši in sedaj pa imamo, kar imamo. Veliko smo izgubili zaradi svoje nepremišljenosti, trdoglavosti in po večini smo vse zasrali sami, kot že mnogokrat, pa tudi v nadaljnje ne pričakujem velikih sprememb in to samo zaradi brezglavih državljanov, ker smo vsi preveliki, preponosni pametnjakoviči in se ne znamo združiti v eno močno ljudsko iniciativo in napraviti red v tej državi. Ne gre nam to od rok, gre pa nam dobro v jezikih, da udrihamo tam, kjer ni koristi, rep pa stisnemo med noge tam, kjer bi morali biti združeni in nastopiti prevdarno in z vso zagnanostjo.
 
Res je, da sem se ustavil le za primerjavo tudi pri Alenki, ki ste jo eni kar malo preveč osirali in ne priznali njena zalaganja na vseh državnih področjih in obveznostih, ki jih je imela, kot predsednica vlade in jih tudi dobro izpeljala. Kaj pa smo pridobili po izvolitvi nove vlade in Cerarja, namesto, da bi Bratuškovo zadržali, smo pristali, da zapusti vladni prestol in nanj sede prepameten in ves pretkan Cerar, ki je brez jajc, da bi uspešno vodil to Slovenijo. Dobro smo menjali za sto krat slabšo možnost, ki smo jo imeli moč obdržati, pa smo bili spet prevelike mone, preponosni, prepametni in zafrknili vse skupaj. To je to pri nas, Boh ne daj ženska, če pa imamo na razpolago celo obsojence, da ponovno prevzamejo vodstvo, zakaj prav ženska, zakaj ne moški, pa čeprav vsi pokvarjeni, skorumpirani kajne, da je tako?
 
Odkrito vam povem, da za nas ni rešitve, vsaj jaz počasi omahujem, pa si mislite, kar hočete, pri naših ljudeh ni možen dogovor prav na nobenem možnem področju, vedno vsi usrani, ne zagnani, ne odločni, vsi prepametni in vedno se na koncu izkaže, da zajebemo vse, česar se lotimo nepremišljeno, zakaj?..., ker smo taki, kot smo!..., mevže in vsak z nami počne kar hoče, zato tudi dovolimo, da nam Hrvatje kupujejo dobre firme z promocijsko močnimi imeni, zakaj?..., ste se že kdaj vprašali zakaj? Po Portorožu so jim naši pametnjakoviči prodali že vse hotele, Hrvati pa to lepo izkoriščajo, ker so pametni, na področju našega primorja zaposlujejo v hotele sedaj svoje ljudi, naše so pa poslali na zavod kot tehnološki višek, počasi bodo naseljevali tudi na to področje svoje ljudi in kaj mislite, jim bo čez nekaj časa težko pridobiti spet celotno zemeljsko področje? Potem se bodo naši zanamci spet jezili, da so Hrvatje požrešni!..., ja ja, kdo pa jim je dal vse te možnosti, trenutno naša vlada, katera ni poskrbela ob prodaji, da se zaščiti delavna mesta za naše ljudi, ni toliko jih ni bilo v hlačah.
 
Res sem malo zašel, samo vse to me mori, ko vidim, da se ljudje nikakor ne znate zorganizirati, se pridružiti iniciativi za razvojne spremembe in da nekaj spremenimo v tej državici. No in tukaj smo ponovno pri ženskah. ŽENSKE ŽENSKE, ŽENSKE so pri nas tiste, ki so korajžne, tudi v iniciatvi je prikjučenih največ prav žensk, ZAKAJ TAKO?..., ker imajo jajca in si upajo, dedci pa mencate in sploh ne veste, kaj bi radi, kajpa, rep med noge in jokat na drevo. Tudi v samem komentiranju na skupini in še marsikje, so ženske tiste, ki se zalagajo napisati dobre komentarje, prispevke. No, je nekaj izjem tudi tistih pravih dedcev, ki pokažejo, da nosijo hlače, po večini pa mevže, same mevže in en kup izgovorov, ko se želi človek kaj dogovoriti.
 
Zato spoštujem ženske kot resnično zanesljiva in zaupanja vredna bitja, na katera se je po večini moč zanesti, jim zaupati odgovorne naloge in zaslužite si ta praznik 8. Marec, dan žena, ki vas povezuje zgodovinsko, zakaj?..., ker ste si skozi čas in dolga leta svojega dela in požrtvovalnosti, ta praznik tudi zaslužile. Naj vam ob koncu tega pisanja zaželim lepo praznovanje, vsem moškim pa nalagam, da danes poskrbite za svoje drage življenjske sopotnice in bodite končno že za eno rabo, vsaj enkrat na leto! Velja tudi za mene, ne bat!
*********************************************************

Vliko lepih stvari,
moški doživi,
prav z ženskami.
Poleg njihove lepote,
miline in ljubezni,
utirajo nam pot,
vse do popolnosti.
Saj marsikatera ženska,
moškemu odpre oči,
da končno spregleda,
kar se mu ped tem,
še niti sanjalo ni!!!

Tako je pa tudi v naši politiki, da se dedci premalo
družijo z ženskami in zato so sami pravljičarji heeeee!

:)

Ana, imaš tudi prav, saj nismo tako hudo slabi, ne škodi pa, da se nas malo pograja, še posebno če gledamo na te politične cepce, ki hodijo naokoli brez jajc in razsodne pameti.Hvala za komentar...

Hvala za čestitko, malo za hec: jutri pa me vam, moškim! Kaj bi brez vas! :) (za hec in zares!)