Razlike med spoloma – poročilo WEF

OddajRoman Vodeb, dne 2014-10-29 ob 11:58:23

Vsi (vsaj) slovenski mediji poročajo, da se je Slovenija povzpela na lestvici enakosti spolov. Razmerje med spoloma oz. vse večja udeležba žensk v politiki in poslu/biznisu se je v zadnjih desetih letih bistveno zmanjšala – beri: zmanjšala se je neenakosti med moškimi in ženskami. Psihotični feminizem je dosegel svoje; svet bo hudič vzel, družba nam gre v malorouničili jo bodo sicer moški, in to moralno neodgovorni moški, ki so imeli kot dečki v primarni družini falično mamo in »evnuhastega« (beri: simbolno kastriranega) očeta, ki ga njihova žena/partnerica/»moškinja« ni spoštovala. Poročilo Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) je neusmiljeno. Islandija s svojo lezbično premierko Johanno Sigurdardottir – zapustila je družino (moža in otroke), se ločila in se ponovno poročila s prijateljico – je seveda na 1. mestu. Slovenija pa se je v zadnjih 10 letih povzpela na 23. mesto (za 15 mest).

http://reports.weforum.org/global-gender-gap-report-2014/

 

Slovenski feminizem ima to za uspeh – tudi preofeminsitične/anarholiberalne (slepo-leve) ovce in »moškinje« doživljajo evforično ekstazo. Brezposelnost in posledična (zaradi simbolne kastracije) smrtnost moških (strmo) narašča, nikogar ne zanima; »Kaj potem?!«, si (verjetno) mislijo feministke. Glavno je, da se spola izenačujeta. V vrhu lestvice o izenačevanju spolov so skandinavske držav – kje je se feministke borijo, da bi ukinili WC-je za moške – prizadevajo si, da bi moški urinirali sede na školjkah (vsaj v uradnih WC-jih). (Opomba: Japonska je na lestvici enakosti spolov na 104. mestu!!) Da onstran feminizma stoji znamenito (ojdipalno, kastracijsko, nezavedno) zavidanje penisa, se, od Freuda naprej, ve. Feministke – večina jih prakticira seks z istim spolom, če že niso ortodoksne lezbijke, ki se jim ta »ogabni organ« (penis) na smrt gnusi; če »ga« bi morale fafati (»oralno oboževati«), jih bi kap zadela (normalne ženske »ga« fafajo z užitkom). Svoj patos širijo po družbi že desetletja (oz. tisočletja) – začele so lezbične Amazonke, po 1000-letnem zatišju ga je nadaljevala angleška (nevrotična) sufražetka Mary Wollstonecraft, feministično »psihozo« je pred dobrimi 60-imi leti začela zganjati militantna (eksistencialistična francoska filozofinja) Simone de Beauvoir, »partnerica« Jeana-Paula Sartra (partnerica je bila zgolj na papirju, sicer je bila možata lezbijka - napisala je psihotično feministično bibilijo Drugi spol). Glavne protagonistke feminizma so sedaj militantne lezbijke (poročene z »moškinjo«) ala Judith Buttler – katere so slovenske feministke, se ve in ne bom ponavljal (domujejo na FSD, FF, FSD …).

Feministična ideologija je kontaminirala vso politično levico vso dnevno časopisje (Dnevnik, Delo, Večer, še najbolj pa Mladino). Za Večer sem (zaradi feminističnih lovk) tako letos moral nehati pisati kolumne (bile so neprebavljive za feministke oz. za tandem Vanessa Čokl & Katja Šeruga; višek nesramnosti je bila tale: http://www.rtvslo.si/blog/roman-vodeb/ukradle-so-nam-dan-zena/81625). RTV (MMC) je prežet s FDV-jevski profeminističnimi novinarkami (in novinarji). Dolgoletno bloganje na (sedaj feminističnem) MMC sem moral zaradi teksta, ki je kritiziral lanski feministični projekt Mesto žensk (»Mesto žensk ali (vas) moških?!«) umakniti – bolj rečeno: Lado Ambrožič (varuh gledalčevih pravic) mi je ta povsem korekten blogarski zapis umaknil!?!

Kaj mi preostane drugega, kot da se satirično lotim teh feminističnih nebuloz – npr. s twitti:

»Svetovni gospodarski forum skupaj s Svetovno zdravstveno organizacijo je izdal poročilo o enakosti klitorisa in penisa. SLO je v vrhu! Uauu!«

»Svetovni gospodarski forum WEF je izdal poročilo o anorgazmičnosti žensk/"moškinj" (pri koitusnem sexu) – SLO je v vrhu, takoj za Islandijo!«

»Svetovni gospodarski forum WEF je izdal poročilo o enakosti spolov pri scanju v pisuarj; Izdelava pisuarjev za moškinje cveti. SLO je v vrhu.«

Tu so še satirična Mono/Duo TragiKomična odrska »predavanja« »Sex, Freud in jaz« in »Lepotica in psihoanalitična zver«? Drugi teden, 7. novembra v Cerknici: http://www.cerknica.si/lepotica-in-psihoanaliticna-zver


							 

Za DrugoTragiKomedija »Feministka in psihoanalitična zver« še iščem (»hudokurčno« amatersko) igralko. (Se katera javi?!)

In slovenski feminizem se sedaj mrzlično pripravlja na praznovanje 20. obletnice pekinške svetovne feministične konference (o ženskah). 13. in 14. novembra 2014 se kanijo zbrati na Brdu pri Kranju – kakšnega antifeminista, npr. mene (sedaj, ko ni več Janeza Ruglja sem očitno edini), seveda ne bodo povabile na govorniški oder. Država jim vse to (in še več) financira, in ideološko/feministično enoumje (brez opozicije) bo spet cvetelo.

Jaz pa »sam proti vsem«, »brez veze«, »zvezan« … Dokler izraz »feministka« ne bo postal zbadljivka, kletvica, bo šlo vse narobe. Feminizem nam (moškim in družbi) bo uničil ženske – lezbijke si jih bodo prisvojile.

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
12
Andres Zoran Ivanovic
0
May 01, 2015
Slaba lovorika za Islandijo. Država kjer žensko lahko oplodijo s spermo, vendar otroku niti ni potrebno vedeti kdo je oče. Četudi je sperma ukradena naj bi bilo vse to legalno.
Ravno tako je to država, ki ima v zvezi za istospolne podmladek, ki vzpodbuja k istospolnosti. Obenem je to tudi država ki enem od mest želijo uvesti h pouki zavedanje o istospolnih in enakopravnost. Verouk so seveda vrgli ven iz pouka.
Če se Slovenija strmo približuje Islandiji je destinacija za iskanje žensk v Filipinih.
#12
Zlobni
0
Nov 04, 2014
Vrni se v komo malecki, prikrajšan si za pozornost, ko se zbujaš iz blodenj.
Rad ti pomagam, objavi poln naslov in spoznal boš veliko, do tebe prijaznih človečkov!
#11
Alexio Dickson
0
Nov 04, 2014
Ma ti se ne gibljes v mojih krogih ker si homo in gejsha ali lejzbijka! Si si dala operirat genitalije pmala?
#10
Zlobni
0
Nov 03, 2014
Se ne gibljem v tvojih krogih, poišči si drugega, ker nisva združljiva.
Dame so z boljšo opremo :-( in več šarma.
#9
Alexio Dickson
0
Nov 03, 2014
Ocitno ne razumes, da mojga Dicka ne vtikam v moski anus.
#8
Zlobni
1
Nov 03, 2014
Raca ne pa car :-(
#7
Alexio Dickson
0
Nov 02, 2014
The Dickson je car, zapomni si to zloba gejevska!
#6
Zlobni
0
Nov 02, 2014
Osebno ne bom nič prizadet, Alexio D., tudi pisanje me ne moti. Občudujem pa bicepse zgornje nežne dame, ki vzamejo pogled iz kožnih vrečk, ki sta popolnoma odveč na tem krhkem telescu :-(
#5
Alexio Dickson
0
Nov 02, 2014
Na poročilih so danes povedali, da večjih zapletov okoli sprejetja tega novega zakona gejev in lejzbijk ne bo, zakon bo sprejet predvidoma v zacetku novega leta tj. 2015 Katastrofa!
#4
Roman Vodeb
0
Nov 01, 2014
Raznih ideologij je povsod dovolj - izstop iz ideologije je nemogoč. V sodstvo do sedaj nisem drezal. Je pa sodstvo zagotovo kontaminirano s potrošniško/kapitalistično ideologijo "otimanja para od naroda". Sodstvo po tihem zagovarja razlike med bogatimi in revnimi, ker so sodniki/odvetniki bogati.
#3
Alexio Dickson
0
Oct 31, 2014
Čje moj sklep pravilen, to je, da je politika onesnazena s feminizmom (beri: ministrica Kopač je feministka), potem je ta drzava ze propadla, ker jo vodi naveza SMC - FEMINIZEM. Psihoticna ideologija ne more vstopat v ministrstva in druge veje oblasti tudi sodnisko.
#2
Azra .
1
Oct 29, 2014
Ja, svet bo hudič vzel !
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2014-10-29 11:58:23 (Oct 29, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
MOM-ovci so težki kot svinec - 3. del
MOM/"borderline" - 2. del
MOM/"borderline" - 1. del
Režimska intervencija v »zmenkarije«?!
Policijski sadizem - 2. del
Jubilejna 100. predstava:
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ZZZDR
(13)
ŠPORT
(13)
LGBT
(13)
CSD
(5)
RAAM
(5)
geji
(4)
1968
(4)
Film
(3)
MOM
(3)
eu
(2)
gurs
(1)
FF
(1)
ONA
(1)
RTH
(1)
sd
(1)
DUTB
(1)
oče
(1)
self
(1)
NOB
(1)
FSD
(1)
SURS
(1)
tek
(1)
OKS
(1)
SKZP
(1)
mati
(1)
IŠČI PO ARHIVU
januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj