Članek
Rolete Medle
Objavljeno Dec 15, 2014

Izdelava in montaža rolet je osrednja dejavnost našega podjetja. Poleg rolet pa so pri nas na voljo tudi druga senčila, na primer notranje in zunanje žaluzije, tende ali screeni. Izbirate lahko tudi med različnimi komarniki za okna, brisoleji ter celo stavbnim pohištvom in garažnimi vrati. 

Tako notranje kot zunanje rolete vam izdelamo po vaših željah. Izdelava in kasneje tudi montaža, rolet sta enostavni in hitri, predvsem pa strokovni. Rolete vam lahko celo obarvamo v različne barvne odtenke, zato si boste lahko izbrali prav takšno barvo, ki se bo ujemala z vašim domovanjem in ga tako še polepšala.

Poleg cenovno ugodnejših PVC lamel imajo rolete lahko tudi aluminijaste lamele, polnjene s poliuretansko peno. Glede na obliko omarice pa so vaše zunanje rolete lahko predokenske vidne, predokenske ometne, nadokenske ali protivlomne.

Tako zunanje kot notranje rolete lahko upravljate z monokomandno palico ali pa električno. Električni pogon je na voljo prekstikala ali daljinskega upravljalnika, na voljo pa so tudi sistemi s senzorji za temperaturo, veter ali dež ter časovna nastavitev spuščanja ali dviganja rolete. Cenik je seveda odvisen od posameznega sistema, v vsakem primeru pa vam zagotavljamomaksimalno kakovost in ugodno ceno.