Članek
"Vse kar potrebujemo je globalna kriza, in države bodo sprejele novi svetovni red."
Objavljeno Aug 23, 2014

"Vse kar potrebujemo je globalna kriza, in države bodo sprejele novi svetovni red." 

(originalni citat v malce daljši različici: “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.”)

Znameniti citat se pripisuje enemu najvplivnejših posameznikov na svetu, Davidu Rockefellerju. Pri raziskovanju se izkaže, da se glede verodostojnosti tega citata na netu bije goreča vojna ... kakor, da bi pri tem vprašanju lahko padlo (ali obstalo) vse, kar se uvršča med takoimenove teorije zarote (nedavno je bilo razkrito, da so termin "teorija zarote" v javni diskurz - v duhu tehnik specialne vojne - zavestno vpeljale obveščevalne službe po Kennedyijevem uboju, da bi s tem omajale in vnaprej razvrednotile ter marginalizirale zahteve javnosti po preučitvi "neprijetnih" dokazov). 

In vendar je manj pomembno ali je znameniti osebek to res izjavil ali ne: zavestno sprožanje globalnih kriz je dokaj natančno predvidel in opisal že Marx v Kapitalu - zvito-goljufivi naravi kapitalizma najbrž najbolj nevarni knjigi v pisani zgodovini naše civilizacije. Uničujočo učinkovitost načrtnega sprožanja globalnih kriz "trga" in "kulture", je 20. stoletje ničkolikokrat potrdilo, v 21. stoletju pa je, verjamem, pripeljana na tisti rob, ki človeštvu več ne dopušča tiščanja glave v pesek. 

Rockefellerju torej ni bilo treba izjaviti ničesar podobnega - saj njegova dejanja in dejanja njegovih mega-pajdašev, ki so z goljufivim in roparskim delovanjem (ki ga kapitalizem v osnovi omogoča, podpira in promovira) prišli do mega-bogastva - v polni meri potrjujejo izvajanje nadvse podobnega scenarija. Ne potrebujemo torej izmišljenih citatov, dovolj je, da se seznanimo s svetovnimi trgovinskimi "free trade" sporazumi, sporazumi, ki jih fantje podpirajo, ki skušajo kapitalizem v njegovi super-zločinski različici uveljaviti kot svetovni red in ki so svoj cinični višek dosegli z nedavno s strani Wikileaksa razkritim tajnim sporazumom #TiSA

Današnji "vladarji sveta" so dovolj pametni, da so se izmaknili imidžu zavaljenih, požrešnih in pohotnih bankrijev zavaljenimi, požrešnimi in pohotnimi bankirji. 


Zločinci, ki vodijo vojno proti človeštvu, so nadvse kultivirani, izobraženi, šarmantni ljudje, ki nam z uglajeno, zvonko govorico rišejo nebesa, ki so v resnici pekel bibličnih razsežnosti. 

Viri: jih je zelo veliko, med drugim:

Obama’s Backdown and the New World Order Project

http://www.globalresearch.ca/obamas-backdown-and-the-new-world-order-project/5349296

Govor John F. Kennedy:

https://www.youtube.com/watch?v=TVoeHzvbHQU&list=UUrcrV4J6exbyTY4gcbvL_lA

"The video that can save the world":

http://youtu.be/TVoeHzvbHQU