Članek

Luka ne bo več samo slovenska

SEX na EKS - CERAR V POSTELJI Z MADŽARSKO

Ali gre Miro Cerar po poti Iva Sanaderja ! Še je čas da to preprečimo.

Objavljeno Feb 07, 2018

CERAR V POSTELJI Z MADŽARSKO

Ali gre Miro Cerar po poti Iva Sanaderja ! Še je čas da to preprečimo.

Turbulence okrog vstopa Madžarske v vladni  projekt 2 TIR so vedno hujše. Do sedaj je veljalo, da Madžarska nima morja in da za to nismo krivi mi Slovenci ampak božja roka, ki je ustvarjala svet. Cerar hoče to popraviti, zato je pristal v postelji z Madžarsko. Gre za pravi grupni  seks oziroma svingerstvo, za spuščenimi zavesami. Seja parlamenta o tem je bila namreč tajna. Temu se po Cerarjevo sicer reče napredek: seks pri ugasnjenih lučeh ! Kako dragi bodo vladni užitki in užitki osebja propagandnega stroja za 2 tir še ne vemo. Ampak nič nas ne sme presenetiti.   

Poučno pa je pogledati nekoliko v zgodovino. Madžarska je pomorsko prikrajšana država. Vendar je v časih Marije Terezije Avstro Ogrska monarhija to prikrajšanost popravila. Bivša Ogrska – današnja Madžarska je okrog leta 1750 dobila protektorat nad morsko obalo vse od Reke do Novega Vinodolskega, to je več kot je dolga cela slovenska obala.

Del te obale  bi Hrvati  zlahka dodelili Madžarom, ko ne bi bili z njimi »na smrt skregani«. Zaradi (samo)podkupovanja, ki ga je zagrešil Ivo Sanader   v zvezi z Madžarskim naftnim podjetjem MOL in rafinerijo v Sisku. Zamere Hrvatov do Madžarov so prehude, da bi Madžari s hrvaške strani dobili  odstop dela obale.

Tu pa smo nastavili rit Slovenci – saj Luka Koper po zakonu o 2TDK ne bo več dolgo (samo) slovenska. Ta vlada hiti, da Luka postane ogrska – madžarska !  Ali da v Luki dobimo tako imenovani SMO, svobodno madžarsko ozemlje.

Menda še velja: »mi Slovenci vinca ne prodamo, ker ga dobro sami piti znamo«. Velja pa tudi: mi Slovenci Luke pač ne damo, ker jo sami dobro vodit znamo. Zato je upravičen upor proti zamenjavi vodstva v Luki Koper.  To je hkrati upor proti seksu Mira Cerarja z Madžarsko na prikrit način: ob spuščenih zavesah v temnih zavojih slepega črevesa in labirintih z(a)vitega denarnega toka korupcije, ki se napoveduje z madžarsko udeležbo v tem projektu. Še je  čas, da preprečimo to krvoskrunstvo. Korupcija in nepotizem v Slovenskem državnem holdingu pa se sta se z zamenjavo vodstva Luke  tako ali tako že začela.

Ko bi bil živ Ivan Cankar bi postavil stvari na pravo mesto. Žal nimamo več  Cankarja, imamo samo nove »šleve« v Slovenskem državnem holdingu in Luki Koper ter  vlado, ki si svojo impotenco hrani s seksualno prepotrebno sosedo Madžarsko. Ne dopustimo da Miro Cerar za naš denar seksa z Madžari in gre po poti Iva Sanaderja v zapor, Slovenci in naša obala pa v »maloro«.

Za vsako rit raste palica. Ko bo zrasla palica za Mira Cerarja na volitvah,  bo že prepozno. Slaba uteha bo, če bo Miro končal za zapahi, mi pa na suhem, na obali – v Luki z manj lastnega morja. Ta SEKS NA EKS moramo preprečiti.  

Očitno, smo postali nadomestna država za uveljavljanje tujih interesov, prehlajeni predmet zgodovine.

Ljubljana, 07.02.2017                                  Vili Kovačič, državljan K.