Članek

Za Ustavno sodišče nismo vsi enaki

ODPRTO PISMO USTAVNEMU SODIŠČU !

Reakcija na reakcijo !

Objavljeno Oct 10, 2017

ODPRTO PISMO USTAVNEMU SODIŠČU !

(triumf pravnega nihilizma?) 

Danes 9.10.2017 sem prejel post festum odgovor Ustavnega sodišča  na mojo drugo pritožbo o diskriminaciji sindikata vojakov v referendumu ! Nisem mogel verjeti !

Ustavno sodišče  - s podpisano predsednico sodišča dr. Jadranka Sovdat, mi je sporočilo: Od odločitve o vaši pritožbi zaradi prepovedi MORS  Sindikatu vojakov Slovenije, da sodeluje  pri zbiranju podpisov ter v referendumski kampanji, ni pričakovati rešitve pomembnega pravnega vprašanja, zato jo je Ustavno sodišče zavrnilo.  

Diskriminacija torej ni pomembno pravno vprašanje, ampak verjetno METAFIZIČNO vprašanje! Sam menim, da je EMINENTNO in IMANENTNO PRAVNO vprašanje. Postavlja pa se  vprašanje  o nenačelnem voluntarizmu in pravnem nihilizmu U S ? QUO VADIS Ustavno sodišče ! 

Zelo sem presenečen nad fantastično odločitvijo, še bolj pa nad obrazložitvijo, torej nad »argumentom«, da NE GRE ZA POMEMBNO PRAVNO VPRAŠANJE. Je morda to METAFIZIČNO VPRAŠANJE ? Je pa to vprašanje VOLUNTARISTIČNEGA PRAVA IN NOVE DOKTRINE samopostrežnega sodstva. Sodnice in sodniki  US ter državljani Slovenije očitno ne živimo v isti državi !

Gospe in gospodje – sodniški NOVI RAZRED: sprašujem  U S   KAJ JE ZA VAS  POMEMBNO PRAVNO VPRAŠANJE, če to ni diskriminacija celotne poklicne skupine prebivalstva in s tem posredno grožnja oblastnega organa celotnemu javnemu sektorju.  

Zelo sem razočaran nad nizkim nivojem argumentacije, ki je ena sama pravniška TAVTALOGIJA, nespodobna celo za študente prvega letnika prava, kaj šele za ljudi, ki v sodniških togah delite pravico drugim.

Žal nam pravniki UNIČUJETE pravno državo. To ne delajo zgolj politiki, ampak Vi, ki ste za to slepi in se skrivate za POMEMBNA PRAVNA VPRAŠANJA ! Nihče ne more uničiti pravne države bolj od pravnikov.

Sicer pa že nekaj časa vem, da ne gre za neznanje, pač pa za zelo sofisticirano znanje o tem kako v demokraciji izvajati oblast človeka nad človekom in to   prodajati ljudstvu kot abstraktno pravo in pravico.

Brezpravje se začne tam kjer se konča vladavina abstraktnih zakonov in se prične služenje oblastni oligarhiji, ne služenje pravici in resnici! Prav ustavni sodniki ste za to najbolj odgovorni !  

Očitno imamo opravka z ljudmi, ki "glumijo" bedake, da iz drugih delajo bedake. 

Spoštovane sodnice in sodniki,

Naj vam Bog nikoli ne odpusti tega ravnanja, kajti dobro veste kaj delate ! Širite in omogočate zlo in se požvižgate na resnico , pravica pa je za vas očitno ideal skrbno doziran za izbrance, pripadnike kaste nedotakljivih med katere se očitno štejete tudi sami !

Žal smo obsojeni na to, da vas toleriramo in z vami živimo v isti državi. Vaša prisega je izpuhtela v eter, bolje bi bilo da vas ni, tedaj bi jasno vedeli, da živimo v niču nepravne države! Sram me je, da imam opravka z ljudmi, ki "glumijo" bedake, da iz odrugih delajo bedake. 

Smrt (pravnemu) fašizmu, pravnemu nihilizmu in oportunizmu, svoboda narodu !!!

 

Vili Kovačič, državjan K.

DavkoPlacevalcSeNeDamo

Pobudnik referenduma o 2 tiru

"Zaposleni pri Slovenskih železnicah kradli kot srake" Gabrijel Toplak Murska Sobota SVET24 04.01.2018