Članek
JUTRI ... DOBRODELNA AKCIJA V LOGATCU
Objavljeno Feb 08, 2014

DOBRODELNA AKCIJA ZA POMOČ PRI ODPRAVLJANJU POSLEDIC ŽLEDOLOMA, VREDNA POSNEMANJA ... JUTRI 9.2. V LOGATCU; posredujem link do objave:
https://www.facebook.com/mateja.zore.5/posts/262789467223823?notif_t=notify_me

V okviru akcije se bo kuhalo za okvirno 100 gasilcev in prostovoljcev ter nekje 150 prebivalcev, ki potrebujejo pomoč. Prostovoljci društva Humanitarno društvo Hrana za življenje - Food for Life Slovenia / https://www.facebook.com/ffl.si?ref=hl / bodo skuhali in dostavili hrano; Zeleni zabojček, Kmetijska zadruga Zlato polje in Ekoporta bodo donirali sestavine, ....

Najava jutrišnjega dogodka (na povezavi) je pospremljena tudi s fantastičnimi fotografijami 'kristalnega mesta' Postojna, kot jo je pred kratkim poimenoval nekdo od mojih fb prijateljev ...
Fotografije mesta je posnel IZTOK MEDJA (upam, da bodo fotografije na linku k objavi vidne).
Na posnetkih si oglejte slike zaledenele Postojne, pa tudi kaj je žled naredil z drevesi. Fotograf Iztok Medja je 'izlet' v ledeno dobo poimenoval kot 'konec sveta'. Tu, skupaj z linkom do bloga, lahko vidite še več njegovih 'ledenih' /pa tudi drugih/ fotografij:
http://www.iztokmedja.com/ice-age-postojna/

http://www.iztokmedja.com/

Nek drug fotograf, trenutno se ne spomnim kateri, je Postojno takoj po katastrofi manj poetično poimenoval 'mesto duhov'.
Jaz pa bi ji po videnem na zgornjih posnetkih, rekla 'mesto strahov'. Prepričajte se sami ...