Članek
JEZA JE ŽENSKA
Objavljeno Jan 05, 2014

In stvarnik je ustvaril nebo in zemljo.Če je ustvaril moškega kot primarno bitje, je čisto naravna misel, da je tudi stvarnik moški. Z okraskom moškemu, ki mu je nadel ime ženska, se je okrasku začel posmehovati takoj. Kajti ženski je podaril možgane, moč razmišljanja ter sicer neverjetno sposobnost preživetja, ki je prvoustvarjeni primat nima.

Ko poskušam razmišljati kot okrasek, ki je vse svoje dane sposobnosti začel razvijati odrojstva naprej, ugotavljam, da je stvarnik pozabil na jelko, na katero bi me obesil in pustil tam viseti; v posmeh vsem primatom, ki se bojijo žensk ter njihovih sposobnosti. Kaj bi si metali pesek v oči ... v dvoboju primata in okraska odide prvi skoraj vedno kot zmagovalec; če se pa mu le to ne posreči, se zelo potrudi, da okrasku zbije vrednost. Lahko se ućimo, delamo, garamo, napredujemo ... pa vendar je nekje pred nami tisti zid, ki ga je postavil primat in za nas pomeni stop ... in to dobesedno. Koliko je uspešnih žensk? Premalo, veliko premalo, saj bodo primati vedno poskrbeli, da se ustavimo in jih ne ogrozimo; strnili bodo vrste in nam poskusili razložiti, da smo stvarnika razumele narobe; da je naše poslanstvo gospodinsjtvo ter rojevanje ... novih bojevnikov ter novih suženj... njim, primatom.

Ko se moški odloči, da je ženska prišla previsoko, jo onemogoči. To zna samo on. Ali oni, če je on sam prešibak...

Torej smo ženske napaka, bitja, ki smo svoje poslanstvo v evoluciji narobe razumele. Pa če je vse to res ... ostane samo en zaključek ... Dragi primati, kako to, da niste sposobni preživljati svojih okraskov, če jim že ne dovolite, da bi svet obrnile na bolje?

To pa je provokacija :)

P.J. ... upam da ni bilo narobe razumljeno ... Tole je bilo napisano zgolj v razmislek moškim na vodilnih položajih, ki se bojijo močnih žensk z znanjem .

Gre "primata" iz zadnjega vprasanja res oznaciti kot taksnega, ce mu ne uspe omogociti (omogocati) dobrega izbranki in potomcem?!? (Pre-)Mnogo je re-interpretacij mosko-zenskega principa, ki temeljijo na narcisoidnem ego-centrzmu. ;-)

Ne, ni ... to je samo realno stanje na trgu dela za ženske , starejše od 40 let, izobražene in razgledanje :)