Dopoldan so policisti na mejnem prehodu Sočerga 22-letnemu Ljubljančanu zasegli škatlico s 30 tabletami Ritalina in manjši zavitek iz alu folije, v katerem je bila bela prašnata snov, za katero obstaja sum, da je kokain. Po opravljeni ekspertizi sledi odločba o hitrem postopku.

V Luciji je nekdo iz blagajne v trgovini ukradel 950 evrov in zbežal. Naknadno so ugotovili, da je šlo za skupino petih oseb. Medtem ko je eden od njih ukradel denar iz odprte blagajne, so ostali na drugi blagajni opravili nakup in zapustili trgovino. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 15.34 so policisti v Postojni zasegli osebni avto, ki ga je vozil 38-letni domačin z veljavnim ukrepom prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Zvečer so policisti v Dekanih zasegli vozilo 22-letni Koprčanki, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi ji obdolžilni predlog.

Ob 22.23 se je v izolskem lokalu nedostojno vedel 32-letni domačin. Ker se ob prihodu policistov ni umiril, so uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog po 7/1, 7/2 in 22/1 ZJRM.

Pregled aktivnosti policistov PU Koper v zadnjih 24 urah - Radio Capris

Najbolj poslušana radijska postaja na Obali. Radio Capris.