objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 2. november 2019 ob 06:14

Ekskluzivno. Pogovarjali smo se z Natašo Hribar, Šarčevo "prijateljico" na Sovi. Kaj nam je povedala in česa ne?!
Postavili smo ji 17 relevantnih vprašanj, med njimi tudi tisto, na katerega predsednik vlade Marjan Šarec še vedno noče odgovoriti: kdaj in kje sta se nazadnje srečala ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nataša Hribar na prvi javno objavljeni fotografiji po izbruhu afere Lepa N. - Sova

Minulo sredo dopoldne se je avtor teh vrstic kot prvi in edini novinar doslej neposredno pogovarjal z Natašo Hribar(*1), "prijateljico" predsednika vlade Marjana Šarca na Sovi, eno od ključnih akterk razvpite afere Lepa N. - Sova, ki že štiri tedne, od 30. septembra dalje (vir), zaradi suma zlorabe oblasti in obveščevalne službe polni prve strani slovenskih medijev in je na vseh zadnjih anketah javnega mnenja povzročila strm padec vlade in Liste Marjana Šarca.

Pogovor je potekal prek mobilnega telefona, ob 10.40., trajal je slabo minuto:

Hribarjeva nam je dejala, da je v slabem zdravstvenem stanju, ni pa želela povedati, ali dela ali je na bolniški. Naših vprašanj po telefonu ni želela komentirati, češ da se slabo počuti, je pa privolila v to, da ji vprašanja pošljemo pisno, in dodala, da bo nanje "mogoče" odgovorila. Prosili smo jo, da to stori do včeraj, petka zvečer, do 17.00., vendar nam odgovorov (še) ni posredovala.

Pisno pa smo ji posredovali naslednja vprašanja:

17 RELEVANTNIH VPRAŠANJ ZA NATAŠO HRIBAR

1 Kako bi opisali vajin odnos s predsednikom vlade Marjanom Šarcem?

2 Kako komentirate informacije oziroma govorice, da sta (bila) intimna. Je to res ali ne?

3 Ali je Marjan Šarec kadarkoli posloval tudi prek vašega statusa s. p.?

4 Ali držijo informacije, da je Marjan Šarec še kot župan občine Kamnik na podlagi vaše prošnje na kamniški občini zaposlil vašo sestrično K. K.?(*2)

5 Ali je Marjan Šarec posredoval pri vaši zaposlitvi na občini Škofljica?

6 Ali držijo informacije, da vas je župan občine Škofljica - Ivan Jordan - tako ali drugače nadlegoval? Če to drži, kako?

7 Ali držijo informacije, da ste si od Ivana Jordana sposodili denar, menda 10 tisoč evrov, ki ga niste v celoti vrnili?

8 Ali držijo informacije, da naj bi ga potem, Ivana Jordana namreč, na skrivaj posneli in izsiljevali, in to s pomočjo vaših "prijateljev iz podzemlja"?

9 Če to drži, kdo so ti prijatelji iz podzemlja in ali jih res pozna tudi Marjan Šarec?

10 Kdaj in zakaj ste se odločili za službo na Sovi?

11 Ali je pri vaši zaposlitvi na Sovi posredoval Marjan Šarec oziroma državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec?

12 Ali poznate Damirja Črnčeca?

13 Od kdaj in kako poznate direktorja Sove Rajka Kozmelja?

14 Ali ste vedeli, da vas zasleduje zasebni detektiv, ki ga je najela občina Škofljica?

15 Kdaj in kje ste se nazadnje srečali z Marjanom Šarcem?

16 Kako komentirate afero Lepa N. - Sova?

17 Ali nameravate - tej aferi navkljub - nadaljevati svojo kariero v Sovi?

Če bomo odgovore gospe Nataše Hribar vendarle prejeli, jih bomo seveda tudi nemudoma objavili.

*1 Na portalu tokrat prvič objavljamo polno ime in priimek agentke Sove Nataše Hribar, saj je bilo njeno ime že prej javno razkrito v drugih medijih. Ko je tajni podatek enkrat razkrit, pa ni več tajen.

*2 Ime in priimek sta znana uredništvu, uradno pa njeno zaposlitev še preverjamo. Nataša Hribar tega ni zanikala.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajko Kozmelj Nataša Hribar NH sova marjan šarec Ivan Jordan damir crnčec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-21 11:34:25


Kje vse že ni bila, kar se tiče državnih institucij in gospodarskih družb pod okriljem države, v zadnjem času nastavljena Drobne-Popovičeva? Gospa precej neurejenega videza in nonšalantne, nespoštljive drže in komunikacije, je vedno prva izbira predvsem za ruski kapital neznanega izvora. ..Podobno samopašnost kot pri omenjeni gospe, zasledim pri Šarcu in Bratuškovi, kot stranskima produktoma komunizma in posledično privilegirancema režima, ki enoumje zasleduje še vedno. O bedasti Alenki tokrat ne bi, Šarec pač službo predsednika vlade dojema kot vožnjo s prestižnimi avtomobili, paradiranje z varnostniki ; tu in tam, ob vsem blefu, strese kakšno šalo iz rokava. Odkar so mu iz ne preveč bogatega besednega zaklada, črtali izraze kot klobase, krofi, kuhinja, voznja z avtomobilom, večkrat ostane brez besed sredi stavka...Kdo od nas bi kot predsednik uprave Petrola, lahko pridelal primanjklaj? Zadeve tečejo pri monopolistu na podroćju energentov, same od sebe ; verjamem, da bi tudi Jankovičevi sinovi tam postali menedžerji leta. Berločnik, ko ga tako ocenim na hitro, že na pogled ne deluje kot možakar nekih inteligenčnih presežkov, nasprotno. Tako je tudi z vsemi temi Bergerji, Mesi, Slaparji ; plesali bodo tako in toliko časa, kot jim bo naročeno. Konkretno Lovše je bil že pri poslovanju z Dinersom , itak vpleten v kriminalne rabote. Najmanj , kar lahko zapišem je, da je nesposoben in to smo občutili vsi imetniki omenjene kreditne kartice...Kresalova meni in se sprašuje, kako normalen človek ne razume, po kakšnih kriterijih je bil v Ameriki izvoljen Trump? Njo razumem. Ni normalna.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Pogovarjali smo se z Natašo Hribar, Šarčevo "prijateljico" na Sovi. Kaj nam je povedala in česa ne?!