objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Petek, 11. oktober 2019 ob 06:13

Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Nihče od vpletenih, generalna direktorica policije Tatjana Bobnar, celjski policist Gregor Zalokar in generalna policijska uprava, uradno nič ne zanika, zavili so se v molk ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po javno dostopnih podatkih je generalna direktorica policije - magistra Tatjana Bobnar - stara (mlada) točno 50 let, uradno pa iz njene biografije ni razvidno, ali je samska oziroma vezana, Gregor Zalokar pa je videti 10 do 15 let mlajši. (foto: STA)

Bilo je 5. februarja letos. Generalna direktorica policije Tatjana Bobnar in predsednik dobrodelnega društva Modra družina Gregor Zalokar sta pred mediji podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju. Poslanstvo tega društva je - citiramo navedbe policije - "lajšanje ter reševanje socialnih stisk in težav zaposlenih v policiji, upokojencev iz njenih vrst ter ožjih družinskih članov" pa tudi "promoviranje poklica policista in stanovske pripadnosti". Pri slavnostnem podpisu sta bila navzoča tajnik društva Marjan Teršek in vodja Službe generalne direktorice policije Tomaž Pečjak (vir):

Vir: Policija in Modra družina, sporočilo za javnost Vir: Policija in Modra družina, sporočilo za javnost

Direktorica policije Tatjana Bobnar in Gregor Zalokar, mlad celjski policist precej manekenskega videza, bil je v civilu in ona tudi, sta se med dogodkom vedla, kot da se ne bi poznala, profesionalno.

Nekaj manj kot tri mesece kasneje, natančneje 1. maja 2019, policista Gregorja Zalokarja, ki je na Policijski upravi Celje zasedal delovno mesto "višjega policista I", premestijo v Ljubljano, uradno na predlog Centra za raziskovanje in socialne veščine v Policijski akademiji, na delovno mesto v uradniškem nazivu "višjega policista I", po uradnih navedbah policije zato, da bi "v okviru centra na sistemski ravni prevzel delo na področju solidarnosti in dobrodelnosti v policiji, saj naj bi v zadnjih letih službovanja na policiji pokazal veliko mero teh vrednot z različnimi socialnimi aktivnostmi".

NIHČE NE ZANIKA. KAJ PA PIKANTNE PODROBNOSTI?!

Nič takega, nič posebnega, če se ne bi znotraj policije razvedelo, da Gregor Zalokar hodi z generalno direktorico policije Tatjano Bobnar in da menda tudi živita skupaj, v njenem službenem ljubljanskem stanovanju, kjer naj bi Zalokarja tudi pogosto videvali. Poleg teh informacij krožijo še nekatere nepreverjene pikantne podrobnosti, povezane z njegovo (domnevno bivšo?!) družino in trenutnim šolanjem na višji policijski šoli (kjer - mu - Bobnarjeva tudi predava kazensko pravo), ki pa jih danes (še) ne bomo omenjali. In prav Zalokarjeva zveza z direktorico Bobnarjevo naj bi dala pospešek njegovemu napredovanju znotraj policije, pravijo naši viri.

KAJ SMO VPRAŠALI POLICIJO OZIROMA TATJANO BOBNAR IN GREGORJA ZALOKARJA?

Spoštovani, ali držijo naslednje informacije:
- da je bil policist Gregor Zalokar premeščen s Policijske uprave Celje na Generalno policijsko upravo v Ljubljano, konkretno v Center za raziskovanje in socialne veščine, na delovno mesto višjega policista inštruktorja, čeprav je šele vpisan na Višjo policijsko šolo Ljubljana in ima zaključeno zgolj srednjo šolo. Če to drži, katero srednjo šolo?
- In kdaj je bil premeščen?
- Ali držijo informacije, da je njegova nova življenjska sopotnica generalna direktorica policije gospa Tatjana Bobnar in da živita skupaj?

Na generalni policijski upravi pravijo, da "Zalokar s premestitvijo ni pridobil nobenega naziva, niti plačnega razreda, izgubil pa dodatke, ki jih imajo policisti v patrulji, kjer je prej opravljal svoje delo. Ob premestitvi je izpolnjeval pogoje za zasedbo delovnega mesta v Policijski akademiji. Zalokar je sicer zaključil srednjo šolo tehnične smeri (strojni tehnik), 28. 5. 2003 pa zaključil izobraževanje – Izobraževalni program Policist in pridobil poklic policista. Trenutno je študent na Višji policijski šoli (Izobraževalni program Višji policist). Študij poteka ob delu. Pričel je 3. 12. 2018, pogodbo o izobraževanju ima do 31. 3. 2020. Višjo strokovno izobrazbo mora, skladno z veljavnimi predpisi, pridobiti v skladu z določbo 110. člena ZODPol, in sicer do 1. 1. 2023.

Na vprašanja, povezana z (njegovim) osebnim življenjem, pa ne morejo odgovarjati".

Po javno dostopnih podatkih je generalna direktorica policije - magistra Tatjana Bobnar - stara (mlada) točno 50 let (letnik 1969), uradno pa iz njene biografije (vir) ni razvidno, ali je samska oziroma vezana, Gregor Zalokar pa je videti 10 do 15 let mlajši.

ON PIŠE TUDI BLOG (vir)

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tatjana Bobnar policija Gregor Zalokar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.