objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 10. september 2019 ob 06:28

Viktor Knavs proti Bojanu Požarju, francoski mediji razkrivajo: Nataša Pirc Musar v Sevnici grobo pritiskala na priče!
Ob zadnjem naroku na ljubljanskem sodišču je Viktor Knavs skoraj bežal pred mediji, novinarje pa je na cesti na kratko nagovoril v angleščini. Z avtorjem teh vrstic sta se na sodišču sicer rokovala ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ob zadnjem naroku na ljubljanskem sodišču je Viktor Knavs skoraj bežal pred mediji, novinarje pa je na cesti na kratko nagovoril v angleščini. Z avtorjem teh vrstic sta se na sodišču sicer rokovala.

Danes ob 9. uri zjutraj se na Okrožnem sodišču v Ljubljani nadaljuje sojenje v zadevi Viktor Knavs, oče Melanie Trump, prve dame Združenih držav Amerike, proti Bojanu Požarju zaradi članka "Dokumenti, utaja davkov: Viktor Knavs, oče Melanie Trump, bil v zaporu?!", objavljenega 19. oktobra 2016. Sodni senat vodi trenutno najbolj znani ljubljanski sodnik Zvjezdan Radonjić, na dan pa prihajajo nove podrobnosti:

PRITISKI ODVETNICE NA LASTNO PEST ...

... ALI PO NAVODILIH VIKTORJA KNAVSA?!

- Tako je znani francoski tednik L'express razkril, da je Knavsova odvetnica Nataša Pirc Musar med sodnim procesom grobo in verjetno tudi nezakonito pritiskala na potencialne priče:

Citiramo L'express:

"Danes malo ljudi v Sevnici govori o Knavsovih. Tja je odšla tudi odvetnica Melanije, ki je za ves ostali svet postala Melania. 'Obtožila me je, da sem izgovarjala laži o njeni družini,' je užaljeno povedala Ana Dernač, prijateljica njene matere. Katere pa? 'Nič ne bom rekla, sicer bom končala na sodišču, nočem slišati o teh ljudeh, še posebno ne o očetu, ki ni dober človek,' pravi, preden konča pogovor" (vir: L'express, 4. marca 2018). Konec citata.

Ali je Nataša Pirc Musar vse to počela na lastno pest ali zgolj po navodilih Viktorja Knavsa, ni znano, kako bo sodišče reagiralo na razkritje tovrstnih pritiskov na priče, ki si jih privošči odvetnica Nataša Pirc Musar, pa bomo še videli.

IZVEDENSKO MNENJE NE PRITRJUJE NATAŠI PIRC MUSAR

- Je pa Aleksander Boh, sodni izvedenec za komunikacijsko tehnologijo v računalniških omrežjih, ki ga je določilo sodišče, na podlagi tako rekoč žaljivih trditev Nataše Pirc Musar, da naj bi se sporni članek o Viktorju Knavsu spreminjal po vloženi tožbi, te trditve (ne)posredno zavrnil, saj v svojem izvedenskem mnenju ugotavlja, da datuma spremembe oziroma sprememb članka na podlagi dostopnih virov ni mogoče določiti. Članek, vključno z naslovom, se je sicer kot večina člankov spletnih medijev občasno "osvežil" z redakcijskimi posegi, vendar to nima prav nobene zveze z vloženo tožbo. Izvedensko mnenje magistra Aleksandra Boha objavljamo spodaj:

URADNI DOKUMENT IN ŠE POTRDITEV PRED KAMERO

Spomnimo: članek o Viktorju Knavsu je bil na tem portalu objavljen na podlagi dveh različnih in neodvisnih virov, kar izpolnjuje tudi vse mednarodne novinarske standarde. Imeli smo - pred objavo - kopijo uradnega dokumenta iz Arhiva Slovenije in pisno izjavo znanega ameriškega raziskovalnega novinarja Gerarda Reyesa, med drugim tudi pulitzerjevega nagrajenca, ki nam je potrdil, da je prej omenjena gospa Ana Dernač med intervjujem za ameriško televizijo Univison potrdila kasneje - v članku - zapisane navedbe, povezane z Viktorjem Knavsom ("The person who told us that Victor spent some time in jail was Ana Drnac, Diana’s mother"). 

Mesec po objavi članka, 19. novembra, smo na portalu korektno objavili tudi popravek oziroma prikaz nasprotnih dejstev, ki nam ga je v imenu Viktorja Knavsa posredovala njegova odvetnica Nataša Pirc Musar (vir). Družina Knavs oziroma Trump pa, kot vemo, za slovenske medije žal ni dosegljiva.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Viktor Knavs bojan požar melania trump nataša pirc musar Okrožno sodišče v Ljubljani Zvjezdan Radonjič Arhiv Slovenije Gerardo Reyes Univision

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-19 21:55:11


Pertinač torej Ljubljančanom privošči drek v pitni vodi, češ, kaj pa volite Jankovića. Pri tem Pertinač (namenoma) pozablja, da Jankovića v resnici niso izvolili avtohtoni slovenski Ljubljančani, ampak (Pertinačevi) antislovenski komunisti in pa balkanski čefurji, ki jih (Pertinačevi) komunisti masovno in sistematično uvažajo v Slovenijo. Teh uvoženih čefurjev je že toliko, da so Slovenci marsikje že praktično v manjšini, zato nimajo nikakršnih možnosti, da bi na vodilne funkcije izvolili slovenske politike, ki bi delali za Slovenijo - vsaj znotraj pravil (((demokracije))) ne. Pa to nikakor ni samo problem Ljubljane, saj imajo čefursko-komunistične župane tudi po drugih krajih Slovenije (Maribor, dolga leta Koper, Piran, itd.), nekatera slovenska mesta (Kranj, Velenje, Slovenj Gradec...) pa so zadnja leta povsem preplavili šiptarji. Janković, Arsenović in ostali torej niso (le) rezultat (neumnih) slovenskih volivcev, ampak (predvsem) simptom sovražne jugo-komunistične okupacije Slovenije, ki traja že od leta 1941. Vse to Pertinač dobro ve. Zakaj se torej spreneveda in dela neumnega? Zakaj Ljubljančanom v resnici privošči drek v vodi? Prvič zato, ker je Pertinač pač komunist. On se sicer razglaša za "socialnega demokrata", ampak to je le evfemizem za zamaskiranega komunista v demokratični preobleki. In komunisti so pač internacionalisti in sledilci globalistične kabale, skratka smrtni sovražniki vseh evropskih nacionalnih držav, vključno s Slovenijo. Zatorej komunisti Slovencem in Evropejcem ne privoščijo samo dreka v vodi, ampak tudi masovno klanje, kulturni marksizem, migrante, odprte meje, islam, afrikanizacijo, rasno mešanje, posilstva, pedre, LGBT, feminizacijo, abortus - skratka beli genocid na celi črti. Drugič pa Pertinač Ljubljančanom privošči drek, ker je doma iz Celja. In Štajerce (ter ostale Slovence) jugo-komunisti od malih nog vzgajajo, da sovražijo Ljubljančane (in obratno), ker je med seboj skreganim Slovencem pač lažje vladati. Deli in vladaj je najbolj priljubljena metoda komunistično-globalistične kabale, ki je v Sloveniji žal našla zelo plodna tla za svojo zločinsko agendo...Tudi zaradi takšnih kripto-komunističnih hinavskih manipulantov kot Pertinač, ki je svojo komunistično knjižico in članstvo v komunistični stranki SD "zamrznil" – podobno kot Kučan – da zdaj lahko špila nekega »nepristranskega« analitika in komentatorja.
Matej Malečkar

2019-11-19 20:33:22


Ja, to je to!

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Viktor Knavs proti Bojanu Požarju, francoski mediji razkrivajo: Nataša Pirc Musar v Sevnici grobo pritiskala na priče!