objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 10. september 2019 ob 06:28

Viktor Knavs proti Bojanu Požarju, francoski mediji razkrivajo: Nataša Pirc Musar v Sevnici grobo pritiskala na priče!
Ob zadnjem naroku na ljubljanskem sodišču je Viktor Knavs skoraj bežal pred mediji, novinarje pa je na cesti na kratko nagovoril v angleščini. Z avtorjem teh vrstic sta se na sodišču sicer rokovala ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ob zadnjem naroku na ljubljanskem sodišču je Viktor Knavs skoraj bežal pred mediji, novinarje pa je na cesti na kratko nagovoril v angleščini. Z avtorjem teh vrstic sta se na sodišču sicer rokovala.

Danes ob 9. uri zjutraj se na Okrožnem sodišču v Ljubljani nadaljuje sojenje v zadevi Viktor Knavs, oče Melanie Trump, prve dame Združenih držav Amerike, proti Bojanu Požarju zaradi članka "Dokumenti, utaja davkov: Viktor Knavs, oče Melanie Trump, bil v zaporu?!", objavljenega 19. oktobra 2016. Sodni senat vodi trenutno najbolj znani ljubljanski sodnik Zvjezdan Radonjić, na dan pa prihajajo nove podrobnosti:

PRITISKI ODVETNICE NA LASTNO PEST ...

... ALI PO NAVODILIH VIKTORJA KNAVSA?!

- Tako je znani francoski tednik L'express razkril, da je Knavsova odvetnica Nataša Pirc Musar med sodnim procesom grobo in verjetno tudi nezakonito pritiskala na potencialne priče:

Citiramo L'express:

"Danes malo ljudi v Sevnici govori o Knavsovih. Tja je odšla tudi odvetnica Melanije, ki je za ves ostali svet postala Melania. 'Obtožila me je, da sem izgovarjala laži o njeni družini,' je užaljeno povedala Ana Dernač, prijateljica njene matere. Katere pa? 'Nič ne bom rekla, sicer bom končala na sodišču, nočem slišati o teh ljudeh, še posebno ne o očetu, ki ni dober človek,' pravi, preden konča pogovor" (vir: L'express, 4. marca 2018). Konec citata.

Ali je Nataša Pirc Musar vse to počela na lastno pest ali zgolj po navodilih Viktorja Knavsa, ni znano, kako bo sodišče reagiralo na razkritje tovrstnih pritiskov na priče, ki si jih privošči odvetnica Nataša Pirc Musar, pa bomo še videli.

IZVEDENSKO MNENJE NE PRITRJUJE NATAŠI PIRC MUSAR

- Je pa Aleksander Boh, sodni izvedenec za komunikacijsko tehnologijo v računalniških omrežjih, ki ga je določilo sodišče, na podlagi tako rekoč žaljivih trditev Nataše Pirc Musar, da naj bi se sporni članek o Viktorju Knavsu spreminjal po vloženi tožbi, te trditve (ne)posredno zavrnil, saj v svojem izvedenskem mnenju ugotavlja, da datuma spremembe oziroma sprememb članka na podlagi dostopnih virov ni mogoče določiti. Članek, vključno z naslovom, se je sicer kot večina člankov spletnih medijev občasno "osvežil" z redakcijskimi posegi, vendar to nima prav nobene zveze z vloženo tožbo. Izvedensko mnenje magistra Aleksandra Boha objavljamo spodaj:

URADNI DOKUMENT IN ŠE POTRDITEV PRED KAMERO

Spomnimo: članek o Viktorju Knavsu je bil na tem portalu objavljen na podlagi dveh različnih in neodvisnih virov, kar izpolnjuje tudi vse mednarodne novinarske standarde. Imeli smo - pred objavo - kopijo uradnega dokumenta iz Arhiva Slovenije in pisno izjavo znanega ameriškega raziskovalnega novinarja Gerarda Reyesa, med drugim tudi pulitzerjevega nagrajenca, ki nam je potrdil, da je prej omenjena gospa Ana Dernač med intervjujem za ameriško televizijo Univison potrdila kasneje - v članku - zapisane navedbe, povezane z Viktorjem Knavsom ("The person who told us that Victor spent some time in jail was Ana Drnac, Diana’s mother"). 

Mesec po objavi članka, 19. novembra, smo na portalu korektno objavili tudi popravek oziroma prikaz nasprotnih dejstev, ki nam ga je v imenu Viktorja Knavsa posredovala njegova odvetnica Nataša Pirc Musar (vir). Družina Knavs oziroma Trump pa, kot vemo, za slovenske medije žal ni dosegljiva.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Viktor Knavs bojan požar melania trump nataša pirc musar Okrožno sodišče v Ljubljani Zvjezdan Radonjič Arhiv Slovenije Gerardo Reyes Univision

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

ivan maček

2019-09-16 12:16:03


Ni direktno povezano z prispevkom g. Požarja, vendar se globoko strinjam z komentarjem ki sem si ga sposodil. Če bi ga spisal sam ne bi bil tako "prijazen" do gamadi ki se ji reče policija. Solo • 31 minutes ago • edited Gorenakov namen je zbujati prizanesljivost in simpatije do policije, ampak policaji si naše prizanesljivosti in simpatij ne zaslužijo. Zakaj? Prvič zato, ker komunističnim banditom na oblasti pomagajo preplavljati Slovenijo z ilegalnimi afro-arabskimi migrant. Namesto, da bi jih obravnavali kot kriminalce (kar tudi so), jih taksirajo do azilnih domov in poskrbijo za njihovo maksimalno udobje in prvoklasno oskrbo - na davkoplačevalske stroške seveda. Čeprav vsi (vključno s policijo) dobro vemo, da ne gre za nikakršne "uboge begunce, ženske in otroke", ampak da 95% migrantov sestavljajo mladi moški vojaške starosti (18 do 40 let), povečini islamisti, kriminalci, teroristi, posiljevalci, roparji in morilci, pa policija pri tem miži na obe očesi in se na veliko spreneveda. Policija tako ne opravlja svojega temeljnega poslanstva, za katerega jo plačujemo - varovanje reda, zakonitosti in varnosti državljanov - ampak prav nasprotno: Slovenijo in Slovence pospešeno spravlja v stanje permanentnega kriminala, kaosa in vojnega stanja, ki ga s seboj prinaša masa uvoženih militantnih džihadistov, barbarov in primitivcev, ki odkrito sovražijo bele Evropejce in našo kulturo. In kot drugo si policisti ne zaslužijo naših simpatij, ker so hinavci z dvojnimi merili. Ilegalnim migrantom namreč gledajo skozi prste - celo v primerih, ko jih zalotijo pri samem kriminalnem dejanju, pa migrant potem izreže magično besedico "azil" - medtem ko taisti policaji svoje lastne poštene državljane, rojake in davkoplačevalce terorizirajo in strogo oglobijo za vsak najmanjši drek ali nepomemben prekršek (vožnja 5km/h prehitro po ravni pregledni cesti, neuporaba varnostnega pasu, napačno parkiranje, itd). Po zaslugi policije imamo torej dve kategoriji državljanov - na eni strani je kasta nedotakljivih, za katere zakoni ne veljajo (migranti, cigani, čefurji in udbomafijski plenillski politiki ala Zorangutan Mafijanković), na drugi strani je pa brezpravna raja tlačenih slovenskih davkoplačevalcev, ki vse to drago plača. Dokler bo tako in dokler bo policija (komunistična milica) zgolj represivni organ in podaljšana roka genocidne antislovenske jugo-boljševistične zločinske bande - katerih edini cilj je ropati, tlačiti, terorizirati in končno iztrebiti Slovence - si naših simpatij gotovo ne zasluži, pa če policaj (miličnik) Gorenak še tako milo naklada in sadi rožice.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Viktor Knavs proti Bojanu Požarju, francoski mediji razkrivajo: Nataša Pirc Musar v Sevnici grobo pritiskala na priče!