objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Nedelja, 22. oktober 2017 ob 06:44

Razumemo, da Počivalšek težko razume pravo, bi pa ga moral Miro Cerar!
Tako Bernard Nežmah, novinar in kolumnist, ob dejstvu, da so lakirnico Magne Steyr začeli graditi točno tam pod Pohorjem, kjer je eksplicitno označeno vodovarstveno območje in kjer je - na podlagi 69. člena zakona o vodah - absolutno in brez izjem prepovedana vsakršna gradnja kemične industrije.Primer Magne Steyr je zdaj tudi že upravnem sodišču.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Miro Cerar, Zdravko Počivalšek, Marko Soršak in predstavniki Magne Steyr so prvi zavihteli lopato.
... Da gospodarski minister (Zdravko Počivalšek) ne razume prava, ni tako čudno, da pa profesor prava (in premier; op.u.) Cerar jr. temu ni kos?
Razlog za takojšnji odpoklic predsednika vlade, ki je ob izvolitvi prisegel, da bo spoštoval ustavo in zakone ... (vir: Mladina)
Tako Bernard Nežmah, novinar in kolumnist, ob dejstvu, da so lakirnico Magne Steyr začeli graditi točno tam pod Pohorjem, kjer je eksplicitno označeno vodovarstveno območje in kjer je - na podlagi 69. člena zakona o vodah - absolutno in brez izjem prepovedana vsakršna gradnja kemične industrije. Primer Magne Steyr je zdaj tudi že upravnem sodišču.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
magna steyr Triler Magna Steyr miro cerar zdravko počivalšek marko soršak bernard nežmah mladina Upravno sodišče

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Razumemo, da Počivalšek težko razume pravo, bi pa ga moral Miro Cerar!