objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Petek, 24. februar 2017 ob 06:49

Lidia Glavina, šefica SDH in ženska z Googla. Sova ve kaj o njej?
Tako Dejan Steinbuch, kolumnist in urednik spletnega portala Portal Plus, o Lidii Glavina, famozni predsednici uprave Slovenskega državnega holdinga, ki prihaja iz krogov slovenskega zamejstva v Italiji, ima dvojno državljanstvo in je celo brez uradnega življenjepisa, njene redke fotografije, dve ali največ tri, pa so nekaj mesecev nazaj obstajale samo na Googlu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Lidia Glavina - predsednica uprave SDH. To je ena od njenih fotografij, dostopnih na Googlu.
Če politika ne bi povsem demontirala Sove, potem bi o gospe Glavini (Lidia; op. u). v tem trenutku moral obstajati debel dosje, ustrezne službe pa bi preverjale, kdo je v resnici ženska ...
... ki naj bi skrbela za portfolij državnega premoženja v višini 12 milijard evrov ...
(vir: Portal Plus)
(Tako Dejan Steinbuch, kolumnist in urednik spletnega portala Portal Plus, o Lidii Glavina, famozni predsednici uprave Slovenskega državnega holdinga, ki prihaja iz krogov slovenskega zamejstva v Italiji, ima dvojno državljanstvo in je celo brez uradnega življenjepisa, njene redke fotografije, dve ali največ tri, pa so nekaj mesecev nazaj obstajale samo na Googlu.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
lidia glavina dejan steinbuch

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-07-11 07:41:54


O tem, da je Kresalova povezana z ljubljansko kokainsko sceno, ni dvoma, slišal sem tudi, da so jo totalno zadeto, pripeljali v UKC in tam oživljali. V tem kontekstu povezanosti tzv. murgelske politike s podzemljem je bil ubit tudi direktor kemijskegai nstituta, ki je preprečeval proizvodnjo in predelavo droge, ki se v državi, kakršni živimo, izkazuje kot družbeno izjemno pomembna gospodarska dejavnost. ..Problem naše, banana države se kaže v tem, da smo pod drobnogledom tujih obveščevalnih služb in posledično že zelo dolgo ZDA in EU nevarna država in ne zaveznica oziroma članica. Slednje smo le še formalno. Kako bi drugače, če se v državni banki pere denar za potrebe terorizma v zahodnem svetu, če nategujemo unijo pri prodaji državnih bank, privabljamo z all inclusive penzioni nezakonite migrante, ki potem sejejo smrt na zahodu in še in še je tega...Kar se tiče Karnerjev, verjetno Slovenije ne bodo zapuščali, vsaj to se zdi logično. Imajo srečo, ker jih ne zahteva Rusija oziroma ne iščeta NKVD in UDBA. Takrat ne bil bil potreben noben sporazum med državami, poslali bi par kriminalcev, ki bi Karnerje enostavno postrelili. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo s Slivnikom. Bojda se je sam trikrat ustrelil v hrbet...ZDA, Trump, če hoćete, vseeno spoštujejo neke zakone in vladavino prava, četudi se levaki še vedno postavljajo na trepalnice ob omembi ameriškega predsednika. Zato Karnerjevi, če bodo znali podmazati slovensko politično sceno, lahko preživijo. Aktualni predsednik vlade najraje posluje z gotovino.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lidia Glavina, šefica SDH in ženska z Googla. Sova ve kaj o njej?