objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 29. december 2016 ob 06:57

Ksenija Kranjec. Seksala pred pol Slovenije, zdaj bo pa pred celo Srbijo.
Tako je na svojem Facebook profilu zapisala Ksenija Kranjec, nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A, kjer so si jo gledalci zapomnili predvsem po seksu z Markom, sotekmovalcem iz Big Brotherja. Odhaja namreč v Srbijo, kjer bo na beograjski Happy TV nastopila v resničnostnem šovu Pari (Parovi), ki velja za enega od najbolj razvpitih televizijskih resničnostnih šovov na Balkanu.Zato se že govori: če je Ksenija, ki jo srbski mediji predstavljajo kot menedžerko slovenske diskoteke, tukaj seksala pred pol Slovenije, bo tam pred celo Srbijo.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ksenija Kranjec
Evo, dragi moji, napočil je čas, da vam odkrijem skrivnost, z dovoljenjem! Ksenija se vrača na TV-ekrane! Hvala vam za vso podporo ...
(Tako je na svojem Facebook profilu zapisala Ksenija Kranjec, nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A, kjer so si jo gledalci zapomnili predvsem po seksu z Markom, sotekmovalcem iz Big Brotherja. Odhaja namreč v Srbijo, kjer bo na beograjski Happy TV nastopila v resničnostnem šovu Pari (Parovi), ki velja za enega od najbolj razvpitih televizijskih resničnostnih šovov na Balkanu.
Zato se že govori: če je Ksenija, ki jo srbski mediji predstavljajo kot menedžerko slovenske diskoteke, tukaj seksala pred pol Slovenije, bo tam pred celo Srbijo.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ksenija Kranjec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Aton EU

2018-06-18 18:13:16


Heroj za pet minut

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ksenija Kranjec. Seksala pred pol Slovenije, zdaj bo pa pred celo Srbijo.