objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Petek, 6. maj 2016 ob 06:30

Polbrat Melanie Trump. Čudno mi je, kako lahko nekdo svojega otroka zataji.
Tako polbrat morebitne prve dame Melanie Knavs Denis Cigelnjak o očetu Viktorju Knavsu, ki ga, če bi bilo po Viktorjevo, ne bi bilo; vir: Planet Danes.
Bojan Požar

Odpri galerijo

... Čudno mi je zdaj, ko sem oče tudi sam, kako lahko nekdo svojega otroka zataji ...
Mama se ni strinjala (s splavom, ki ga je hotel Viktor Knavs, op. u.), obdržala me je. Od očeta ni želela nič, ker je bila preveč razočarana. Potem jo je babica pregovorila, da od njega zahteva preživnino ... Oče jo je plačeval do mojega 18. leta, nanjo večkrat pozabil, pa ga je potem opomnilo sodišče.
Tako polbrat morebitne prve dame Melanie Knavs Denis Cigelnjak o očetu Viktorju Knavsu, ki ga, če bi bilo po Viktorjevo, ne bi bilo; vir: Planet Danes.
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
melania trump Melanija Knavs melanija trump Viktor Knavs Denis Cigelnjak

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-07-11 07:41:54


O tem, da je Kresalova povezana z ljubljansko kokainsko sceno, ni dvoma, slišal sem tudi, da so jo totalno zadeto, pripeljali v UKC in tam oživljali. V tem kontekstu povezanosti tzv. murgelske politike s podzemljem je bil ubit tudi direktor kemijskegai nstituta, ki je preprečeval proizvodnjo in predelavo droge, ki se v državi, kakršni živimo, izkazuje kot družbeno izjemno pomembna gospodarska dejavnost. ..Problem naše, banana države se kaže v tem, da smo pod drobnogledom tujih obveščevalnih služb in posledično že zelo dolgo ZDA in EU nevarna država in ne zaveznica oziroma članica. Slednje smo le še formalno. Kako bi drugače, če se v državni banki pere denar za potrebe terorizma v zahodnem svetu, če nategujemo unijo pri prodaji državnih bank, privabljamo z all inclusive penzioni nezakonite migrante, ki potem sejejo smrt na zahodu in še in še je tega...Kar se tiče Karnerjev, verjetno Slovenije ne bodo zapuščali, vsaj to se zdi logično. Imajo srečo, ker jih ne zahteva Rusija oziroma ne iščeta NKVD in UDBA. Takrat ne bil bil potreben noben sporazum med državami, poslali bi par kriminalcev, ki bi Karnerje enostavno postrelili. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo s Slivnikom. Bojda se je sam trikrat ustrelil v hrbet...ZDA, Trump, če hoćete, vseeno spoštujejo neke zakone in vladavino prava, četudi se levaki še vedno postavljajo na trepalnice ob omembi ameriškega predsednika. Zato Karnerjevi, če bodo znali podmazati slovensko politično sceno, lahko preživijo. Aktualni predsednik vlade najraje posluje z gotovino.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Polbrat Melanie Trump. Čudno mi je, kako lahko nekdo svojega otroka zataji.