objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 7. april 2016 ob 06:30

Mihael Karner se sprašuje, zakaj na Delu ne objavijo tudi drugih imen
Domnevni kralj steroidov Mihael Karner ne zanika registracije svojih podjetij v davčnih oazah, vendar tega, kot pravi, on ni storil prek podjetja Mossack Fonseca; vir: Finance.
Bojan Požar

Odpri galerijo

To je odvetniška družba za registracijo podjetij po vsem svetu, večinoma pa v Panami. Jaz nisem nikoli uporabljal njihovih storitev za registracijo podjetij. To ne pomeni, da jih nisem registriral, tega ne skrivam ...
... a ne prek Mossack Fonsece.
Leta 2008 sem s podjetji s Sejšelov seznanil tudi Durs, ko sem dokazoval svoje premoženje. Te podatke imajo vsi, tudi Anuška Delić. Niso pa ti dokumenti prišli iz Paname. Ne bi se sramoval, če bi registriral podjetje prek njih, ampak jih nisem. S tem, ko so objavili ta imena, so hoteli samo zadovoljiti neko potrebo javnosti po imenih. Drugih pa ne objavijo. Zakaj, ne vem. Moje ime so zlorabili. Lahko sem na kateremkoli drugem seznamu, na tem pa res ne.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-07-11 07:41:54


O tem, da je Kresalova povezana z ljubljansko kokainsko sceno, ni dvoma, slišal sem tudi, da so jo totalno zadeto, pripeljali v UKC in tam oživljali. V tem kontekstu povezanosti tzv. murgelske politike s podzemljem je bil ubit tudi direktor kemijskegai nstituta, ki je preprečeval proizvodnjo in predelavo droge, ki se v državi, kakršni živimo, izkazuje kot družbeno izjemno pomembna gospodarska dejavnost. ..Problem naše, banana države se kaže v tem, da smo pod drobnogledom tujih obveščevalnih služb in posledično že zelo dolgo ZDA in EU nevarna država in ne zaveznica oziroma članica. Slednje smo le še formalno. Kako bi drugače, če se v državni banki pere denar za potrebe terorizma v zahodnem svetu, če nategujemo unijo pri prodaji državnih bank, privabljamo z all inclusive penzioni nezakonite migrante, ki potem sejejo smrt na zahodu in še in še je tega...Kar se tiče Karnerjev, verjetno Slovenije ne bodo zapuščali, vsaj to se zdi logično. Imajo srečo, ker jih ne zahteva Rusija oziroma ne iščeta NKVD in UDBA. Takrat ne bil bil potreben noben sporazum med državami, poslali bi par kriminalcev, ki bi Karnerje enostavno postrelili. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo s Slivnikom. Bojda se je sam trikrat ustrelil v hrbet...ZDA, Trump, če hoćete, vseeno spoštujejo neke zakone in vladavino prava, četudi se levaki še vedno postavljajo na trepalnice ob omembi ameriškega predsednika. Zato Karnerjevi, če bodo znali podmazati slovensko politično sceno, lahko preživijo. Aktualni predsednik vlade najraje posluje z gotovino.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mihael Karner se sprašuje, zakaj na Delu ne objavijo tudi drugih imen