objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 26. februar 2015 ob 06:37

Tanja Skaza med usodno žensko in mlado menedžerko leta do multinacionalke
Ne prezrite: Tanja Skaza je gostja Bojana Požarja v pogovorni oddaji Požareport - danes ob 22.00 na TV3
Bojan Požar

Odpri galerijo

Pozabite na Danico Purg, Tanjo Fink ali podobne starejše gospe, prva dama "mlajšega" slovenskega biznisa je danes - Tanja Skaza. Direktorica in solastnica družinskega podjetja Plastika Skaza, po novem Skupine Skaza ali Skaza Group.
30 milijonov evrov letnega prometa, 95 odstotkov prometa ustvarijo na tujih trgih, so četrto največje podjetje velenjskega bazena, takoj za Gorenjem ter energetskima gigantoma Tešem in Premogovnikom Velenje.
Nekdanja vodilna uslužbenka Zlatarne Celje je že kot najstnica začutila poslovno žilico, tudi zato, ker doma žal niso imeli dovolj denarja, da bi se lahko poklicno posvetila plesu.
Ko se danes ozre nazaj, lahko vidi zgodbo o uspehu. Kot pravljica v ameriškem slogu. Je ena od najbogatejših Slovenk - skupaj z možem Igorjem se uvrščata na Managerjevo lestnico 100 najbogatejših Slovencev, čeprav sama pravi, da teh milijonov nima, da je denar v podjetju, največje bogastvo njenega podjetja pa so ljudje.
Dela najmanj deset ur na dan, oba sinova, ki trenirata atletiko, vzgaja v duhu legendarne italijanske družine Agnelli, ustanoviteljev Fiata, kot bodočo tretjo generacijo Skaza Group. Ter jima svetuje, naj se naučita - kitajsko.
Kot ženska izžareva zelo veliko energije in samozavesti, eleganco ter ravno prav seksapila. Njene ambicije so iz družinskega podjetja ustvariti multinacionalko.
Drugo v Sloveniji, takoj za Studiem Moderna.
Tanja Skaza je lani osvojila dva zanimiva naslova.
Najprej je postala femme fatale (in tudi samozavestno pove, da ona je usodna ženska), nato pa še mlada managerka leta 2014.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Aton EU

2018-06-18 18:13:16


Heroj za pet minut

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tanja Skaza med usodno žensko in mlado menedžerko leta do multinacionalke