objavi na
pozareport.si

forum

2009 Pozareport

Sreda, 4. marec 2009 ob 08:45

UNIVERZIJADA ZA 300 MILIJONOV?!
Intervju z Otmarjem Kugovnikom, profesorjem na Fakulteti za šport in predsednikom Slovenske univerzitetne športne zveze
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Let žoge pri ravnem servisu je naslov doktorske disertacije gospoda Otmarja Kugovnika, profesorja in nekdanjega dekana ljubljanske Fakultete za šport ter bivšega teniškega partnerja pokojnega predsednika države Janeza Drnovška. Kogovnik danes vodi Slovensko univerzitetno športno zvezo (že tretji mandat) in famozno firmo Univerzijada d.o.o., ki naj bi čez štiri leta v Mariboru organizirala Univerzijado, ta pa naj bi stala skoraj kot 300 milijonov evrov. Ne manjka očitkov, da je Kugovnikova ekipa doslej naredilo premalo, zaradi gospodarske in finančne krize pa je javno mnenje razdeljeno: je Univerzijada sploh potrebna ali ne?
Tema oddaje z Bojanom Požarjem na Info TV:
Kdo je glavni boss Univerzijade, Kugovnik, mariborski šerif Franc Kangler ali naspidirani DeSUS-ov poslanec in župan Ruš Vili Rezman? Zakaj premier Borut Pahor in minister za šolstvo in šport Igor Lukšič doslej še nista plačala treh milijonov evrov prijavnine in ali Univerzijada sploh bo?!

Oddajo Požar Report TV si lahko ogledate na Info TV:
                    vsak ponedeljek ob 20.00
                    Ponovitve:
                    torek ob 10.00
                    sobota in nedelja ob 15.00

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Otmarja Kugovnika Janeza Drnovška Tema oddaje z Bojanom Požarjem na Info TV: Franc Kangler Vili Rezman Borut Pahor Igor Lukšič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

UNIVERZIJADA ZA 300 MILIJONOV?!