objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 5. februar 2019 ob 07:00

Prikrita temna stran Marka Potrča in selfijev z Lili Žagar: nasilje nad bivšo bratovo partnerko, zato mu zdaj grozi zapor!
Mediji so doslej molčali, čeprav je ta primer že pred enim letom prevzelo državno tožilstvo - sojenje Marku in Alešu Potrču pa se začenja prihodnjo sredo na okrajnem sodišču v Mariboru ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Lili Žagar in Marko Potrč na enem od svojih številnih selfijev

SUM KAZNIVEGA DEJANJA ...

KI DANES UPRAVIČENO VELJA ZA HUDO SPREVRŽENO!

Takole se radijski in televizijski voditelj ter medijski podjetnik Marko Potrč (Planet TV, Vizual 7, d. o. o., in Voditelj.si, s. p.) skupaj z Lili Žagar, prav tako hišno televizijsko voditeljico Planet TV, največkrat pa še s svojima otrokoma rad nastavlja selfijem za instagram ali facebook, da jih kasneje objavljajo še tabloidne revije, in takole pozira za trgovsko multinacionalko Hofer ...

... vse skozi z dobro zaigrano pozo "družinskega človeka", toda resnica, ki jo Marko Potrč prodaja po družabnih omrežjih in prijateljskih medijih, je očitno precej drugačna. Po velikem gledališkem plagiatorju Borisu Kobalu zdaj - kot kaže - pada še ena znana maska slovenske estradne scene. Marko Potrču namreč skupaj z bratom Alešem, mariborskim osebnim trenerjem in podjetnikom na področju fitnesa (Fit tovarna), grozi zapor do enega leta, obdolžena pa sta nasilja nad nekdanjo Aleševo zasebno partnerico, ki ima z Alešem tudi hčerko - nečakinjo Marka Potrča.

Vse podrobnosti primera še niso znane, toda zaenkrat vemo naslednje:

- Zadeva je bila prvič prijavljena policiji že 20. februarja 2017, potem pa je primer bratov Potrč prevzelo mariborsko okrožno državno tožilstvo. Večinski mediji so (tudi) o tem kazenskem primeru doslej molčali, morda (tudi) zato, ker Marko Potrč in Lili Žagar veljata za velika ljubljenca slovenskih tabloidnih revij.

- Na sodišču so nam včeraj prek Januše Kušar Rotman, višje državne tožilke in namestnice vodje okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, potrdili, da so februarja lani (2018) zoper dve osebi na mariborsko okrajno sodišče vložili obtožni predlog zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj grožnje po 2. odstavku 135. člena kazenskega zakona, gre pa za Marka in Aleša Potrča:

- Sojenje bratoma Potrč, ki jima - torej - grozi do eno leto zapora, se na mariborskem okrajnem sodišču začenja prihodnjo sredo, 13. februarja, ob 9. uri zjutraj.

ZELO ZELO NERODNO ZA HOFER IN PLANET TV!

Pri tem pa utegne biti za zvezdnika Marka Potrča neprijetno vsaj še njegovo poslovno sodelovanje s televizijo Planet TV in trgovsko verigo Hofer.

Težko si je namreč predstavljati, da bi lahko nekdo, ki mu sodijo zaradi nasilja nad žensko, bivšo svakinjo, še naprej - kot Marko Potrč - vodil družinske televizijske oddaje (ko so ameriški mediji razkrili, da Bill O'Reilly, slavni voditelj oddaje legendarne oddaje The O'Reilly Factor na televiziji Fox News nadleguje ženske, so ga nemudoma (!) odpustili in tvegali propad uspešne oddaje - in kaj bi šele bilo, če bi O'Reillyju celo sodili zaradi nasilja nad žensko?!) ali še naprej sodeloval v marketinških akcijah Hoferja - Nasmeškoti, tesno povezanih tudi z bojem proti nasilju nad ženskami?! Hofer se sicer javno in uradno predstavlja kot "družini prijazno podjetje".

Spomnimo, ko je Marko Potrč pred časom postal ambasador Hoferjevih Nameškotov, je ob začetku ene od reklamnih kampanj za Hofer povedal, da je "še posebno zaskrbljujoče nasilje nad ženskami, ki ga je vedno več ...". Zdaj pa ravno njemu sodijo zaradi takšnega nasilja. No, kaj o tem menita Planet TV in Hofer, bomo poskušali izvedeti še danes.

In podobno velja tudi za njegovega brata Aleša Potrča, ki medijsko sicer ni tako močno izpostavljen kot Marko Potrč, vendar kot podjetnik na področju fitnesa javno trži zdrav življenjski slog ter se kaže in promovira, na primer, tudi na dobrodelnih dogodkih pod znamko Rdeči noski ...


				Aleš Potrč skupaj s svojo sedanjo partnerko Jasmino Potrč javno prodaja zdrav življenjski slog in se rad kaže na Rdečih noskih. (vir: Facebook)			Aleš Potrč skupaj s svojo sedanjo partnerko Jasmino Potrč javno prodaja zdrav življenjski slog in se rad kaže na Rdečih noskih. (vir: Facebook)

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
planet tv Marko Potrč Aleš Potrč Lili Žagar hofer državno tožilstvo Okrožno sodišče v Mariboru Bill OReilly Fox News

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-13 21:10:05


ZAHTEVAMO UREDITEV OBJAVLJANJA IN izvajanja "MERITEV T.I. "JAVNEGA MNENJA" Z URADNIMI - PREDPISI ! Objavljanje "sfriziranih meritev" javnega mnenja - zlasti pa "meritev" "NINA MEDIE" - JE "SRAMOTNO" ODMEVNOST, VPLIV TEGA ODLIČNEGA E-PORTALA gospoda B. POŽARJA - JE IZJEMEN. Taka nedvomna negativna dejstva kot jih najde - cenjeni gospod, odlični novinar B. POŽAR JE NEMOGOČE- ZANIKATI: vsak, ki je bil s strani - g. POŽARJA UJET PRI KAKI NEKOREKTNOSTI - je imel in ima velike težave, da se "nepoškodovan" - izmota - IZ NJEGA LASTNE - NEKOREKTNOSTI. Čestitke g. POŽARJU ! KAR - TAKO DALJE ! 10. 10. 2019 - po prelomnem SHODU civilnih skupin in SLS, SDS - pri Prešernovem spomeniku, po zahtevah izrečenih s strani vodje OK stranke SDS - gospoda J. JANŠE ZLASTI PA PO ZAČETKU URADNIH POSTOPKOV - PROTI MOL ŽUPANU Z.J., - proti sodnikom v zadevi "PATRIA" ter proti LMŠ - v zvezi z "dezorganiziranostjo" LMŠ in - proti premierju LMŠ - v zvezi z nejasnim načinom kadrovanja v "SOVI" bo pravi - "ČUDEŽ" - če se "hišica iz kart" - LMŠ - NE BO SESULA, morda SE BO "SESULA" celo -- VLADNA KOALICIJA. Vsekakor - pa je že opazno, da "krepitev "medijske podpore" LMŠ-JU - NE DELUJE. Ljudje danes večino info - dobijo , dobimo - preko FACEBOOKA, E- PORTALOV tudi TWITERJA - zelo ekspresno. Da realnih info preko živih stikov z znanci in prijatelji - sploh ne omenjam. TUDI SHOD 10. 10. JE BIL - ZELO ODMEVEN. Obiskanost - odličnega e-portala "POŽAREPORT" - se veča. Tudi vpliv NOVE24TV, DEMOKRACIJE - se zelo VEČA. Nekaj razveseljujočh pojavov ob naraščajoči množici - zaskrbljujočih - pojavov !L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA, "SLOVENIANA", sloveniana.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Prikrita temna stran Marka Potrča in selfijev z Lili Žagar: nasilje nad bivšo bratovo partnerko, zato mu zdaj grozi zapor!