objavi na
pozareport.si

forum

2012 Pozareport

Petek, 7. september 2012 ob 06:52

Tajna operacija ljubljanskih lionsov. Arneja Misleja za šefa Luke Koper?!
Gregor Veselko se menda poslavlja. Če ga bodo nadzorniki razrešili, naj bi pokasil 75 tisoč evrov odpravnine
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Na današnji seji sveta Luke Koper naj bi spet menjavali predsednika uprave Gregorja Veselka, fanta, ki se je očitno "obul v prevelike čevlje" in ostal brez podpore nadzornega sveta, zaposlenih in politike. Po nekaterih informacijah je "uradni" favorit za novega šefa uprave Rado Antolovič, izvršni direktor ruskega pristanišča PJSC Novorossiysk, del članov nadzornega sveta pa menda tajno pripravlja imenovanje Arneja Misleja, nekdanjega predsednika uprave Impakte (ljubljanskega podjetja, ki slovi po uvozu razvpitega indonezijskega premoga), častnega konzula Indonezije, sicer pa tudi predsednika ljubljanskega Lions kluba Ilirija.
Prav članstvo v elitnih lionsih naj bi Misleja pripeljalo na čelo Luke Koper, pravijo naši viri, režiser tega kadrovskega podviga pa naj bi bil član nadzornega sveta Luke Koper Bojan Brank, ki je Lions klub Ilirija vodil pred tremi leti. Bojan Brank je namreč tudi predsednik kadrovske komisije nadzornega sveta, zunanja članica te komisije pa je Milena Pervanja, uslužbenka kadrovskega podjetja Amrop Adria v lasti Marka Mlakarja, ki je, zanimivo, Lions klub Ilirija vodil leto dni pred Bojanom Brankom.
Mimogrede, nadzorni svet Luke Koper vodi uradnik ministrstva za infrastrukturo in prostor Janez Požar, kader bivšega ministra za promet Patricka Vlačiča. Če bi nadzorniki Gregorja Veselka danes "nekrivdno" razrešili, bi mu pripadala odpravnina v višini šestih plač ali 75 tisoč evrov.
Naši viri sicer pravijo, da obstaja tudi možnost današnjega odstopa vseh članov nadzornega sveta, med katerimi sedi tudi nekdanji predsednik nadzornega sveta Nove ljubljanske banke Marko Simoneti.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gregorja Veselka Rado Antolovič Arneja Misleja Bojan Brank Milena Pervanja Marka Mlakarja Janez Požar Patricka Vlačiča Marko Simoneti

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-21 11:34:25


Kje vse že ni bila, kar se tiče državnih institucij in gospodarskih družb pod okriljem države, v zadnjem času nastavljena Drobne-Popovičeva? Gospa precej neurejenega videza in nonšalantne, nespoštljive drže in komunikacije, je vedno prva izbira predvsem za ruski kapital neznanega izvora. ..Podobno samopašnost kot pri omenjeni gospe, zasledim pri Šarcu in Bratuškovi, kot stranskima produktoma komunizma in posledično privilegirancema režima, ki enoumje zasleduje še vedno. O bedasti Alenki tokrat ne bi, Šarec pač službo predsednika vlade dojema kot vožnjo s prestižnimi avtomobili, paradiranje z varnostniki ; tu in tam, ob vsem blefu, strese kakšno šalo iz rokava. Odkar so mu iz ne preveč bogatega besednega zaklada, črtali izraze kot klobase, krofi, kuhinja, voznja z avtomobilom, večkrat ostane brez besed sredi stavka...Kdo od nas bi kot predsednik uprave Petrola, lahko pridelal primanjklaj? Zadeve tečejo pri monopolistu na podroćju energentov, same od sebe ; verjamem, da bi tudi Jankovičevi sinovi tam postali menedžerji leta. Berločnik, ko ga tako ocenim na hitro, že na pogled ne deluje kot možakar nekih inteligenčnih presežkov, nasprotno. Tako je tudi z vsemi temi Bergerji, Mesi, Slaparji ; plesali bodo tako in toliko časa, kot jim bo naročeno. Konkretno Lovše je bil že pri poslovanju z Dinersom , itak vpleten v kriminalne rabote. Najmanj , kar lahko zapišem je, da je nesposoben in to smo občutili vsi imetniki omenjene kreditne kartice...Kresalova meni in se sprašuje, kako normalen človek ne razume, po kakšnih kriterijih je bil v Ameriki izvoljen Trump? Njo razumem. Ni normalna.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tajna operacija ljubljanskih lionsov. Arneja Misleja za šefa Luke Koper?!