objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sobota, 15. april 2017 ob 07:43

Drama. Miki Šarac zapustil ženo in tri otroke ter se preselil k Tanji Žagar.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Slovenske novice in tabloidna revija Suzy so včeraj objavili novico, da naj bi bila pevka Tanja Žagar noseča (faksimile), oče bodočega otroka pa menda ni znan in ga tudi Žagarjeva kakor noče izdati. Po naših zanesljivih informacijah gre za Mikija Šarca, dolgoletnega menedžerja Tanje Žagar, sicer pa mlajšega brata Gorana Šarca, moža pokojne pevke Simone Weiss.
Ali je Tanja Žagar, že vrsto let ena od najpopularnejših slovenskih pevk, zares noseča, ne vemo, informacije o tem, da se je Miki Šarac preselil k Tanji Žagar, ob tem pa zapustil svojo ženo Leno Šarac in njune tri mladoletne otroka, pa so vsaj po navedbah naših virov - točne, čeprav jih Šarac in Žagarjeva očitno ne želita potrditi niti zanikati. Tisti, ki ju dobro poznajo, predvsem njuni kolegi na glasbeni sceni, pa pravijo, da intimno razmerje med Tanjo Žagar in Mikijem Šarcem itak ni nič novega in da gre za javno skrivnost. Pomenljiv je tudi pogled na Facebook profil Mikija Šarca. Tam ne najdemo niti ene fotografije njegove soproge niti otrok, vse je posvečeno samo njej - Tanji Žagar.
Naši viri tudi pravijo, da se je Miki Šarac od žene Lene in otrok preselil k Tanji Žagar (oba naslova sta znana avtorju teh vrstic) pred približno tremi meseci. Na vprašanje ene od znanih novinark, ki pokriva glasbo, ali je to res, Miki Šarac ni odgovoril, jo je pa živčno vprašal, zakaj jo to zanima?! Tistim novinarjem, ki bi hoteli govoriti z njegovo ženo Leno, pa naj bi celo grozil z odvetniki. Molči pa tudi Tanja Žagar, ki z mediji očitno "sodeluje" samo takrat, ki ji to ustreza.
Medtem pa je Lena Šarac, žena Mikija Šarca, žal tudi hudo zbolela. Je pa, prav tako po naših informacijah, uspešno prestala operacijo.

VPRAŠANJE JE, KAKO BO REAGIRALO OBČINSTVO TANJE ŽAGAR?

Miki Šarac, po rodu Makedonec, je sicer kar 15 let starejši od Tanje Žagar in bo 6. junija letos praznoval abrahama. S Tanjo Žagar se poznata že od njenega 14. leta, ko je Miki Šarac, bil je tudi pevec, ustanovil legendarno dekliško glasbeno skupino Foxy Teens, kjer je svojo glasbeno kariero začela tudi Tanja Žagar.
Poznavalci glasbene scene pa zdaj opozarjajo, da se utegne razkrita intimna zveza med Mikijem Šarcem in Tanjo Žagar slavnemu estradnemu paru vrniti kot bumerang. Nemogoče naj bi bilo namreč pravilno napovedati, kako bo na novico, da je Miki Šarac zaradi Žagarjeve zapustil (bolno) ženo in njune tri otroke, reagirala pretežno konzervativna in podeželska publika Tanje Žagar, ki veliko stavi na tradicionalne družinske vrednote.
In zanimivo, rdečelasa Tanja Žagar je bila pred leti tudi velika ljubezen Aleša Vovka, na glasbeni sceni veliko bolj znanega kot Raay. Prijateljem se je znal izpovedati, da je bil tako zaljubljen, da ga je "skoraj pobralo". Toda med njima nikoli ni bilo ničesar, ker Tanji Žagar očitno ni bil všeč ...

				Revija Suzy je včeraj objavila novico o nosečnosti Tanje Žagar, ki naj bi zibala jeseni. Kot vedno, Tanja Žagar tudi tokrat molči o svojih moških ...			Revija Suzy je včeraj objavila novico o nosečnosti Tanje Žagar, ki naj bi zibala jeseni. Kot vedno, Tanja Žagar tudi tokrat molči o svojih moških ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tanja zagar Miki Šarac Goran Šarac Simona Weiss slovenske novice Revija Suzy

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Drama. Miki Šarac zapustil ženo in tri otroke ter se preselil k Tanji Žagar.