objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sobota, 15. april 2017 ob 07:43

Drama. Miki Šarac zapustil ženo in tri otroke ter se preselil k Tanji Žagar.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Slovenske novice in tabloidna revija Suzy so včeraj objavili novico, da naj bi bila pevka Tanja Žagar noseča (faksimile), oče bodočega otroka pa menda ni znan in ga tudi Žagarjeva kakor noče izdati. Po naših zanesljivih informacijah gre za Mikija Šarca, dolgoletnega menedžerja Tanje Žagar, sicer pa mlajšega brata Gorana Šarca, moža pokojne pevke Simone Weiss.
Ali je Tanja Žagar, že vrsto let ena od najpopularnejših slovenskih pevk, zares noseča, ne vemo, informacije o tem, da se je Miki Šarac preselil k Tanji Žagar, ob tem pa zapustil svojo ženo Leno Šarac in njune tri mladoletne otroka, pa so vsaj po navedbah naših virov - točne, čeprav jih Šarac in Žagarjeva očitno ne želita potrditi niti zanikati. Tisti, ki ju dobro poznajo, predvsem njuni kolegi na glasbeni sceni, pa pravijo, da intimno razmerje med Tanjo Žagar in Mikijem Šarcem itak ni nič novega in da gre za javno skrivnost. Pomenljiv je tudi pogled na Facebook profil Mikija Šarca. Tam ne najdemo niti ene fotografije njegove soproge niti otrok, vse je posvečeno samo njej - Tanji Žagar.
Naši viri tudi pravijo, da se je Miki Šarac od žene Lene in otrok preselil k Tanji Žagar (oba naslova sta znana avtorju teh vrstic) pred približno tremi meseci. Na vprašanje ene od znanih novinark, ki pokriva glasbo, ali je to res, Miki Šarac ni odgovoril, jo je pa živčno vprašal, zakaj jo to zanima?! Tistim novinarjem, ki bi hoteli govoriti z njegovo ženo Leno, pa naj bi celo grozil z odvetniki. Molči pa tudi Tanja Žagar, ki z mediji očitno "sodeluje" samo takrat, ki ji to ustreza.
Medtem pa je Lena Šarac, žena Mikija Šarca, žal tudi hudo zbolela. Je pa, prav tako po naših informacijah, uspešno prestala operacijo.

VPRAŠANJE JE, KAKO BO REAGIRALO OBČINSTVO TANJE ŽAGAR?

Miki Šarac, po rodu Makedonec, je sicer kar 15 let starejši od Tanje Žagar in bo 6. junija letos praznoval abrahama. S Tanjo Žagar se poznata že od njenega 14. leta, ko je Miki Šarac, bil je tudi pevec, ustanovil legendarno dekliško glasbeno skupino Foxy Teens, kjer je svojo glasbeno kariero začela tudi Tanja Žagar.
Poznavalci glasbene scene pa zdaj opozarjajo, da se utegne razkrita intimna zveza med Mikijem Šarcem in Tanjo Žagar slavnemu estradnemu paru vrniti kot bumerang. Nemogoče naj bi bilo namreč pravilno napovedati, kako bo na novico, da je Miki Šarac zaradi Žagarjeve zapustil (bolno) ženo in njune tri otroke, reagirala pretežno konzervativna in podeželska publika Tanje Žagar, ki veliko stavi na tradicionalne družinske vrednote.
In zanimivo, rdečelasa Tanja Žagar je bila pred leti tudi velika ljubezen Aleša Vovka, na glasbeni sceni veliko bolj znanega kot Raay. Prijateljem se je znal izpovedati, da je bil tako zaljubljen, da ga je "skoraj pobralo". Toda med njima nikoli ni bilo ničesar, ker Tanji Žagar očitno ni bil všeč ...

				Revija Suzy je včeraj objavila novico o nosečnosti Tanje Žagar, ki naj bi zibala jeseni. Kot vedno, Tanja Žagar tudi tokrat molči o svojih moških ...			Revija Suzy je včeraj objavila novico o nosečnosti Tanje Žagar, ki naj bi zibala jeseni. Kot vedno, Tanja Žagar tudi tokrat molči o svojih moških ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tanja zagar Miki Šarac Goran Šarac Simona Weiss slovenske novice Revija Suzy

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-02-19 08:31:09


Levaki. Komunisti. Partizani. Kakor se že imenujejo. Um so vseskozi imeli nekoliko zamegljen. Ukradejo pa vse, od sendviča in paštete do volitev. Kupijo si le izobrazbo, ker takrat krade predvsem prodajalec... Največji zločinec med njimi je odšel v večna lovišča kot ključavničar. Genaracija za njim, ki ji zločin še vedno odseva v očeh, se je že nekoliko bolje opremila. Tudi sam boter je pravnik. Ta, druga in tretja generacija rdečkarjev, izžareva , po principu negativne selekcije, predvsem mentalno podhranjenost, skoraj zarukanost. So pa tudi ti, v duhu časa, postali doktorji, magistri česarkoli že. Tako kot Nemec, niti predsednik vlade ne ve, kako je zmogel preko srednje šole, vodi pa v boljši jutri Slovenijo in rešil bo svet... Med aktualnimi ministri sta dva goljufa. Tista, s plagiatom magistrske naloge, ki se ne zna niti primerno obleči ter lažni doktorant, ki že po izgkedu ne bi mogel biti več kot čuvaj plaže v zimskem periodu. Tudi idejni vodja vlade, ki je visokošolsko diplomo odplačeval obročno, jo je končno dobil pri štiridestih, na pragu ,, abrahama,, Svoj čas je bil minister za šolstvo, še kot maturant in je uredil te zadeve na trgu. Zakaj pa ne, denar odpira vsa vrata v deželi na napačni strani Alp. Pride se do zdravnika, dobiva sodbe na sodišču, če smo iskreni je prigoljufana izobrazba nekoga še najmanjša škoda za družbo. ..France Prešeren je bil izjemen poet in doktor prava. Če je bil pravnik vsaj vrednosti ene kitice Sonetnega venca je bil dober tudi v tem poklicu. Pravniško znanje cmerarja in jebozovne Dominike, bi namreč ustrezalo le tisti Na planincah....Oba sta bojda doktorja. Enemu je bil doktorat, če sem še jaz malo levičarski, prifukan, druga si ga je prifukala sama. Tudi Matjaž bo nekoč doktor. In gradonačelnikova sinova, kakopak. Strokovnjak do strokovnjaka... Levičarji pišejo tudi knjige. Tiste z naslovom Čudoviti um, ne boste našli med njimi.
borut rojc

2019-02-15 12:51:28


Šarec deluje po principu partije, ki se je v določenem trenutku znebila svojih najboljših ljudi. Primer Ivana Kende iz kamniške občine je nazoren prikaz tega.. Takrat golobradega župana je omenjeni poltično opismenil, na koncu je moral oditi skozi zaprta vrata. Danes Šarca obdajajo in mu svetujejo puklaste murgelske marionete tipa Golubovič. ..Šarec je nastavljen vladar, ne izvoljen. Ima pa tudi nekaj svobode v svojih odločitvah. Tudi očitno pri evropskih volitvah. Zakaj bi se torej združeval s političnimi trupli, kar modeli vključno s strankami SMC, SaaB in Desus nedvomno so. Z njimi, ki v bistvu ne obstajajo več bo tudi dolgin Golobič težko sestavil karkoli velikega. On mora vse kupiti in podkupiti. Največ ga je stala visokošolska izobrazba, ki jo je očitno odplačeval obročno, da jo je končno dobil, ko so se ga že vsi naveličali. ..Šarec bo ponovil še en premierski mandat. V tem času bo morda biološka ura poskrbela in odstranila kakšnega njegovih svetovacev iz ozadja in bo tako pridobival na moči. Zaenkrat lahko odstrani samovoljno le tiste, ki kradejo sendviče in vozijo trobento v službenem avtomobilu. Lebna je v svojem tretjerazrednem igralskem slogu podprl, še preden je sploh kdo zinil, da je česarkoli kriv. Gologlavi namišljeni doktorant je močnejši od njega samega zaenkrat, odgovoren direktno Murglam... Po dveh mandatih bo tudi Šarec sam odšel v Bruselj. Morda se bo tudi samokandidiral za komisarja. Še večja verjetnost je, žal, da nas do takrat tam več niti ne bo. S takšnimi prijemi enoumja in brezumja je to tudi logična posledica.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Drama. Miki Šarac zapustil ženo in tri otroke ter se preselil k Tanji Žagar.