objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Petek, 21. december 2018 ob 06:37

JP Damijan se vede kot otrok, ki je pred prazniki pričakoval veliko darilo, zdaj pa ni dobil niti novinarskega piškotka?!
Zlobno in zagrenjeno: nesojeni guverner Banke Slovenije začutil posebno potrebo, da tudi on javno brcne v Bernarda Brščiča ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Primer JP Damijana je v bistvu "še dosti hujši" od "primera Bernarda Brščiča" ... (foto: STA)

"Zanimivo naslajanje JP Damijana nad dejstvom, da ima Eles v etičnem kodeksu prepoved kritike oblasti. Bo zadovoljen, če to uvede tudi njegova fakulteta in mu zapre oportunistični gobec?" (spodaj):

Takole, domala jezno, ampak upravičeno jezno, se je na twitterju odzval tviteraš @Prstan.si (gre za twitter profil nekdanje liberalne stranke Prstan), potem ko je tudi JP Damijan, nesojeni novi guverner Banke Slovenije, začutil posebno potrebo, da na svojem blogu javno brcne v ekonomista in publicista Bernarda Brščiča, sicer visokega uslužbenca državnega podjetja Eles, ki mu zaradi javnega komentiranja političnih in ekonomskih dogajanj znotraj podjetja grozijo skrajno nenavadne sankcije (vir).

DAMIJAN ŠE DOSTI HUJŠI OD BRŠČIČA

No, pri Prstanu imajo prav vsaj dvakrat. Prvič, popolnoma enako, kot to počne Brščič, počne tudi Damijan, kajti ljubljanska Ekonomska fakulteta, kjer je Damijan zaposlen, je prav tako v 100-odsotni lasti države - enako kot Eles, in drugič, še huje, Damijan med svojimi zasebnimi javnimi nastopi neposredno uporablja insignije Ekonomske fakultete. Na primer: ko ga (izjemno pogosto) intervjujajo novinarji Pop TV (Damijan ima namreč do Pop TV - zaradi čisto osebnih povezav s Tjašo Slokar Kos, odgovorno urednico informativnega programa Pop TV - tako rekoč neomejeni dostop!), se Damijan praviloma postavi pred vhod v stavbo EF na Kardeljevi ploščadi 1, s tablo Ekonomske fakultete v ozadju, da bi s tem vsaj navidezno, če ne celo lažno dajal strokovno težo svojim besedam, češ, saj gre za stališča fakultete, kar pa je res evidentna zloraba!

Tako je primer JP Damijana v bistvu in dejansko "še dosti hujši od "primera Bernarda Brščiča"!

NA KONCU NI DOBIL NITI PIŠKOTKA ...

Toda naši viri z Ekonomske fakultete dodajajo, da je JP Damijan, potem ko je tudi njemu postalo jasno, da je izpadel iz igre za novega guvernerja Banke Slovenije, postal še vidno zloben in zagrenjen. Zdaj se "vede", citiramo vire, "kot otrok, ki je pred temi božičnimi in novoletnimi prazniki pričakoval veliko darilo (guvernersko funkcijo, ki bi mu, med drugim, tudi pomagala odplačevati njegove kredite - vir), potem pa ni dobil niti - novinarskega piškotka ..."

Spomnimo: minulo sredo je bil za novega guvernerja Banke Slovenije v državnem zboru izvoljen Boštjan Vasle (vir).

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
jože p damijan ekonomska fakulteta banka slovenije bernard brščič Eles prstan Twitter pop tv Tjaša Slokar Kos

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-07 22:08:11


ŠALA - Jaz, Janez Kepic-Kern , upokojenec -"ŽVIŽGAČ". Danes sem si šel urediti t.i "limit" itd. v CENTRALO NLB, ki je moja t.i. matična banka. Pri SLAŠČIČARNI MAXIMARKETA sem se usedel, na terasi - na KAVO. Nisem dolgo sedel, ko so se nekaj miz naprej k pijači in h KLEPETU usedli SD MATJAŽ HAN in dva EX SD MINISTRA: videl sem jih, slišal - pa NE. Bolj "vznemirljivo" je bilo, ko sem sedeč ob isti vogalni mizi terase SLAŠČIČARNE MAXIMARKET nehote VSAJ 6X LAHKO GLEDAL, KAKO JE MIMO MENE - napol pritekel ex SD MINISTER ZA FINANCE dr. F. KRIŽANČ. To je bilo v času pred izbruhom t.i. afere NLB-IRAN GATE, 3, 4 leta nazaj. Ne trdim, da gre v tem, kar sem videl -- za kaj povezanega s tisto afero. Jaz sem ob petkih okrog 17h opravil moje opravke z mojim nevelikim, a poštenim denarjem v centrali NLB, NATO SEM SE PA VEDNO VSEDEL H KAVI IN SOKU - - NA TERASI SLAŠČIČARNE MAXI. In - presenečenje. VSAJ 6X je mimo mene, sedečega on vogalni mizi na terasi SLAŠČIČARNE MM napol tekel pod okna stolpnice centrale NLB - EX SD MINISTER ZA FINANCE - DR. F. KRIŽANIČ. Pod okni stolpnice NLB je za hip postal, pogledal gor v okna, malo pomahal in odšel v senco dreves na nasprotni strani praznega parkinga pod obema stolpnicama. Vedno, vsaj 6x - na isti način. Da bi se ex SD FINANČNI MINISTER - tam s kom - srečal, tega nisem videl. Gospodu dr. F. KRIŽANIČU - se opravičujem, če tiste njegove poti - niso bile nič - javno pomembne. A vsaj 6 x sem ga tako videl iti tam pod stolnico NLB, vedno na isti način. MOJE VERODOSTOJNO OPISANO POVSEM SLUČAJNO VIDEVANJE - PO VTISU NEKOLIKO NENAVADNIIH POTI DR. F. KRIŽANIČA - ČE JE KAK URADNI INTERES PONOVIM TUDI NA URADNI ZAPISNIK, A LE POOBLAŠČENI OSEBI. Na potih po vaskdanjih opravkih po centru LJ, včasih doživiš - PRESENEČENJA. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA KONEC ŠALE, opis mojih videnj je realen, ni šala. P.S. JAZ JANEZ KEPIC-KERN SEM NAPOL JAVNA OSEBA, IMAM - D.O.O PODJETJE ZA PUBLICISTIKO. Vsi moji polni osebni podatki so na mojem e-portalu "SLOVENIANA", NA: sloveniana.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

JP Damijan se vede kot otrok, ki je pred prazniki pričakoval veliko darilo, zdaj pa ni dobil niti novinarskega piškotka?!