objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 22. november 2018 ob 06:03

Janković že čisti umazane podrobnosti: YouTube umaknil video z njim in podžupanjo Tjašo Ficko iz Pariza!
... in namesto pomenljivega dve leti starega pariškega posnetka novi poljubi z ženo Mijo iz Stare Ljubljane.
Bojan Požar

Odpri galerijo

ILove Paris z Jankovićem in Tjašo Ficko: ta video je bil umaknjen ...

Medtem ko so družbena omrežja preplavili zapisi o tem, kako naj bi Zoran Janković nedeljsko volilno zmago na županskih volitvah v Ljubljani dosegel tudi s pomočjo nenadnih množičnih prijav novih stalnih bivališč v Ljubljani - iz držav bivše Jugoslavije, kar naj bi povzročilo celo - medijsko sicer zamolčano - stavko delavcev na nekaterih upravnih enotah po prestolnici, je zmagovitemu županu uspelo doseči tudi umik videoposnetka iz Pariza, objavljenega na spletnem portalu YouTube, kjer se Janković in podžupanja Tjaša Ficko pojavljata kot dva golobčka.

To se je zgodilo nekaj dni po tem, ko smo 14. novembra na tem portalu ekskluzivno objavili fotografije iz videa (vir - Zadnji tango v Parizu) ...

... ter napovedali objavo celotnega videoposnetka z YouTube kanala ILove Paris. S kakšnimi argumenti je Jankoviću in Fickovi uspel prepričati YouTube, da so umaknili posnetek, ni znano, je pa Jankoviću in Fickovi, ki sta se po objavi tega posnetka zavila v molk, vključno z Mestno občino Ljubljana, očitno močno šlo za to, da se ta posnetek na vsak način, če je le možno, umakne.

Spomnimo, video je bil na portalu YouTube sicer objavljen že septembra 2016!

Je pa del tega neverjetno naključnega pariškega posnetka, seveda tisti del, kjer sta posneta Janković in Fickova, še vedno možno videti znotraj jubilejne 200. oddaje Faktor na TV3, premierno predvajane 15. novembra (spodaj).

Od 68. sekunde naprej ...

In zdaj bomo videli, ali bo novi stari ljubljanski župan Zoran Janković poskušal doseči tudi prepoved nadaljnjega predvajanja te oddaje #Faktor ...?!

NAMESTO ZADNJEGA TANGA IZ PARIZA POLJUBI Z MIJO

No, so pa - zato - namesto pomenljivega pariškega videoposnetka na voljo nove fotografije poljubov med Jankovićem in ženo Mijo, posnete minulo nedeljo zvečer v Stari Ljubljani, po Jankovićevi volilni zmagi.

				Stara Ljubljana, nedelja zvečer: Zoran in Mija Janković (vir: #mediji).			Stara Ljubljana, nedelja zvečer: Zoran in Mija Janković (vir: #mediji).

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Tjaša Ficko Ilove Paris you tube Mija Janković mestna občina ljubljana

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janković že čisti umazane podrobnosti: YouTube umaknil video z njim in podžupanjo Tjašo Ficko iz Pariza!