objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 20. januar 2015 ob 06:32

Kaos na Planet TV. Uroš Slak dal odpoved, Jurenec in Perovič kolovratita
Včeraj nepreklicna odpoved paradnega voditelja edine informativne oddaje Danes, namesto Slaka se vrača Jerca Zajc Šušteršič. Na TV Slovenija je odšel tudi ključni producent Igor Jakovac
Bojan Požar

Odpri galerijo

Na Planet TV se že dogaja to, kar s(m)o nekateri napovedovali, da se bo zgodilo s prihodom novega direktorja informativnega programa Tomaža Peroviča - kolaps (zlom ali polom) informativnega programa oziroma njihove edine informativne oddaje Danes.
Včeraj je dal nepreklicno odpoved paradni voditelj oddaje Danes Uroš Slak, minuli petek pa vodilni producent na Planet TV Igor Jakovac. Slednji odhaja na TV Slovenija, Slak pa se po naših informacijah pogaja za vrnitev na Pop TV. Na kriznem sestanku, ki je sledil odstopu Uroša Slaka (oddajo Danes naj bi Slak sicer še vodil do konca odpovednega roka, čeprav se glede podrobnosti menda še niso zmenili), je Perovič sporočil, da se na voditeljsko mesto oddaje Danes vrača Jerca Zajc Šušteršič(?!), ki je, spomnimo, odletela po prihodu (bivšega) direktorja in (in še vedno) odgovornega urednika Bojana Travna.
Jerca Zajc Šušteršič je trenutno sicer na porodniškem dopustu.
"Zamenjava" Uroša Slaka z Jerco Zajc Šušteršič pa kaže, da ne gre za nobeno resno uredniško odločitev, in hkrati dokazuje govorice, ki so že pred nekaj meseci začele prihajati iz stavbe Pop TV in Kanala A, kako je Tomaža Peroviča - kot televizijskega direktorja in urednika - "povozil čas".

PREVZELA BI SLOVENSKI DELEŽ NA PLANETU

Perovič, ki mu na Planet TV ni uspelo pripeljati nobenega novinarja ali urednika iz Pop TV (oddaje 24ur), čeprav se je hvalil, da bo z njim prišla cela ekipa, menda ne počne drugega kot "kolovrati" po Planetu ter razlaga, da je potreben "preboj". Hkrati se širijo govorice, da naj bi (si) Tomaž Perovič ter generalni direktor Planet TV (oziroma podjetja Antenna Slo d.o.o., izdajatelja televizije Planet TV) Marijan Jurenec pripravljala scenarij za "prevzem" manjšinskega 49-odstotnega deleža TS Medie d.o.o. (hčerinske družbe Telekoma Slovenije), znotraj lastniške strukture Antenna Slo d.o.o., ki je sicer v večinski, 51-odstotni lasti grške televizijske korporacije Antenna Group.
Je pa zagotovo popolna uganka, kje naj bi Jurenec ali Perovič sploh dobila denar za nakup takšnega lastniškega deleža ...

TRAVEN ŠE OSTAJA

Kljub odhodu Uroša Slaka pa na Planet TV - no, vsaj zaenkrat - še ostaja Bojan Traven, ki pa naj bi se dogovarjal za prestop na TV Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
planet tv Uroš Slak Igor Jakovac Tomaž Perovič rtv slovenija pop tv Jerca Zajc Šušteršič Bojan Traven KANAL A Marijan Jurenec Antenna Group

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kaos na Planet TV. Uroš Slak dal odpoved, Jurenec in Perovič kolovratita