objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 20. januar 2015 ob 06:32

Kaos na Planet TV. Uroš Slak dal odpoved, Jurenec in Perovič kolovratita
Včeraj nepreklicna odpoved paradnega voditelja edine informativne oddaje Danes, namesto Slaka se vrača Jerca Zajc Šušteršič. Na TV Slovenija je odšel tudi ključni producent Igor Jakovac
Bojan Požar

Odpri galerijo

Na Planet TV se že dogaja to, kar s(m)o nekateri napovedovali, da se bo zgodilo s prihodom novega direktorja informativnega programa Tomaža Peroviča - kolaps (zlom ali polom) informativnega programa oziroma njihove edine informativne oddaje Danes.
Včeraj je dal nepreklicno odpoved paradni voditelj oddaje Danes Uroš Slak, minuli petek pa vodilni producent na Planet TV Igor Jakovac. Slednji odhaja na TV Slovenija, Slak pa se po naših informacijah pogaja za vrnitev na Pop TV. Na kriznem sestanku, ki je sledil odstopu Uroša Slaka (oddajo Danes naj bi Slak sicer še vodil do konca odpovednega roka, čeprav se glede podrobnosti menda še niso zmenili), je Perovič sporočil, da se na voditeljsko mesto oddaje Danes vrača Jerca Zajc Šušteršič(?!), ki je, spomnimo, odletela po prihodu (bivšega) direktorja in (in še vedno) odgovornega urednika Bojana Travna.
Jerca Zajc Šušteršič je trenutno sicer na porodniškem dopustu.
"Zamenjava" Uroša Slaka z Jerco Zajc Šušteršič pa kaže, da ne gre za nobeno resno uredniško odločitev, in hkrati dokazuje govorice, ki so že pred nekaj meseci začele prihajati iz stavbe Pop TV in Kanala A, kako je Tomaža Peroviča - kot televizijskega direktorja in urednika - "povozil čas".

PREVZELA BI SLOVENSKI DELEŽ NA PLANETU

Perovič, ki mu na Planet TV ni uspelo pripeljati nobenega novinarja ali urednika iz Pop TV (oddaje 24ur), čeprav se je hvalil, da bo z njim prišla cela ekipa, menda ne počne drugega kot "kolovrati" po Planetu ter razlaga, da je potreben "preboj". Hkrati se širijo govorice, da naj bi (si) Tomaž Perovič ter generalni direktor Planet TV (oziroma podjetja Antenna Slo d.o.o., izdajatelja televizije Planet TV) Marijan Jurenec pripravljala scenarij za "prevzem" manjšinskega 49-odstotnega deleža TS Medie d.o.o. (hčerinske družbe Telekoma Slovenije), znotraj lastniške strukture Antenna Slo d.o.o., ki je sicer v večinski, 51-odstotni lasti grške televizijske korporacije Antenna Group.
Je pa zagotovo popolna uganka, kje naj bi Jurenec ali Perovič sploh dobila denar za nakup takšnega lastniškega deleža ...

TRAVEN ŠE OSTAJA

Kljub odhodu Uroša Slaka pa na Planet TV - no, vsaj zaenkrat - še ostaja Bojan Traven, ki pa naj bi se dogovarjal za prestop na TV Slovenija.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
planet tv Uroš Slak Igor Jakovac Tomaž Perovič rtv slovenija pop tv Jerca Zajc Šušteršič Bojan Traven KANAL A Marijan Jurenec Antenna Group

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Patricija Škrlep

2018-12-08 12:23:17


Predvidevam, da so Lebnu to podtaknili strankarski kolegi, vendar tako SMC s takimi kadri izgublja na kredibilnosti. Matić uvaža v stranko same sumljive ženske, konfliktne in vsekakor daleč od vsaj primerne dostojnosti pri tem kar delajo. Že Ložarjeva je sporna v vseh pogledih, intrigantski tip ženske, ki svojo kariero gradi na všečnosti moškim s tem da z njimi neovirano koketira in opravlja ostale "nedostojne ženske" in neumne tipe, ki padejo na te ženske. Hkrati moralizira o drugih, kako so prišli do določenega položaja, sebe pa ne vidi, da je popolnoma nesprejemljiva za kakršnokoli pojavljanje v javnosti, ker svoje pomankljivo znanje poskuša vsakič zakamuflirati s pretirano kritiko drugih in je zanesljivo najbolj glasna med vsemi spornimi ženščinami katerim je Matić strankarski boter. Matić mora imet res zgrešeno samopodobo, da se obdaja s takimi sumljivimi osebki. Sploh za Ložarjevo lahko trdimo, da zna izključno izkoriščat ljudi, zlasti moške, se jim hkrati ponujati in jih hkrati za njihovimi hrbti opravljat in jih poniževat, češ kako so neumni, da takoj nasedejo "njenim čarom". Nasploh od kje Matiću ideja, da je sposoben vodit ta javni servis, glede na to s kakšnimi kadri se obdaja, očitno živi v svojem paralelnem vesolju. Da ga v stranki še niso spregledal, kakšen bolnik je v resnici pa je tudi nepojmljivo. On je čisti parazit in steanko nedvomno vodi v propad...nasploh bi moral odstopit z vseh funkcij v stranki, ker je kot neuspeli kandidat za župana in poslanca totalno zajebal vse...aja pa še Ložarjeva je kandidirala za poslanko...vseeno mislim da ima SMC sposobnejše kadre kot te samopromotorje, ki so kvečjemu destruktivni za okokico v kateri se gibljejo.
Fantom iz opere

2018-12-08 11:33:54


Kdo je VESNA UGRINOVSKI - Na spodnjem linku naj bi bil prirejen razpis za Vesno Ugrinovski - NAGRADA ZA KAJ ŽE????? Še čudno, da se slovenske civilne iniciative niso oglasile. Ženska je bila prej navadna uradnica na tem ministrstvu zaposlena za določen čas brez kakršni koli direktorskih izkušen. Med l. 2014 - 2018 je turbolentno konfliktna Ugrinovska napredovala, če se ta oseba spozna na kakšne vode razen plavanja v bazenu in morju... Posmehuje se ji celo ministrstvo. Enako velja v tem obdobju, da jo je Matić spravil v kompletu še na RTV. http://www.mop.gov.si/fileadmin/mop.gov.si/pageuploads/zaposlitev/razpis_direktor_dvi_22nov18.pdf DIREKTORAT ZA VODE IN INVESTICIJE v.d. generalne direktorice: Vesna Ugrinovski - USTOLIČENA PRED DOBRIM MESECEM brez izkušenj tel.: 01/ 478 7340 e-pošta: vesna.ugrinovski(at)gov.si Sektor za urejanje voda: mag. Luka Štravs tel.: 01 / 478 7404 e-pošta: luka.stravs(at)gov.si Sektor za zmanjševanje posledic naravnih nesreč: Ervin Vivoda tel.: 01 / 478 7237 e-pošta: ervin.vivoda(at)gov.si Sektor za kohezijo: Tomaž Prodan tel.: 01 / 478 7484 e-pošta: tomaz.prodan(at)gov.si Sektor za investicije in ekonomsko upravljanje: Branko Kacjan tel.: 01 / 478 7469 e-pošta: branko.kacjan(at)gov.si Sektor za varstvo in odločanje o rabi voda: Janez Dodič tel.: 01 / 478 7431 e-pošta: janez.dodic(at)gov.si Oddelek za varstvo voda Oddelek za odločanje o rabi voda ZAPOSLITEV Datum objave Objava prostega delovnega mesta Obvestilo o končanem postopku Datum objave obvestila 28.11.2018 Javni natečaj za prosto delovno mesto podsekretar v Sektorju za investicije in ekonomsko upravljanje, obrazec 27.11.2018 Javna objava za prosto delovno mesto administrator v Glavni pisarni, obrazec 27.11.2018 Javna objava za prosto delovno mesto voznik funkcionarja v Službi za splošne zadeve in informatiko, obrazec 22.11.2018 Javni natečaj za položaj generalnega direktorja Direktorata za vode in investicije na Ministrstvu za okolje in prostor 19.11.2018 Javni natečaj za prosto delovno mesto višji svetovalec v Službi za kadrovske zadeve, obrazec 15.11.2018 Javni natečaj za prosto delovno mesto podsekretar v Sektorju za investicije in ekonomsko upravljanje, obrazec 14.11.2018 Javna objava za prosto delovno mesto svetovalec - pripravnik v Sektorju za kohezijo za določen čas, obrazec 18.10.2018 Javni natečaj za položaj generalnega direktorja Direktorata za okolje v Ministrstvu za okolje in prostor

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kaos na Planet TV. Uroš Slak dal odpoved, Jurenec in Perovič kolovratita