objavi na
pozareport.si

forum

2010 Pozareport

Sobota, 14. avgust 2010 ob 07:31

Oče bodoče snahe ljubljanskega župana Jankovića ždi v zaporu zaradi mamil
Maxime Pikula, nova zaročenka Damijana Jankovića, v intervjuju za tabloidno revijo Obrazi zamolčala popravni izpit iz matematike, pa tudi očeta, ki zaradi mamilarskih poslov sedi v zaporu na Dobu
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Slovenski tabloidi že nekaj časa pišejo o Maxime Pikula, novi ljubezni in zaročenki Damijana Jankovića, starejšega sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića in direktorja krovnega podjetja družine Janković Electe. Zdaj se je z velikim intervjujem v reviji Obrazi oglasila tudi Maxime Pikula, kjer med drugim pravi, da "z Damijanom Jankovićem nista javni osebi" in medijem sporoča, naj se ob njiju "ne spotikajo," sicer se bosta medijev "lotevala po sodni poti."
Dokaj nenavadne grožnje 19-letne ljubljanske manekenke (zaročni prstan z diamantom nosi na desni roki), ki je lani tekmovala na Supermodelu Slovenije, v intervjuju za tabloidno revijo Obrazi pa razlaga celo to, koga bo volila na jesenskih lokalnih volitvah, kar ji je novinarka Eva Košak elegantno položila na usta. Maxime Pikula je potrdila govorice, da se je praktično takoj potem, ko sta se zelo spontano, kot pravi, "pobližje spoznala (letos spomladi)," preselila k Damijanu Jankoviću v Trnovo, da sta zaročena in da bo skorajšnja poroka sanjska. Tako vsaj napoveduje. Povedala je še, da "končuje Euro gimnazijo" in da ne bo več manekenka, saj jo zanima odvetništvo, ne ve še pa zagotovo, ali gospodarsko ali kazensko pravo.
Po informacijah iz Euro gimnazije pa bo morala Maxime Pikula, ki med sošolci in profesorji sicer velja za precej odraslo dekle, na študij prava nekaj časa še počakati. Naši zanesljivi viri namreč pravijo, da končuje šele tretji letnik, saj ima popravni izpit iz matematike, ki ga bo poskušala narediti 26. avgusta. Prvi letnik pa je že ponavljala.
Čeprav so se tabloidi doslej ukvarjali tudi z njeno mamo, lastnico ljubljanskega lokala Maximal (na Bregu 12), v intervjuju za revijo Obrazi Maxime Pikula svojih staršev ni omenila. Zgodba z njenimi starši je očitno hudo zapletena. Njena mama Tadeja Pikula (vsi ji pravijo Twiggy, kar naj bi bilo njeno umetniško ime) velja za hudo razvpito podjetnico, saj naj bi se kar naprej "zapletala v dolgove in natege," pravijo naši viri, večino časa pa naj bi "visela" pred legendarnim ljubljanskim lokalom Platana. Oče Maxim Pikula, Dejan Ranković, medtem sedi v zaporu na Dobu, obsojen zaradi dilanja droge, še prej pa je bil zaradi mamilarskih poslov zaprt v Trstu. Dejan Ranković je brat dvojček Aleksandre Ranković, žene znanega poslovneža Iva Pušnika, ki sta se pred časom preselila v Švico. Po naših informacijah družina Ranković (Aleksandra in njeni starši) nima prav nobenih stikov z Dejanom Rankovićem in Tadejo Twiggy Pikula, tudi na zaroki Damijan Jankovića in Maxime Pikula v prestižni ljubljanski restavraciji As ni bilo nobenega člana te veje družine. Naši viri pravijo, da naj bi bil zaradi zloglasnosti staršev Maxime Pikula čemeren tudi Zoran Janković, čeprav Maxime pripoveduje, da je bila njuna zveza "z obeh strani odlično sprejeta." Zoran Janković, ki je zaroko v Asu hitro zapustil, se menda boji, da bodo s to familijo še velike težave, saj naj bi si Tadeja Pikula preko Jankovićev obetala nove poslovne priložnosti. Mimogrede, Damijan Janković je direktor ljubljanskega podjetja Bodi d.o.o., katerega lastnica je njegova bivša spremljevalka in prav tako nekdanja manekenka Meta Logar. Transakcijski račun podjetja Bodi d.o.o. pri banki NLB je trenutno blokiran.
Zanimive so tudi domnevne družinske povezave z nekdanjim jugoslovanskim notranjim ministrom in šefom nekdanje Udbe Aleksandrom Rankovićem. Medtem ko Damijan Janković pravi, da je Maxime Pikula njegova daljna sorodnica, tisti, ki poznajo Dejana in Aleksandro Ranković, trdijo, da niso v sorodu pokojnim beograjskim politikom Aleksandrom Rankovićem. Govorice o sorodstvu naj bi "ljubljanski Rankovići" menda lansirali sami, ker so jim koristile pri biznisu.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maxime Pikula Damijana Jankovića Zorana Jankovića Eva Košak Tadeja Pikula Dejan Ranković Aleksandre Ranković Iva Pušnika Meta Logar Aleksandrom Rankovićem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Patricija Škrlep

2018-12-08 12:23:17


Predvidevam, da so Lebnu to podtaknili strankarski kolegi, vendar tako SMC s takimi kadri izgublja na kredibilnosti. Matić uvaža v stranko same sumljive ženske, konfliktne in vsekakor daleč od vsaj primerne dostojnosti pri tem kar delajo. Že Ložarjeva je sporna v vseh pogledih, intrigantski tip ženske, ki svojo kariero gradi na všečnosti moškim s tem da z njimi neovirano koketira in opravlja ostale "nedostojne ženske" in neumne tipe, ki padejo na te ženske. Hkrati moralizira o drugih, kako so prišli do določenega položaja, sebe pa ne vidi, da je popolnoma nesprejemljiva za kakršnokoli pojavljanje v javnosti, ker svoje pomankljivo znanje poskuša vsakič zakamuflirati s pretirano kritiko drugih in je zanesljivo najbolj glasna med vsemi spornimi ženščinami katerim je Matić strankarski boter. Matić mora imet res zgrešeno samopodobo, da se obdaja s takimi sumljivimi osebki. Sploh za Ložarjevo lahko trdimo, da zna izključno izkoriščat ljudi, zlasti moške, se jim hkrati ponujati in jih hkrati za njihovimi hrbti opravljat in jih poniževat, češ kako so neumni, da takoj nasedejo "njenim čarom". Nasploh od kje Matiću ideja, da je sposoben vodit ta javni servis, glede na to s kakšnimi kadri se obdaja, očitno živi v svojem paralelnem vesolju. Da ga v stranki še niso spregledal, kakšen bolnik je v resnici pa je tudi nepojmljivo. On je čisti parazit in steanko nedvomno vodi v propad...nasploh bi moral odstopit z vseh funkcij v stranki, ker je kot neuspeli kandidat za župana in poslanca totalno zajebal vse...aja pa še Ložarjeva je kandidirala za poslanko...vseeno mislim da ima SMC sposobnejše kadre kot te samopromotorje, ki so kvečjemu destruktivni za okokico v kateri se gibljejo.
Fantom iz opere

2018-12-08 11:33:54


Kdo je VESNA UGRINOVSKI - Na spodnjem linku naj bi bil prirejen razpis za Vesno Ugrinovski - NAGRADA ZA KAJ ŽE????? Še čudno, da se slovenske civilne iniciative niso oglasile. Ženska je bila prej navadna uradnica na tem ministrstvu zaposlena za določen čas brez kakršni koli direktorskih izkušen. Med l. 2014 - 2018 je turbolentno konfliktna Ugrinovska napredovala, če se ta oseba spozna na kakšne vode razen plavanja v bazenu in morju... Posmehuje se ji celo ministrstvo. Enako velja v tem obdobju, da jo je Matić spravil v kompletu še na RTV. http://www.mop.gov.si/fileadmin/mop.gov.si/pageuploads/zaposlitev/razpis_direktor_dvi_22nov18.pdf DIREKTORAT ZA VODE IN INVESTICIJE v.d. generalne direktorice: Vesna Ugrinovski - USTOLIČENA PRED DOBRIM MESECEM brez izkušenj tel.: 01/ 478 7340 e-pošta: vesna.ugrinovski(at)gov.si Sektor za urejanje voda: mag. Luka Štravs tel.: 01 / 478 7404 e-pošta: luka.stravs(at)gov.si Sektor za zmanjševanje posledic naravnih nesreč: Ervin Vivoda tel.: 01 / 478 7237 e-pošta: ervin.vivoda(at)gov.si Sektor za kohezijo: Tomaž Prodan tel.: 01 / 478 7484 e-pošta: tomaz.prodan(at)gov.si Sektor za investicije in ekonomsko upravljanje: Branko Kacjan tel.: 01 / 478 7469 e-pošta: branko.kacjan(at)gov.si Sektor za varstvo in odločanje o rabi voda: Janez Dodič tel.: 01 / 478 7431 e-pošta: janez.dodic(at)gov.si Oddelek za varstvo voda Oddelek za odločanje o rabi voda ZAPOSLITEV Datum objave Objava prostega delovnega mesta Obvestilo o končanem postopku Datum objave obvestila 28.11.2018 Javni natečaj za prosto delovno mesto podsekretar v Sektorju za investicije in ekonomsko upravljanje, obrazec 27.11.2018 Javna objava za prosto delovno mesto administrator v Glavni pisarni, obrazec 27.11.2018 Javna objava za prosto delovno mesto voznik funkcionarja v Službi za splošne zadeve in informatiko, obrazec 22.11.2018 Javni natečaj za položaj generalnega direktorja Direktorata za vode in investicije na Ministrstvu za okolje in prostor 19.11.2018 Javni natečaj za prosto delovno mesto višji svetovalec v Službi za kadrovske zadeve, obrazec 15.11.2018 Javni natečaj za prosto delovno mesto podsekretar v Sektorju za investicije in ekonomsko upravljanje, obrazec 14.11.2018 Javna objava za prosto delovno mesto svetovalec - pripravnik v Sektorju za kohezijo za določen čas, obrazec 18.10.2018 Javni natečaj za položaj generalnega direktorja Direktorata za okolje v Ministrstvu za okolje in prostor

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Oče bodoče snahe ljubljanskega župana Jankovića ždi v zaporu zaradi mamil