objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Nedelja, 14. februar 2016 ob 10:27

Tudi ona že v Baslu. Starleta Katarina Benček ujela nogometnega milijonarja Šporarja.
Razvpita ljubljanska plavolaska z bujnim oprsjem je skoraj osem let starejša od nekdanjega golgeterja Olimpije, ki za FC Basel danes debitira v derbiju švicarske prve lige proti Grasshopersu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Andraž Šporar, nekdanji golgeter Olimpije in trenutno drugi najdražji slovenski nogometaš (poleg Josipa Iličića), ki je lani decembra podpisal za švicarski klub FC Basel, se je v Švico preselil skupaj s Katarino Benček, eno od najbolj znanih in razvpitih slovenskih starlet.
Medtem ko se Andraž Šporar pripravlja na današnji prvi nastop v dresu Basla, in to proti Grasshopersu (gre za največji švicarski nogometni derbi; Basel sicer v prvi ligi premočno vodi - 46 točk pred Grasshopersom, ki ima 34 točk), pa Benčkova opremlja njuno stanovanje.
Spomnimo, prestop nogometaša Šporarja v Švico je stal skoraj 4 milijone evrov, Šporar pa je pogodbo podpisal za 4 leta in pol. Letno naj bi sicer zaslužil okoli 700 tisoč evrov, Iličić pa v Italiji, kjer igra za Fiorentino, letno zasluži okoli en milijon in 200 tisoč evrov.
Katarina Benček, plavolaska z bujnim oprsjem, ki je pred leti poskušala kariero v Združenih državah Amerike (Las Vegasu) in je skupaj z nekdanjo Playboyevo nagico Dorotejo Premužič, bivšo spremljevalko raperja Roka Terkaja, vodila agencijo za posredovanje modelov in organiziranje kulturnih prireditev pod imenom Diamantke (pred časom je namreč Benčkova po javno dostopnih podatkih iz agencije lastniško izstopila, edina lastnica agencije pa je ostala Premužičeva, ki je naslov agencije prenesla iz LjubljaneMaribor), je pred Šporarjem hodila z osebnim trenerjem fitnesa in starim znancem televizijskih resničnostnih šovov Rokom Mariničem. Katarino Benček je sicer še vedno mogoče najti na znani "moški" spletni strani GentlemaneChoise (Index.hr).

KATARINA SKORAJ OSEM LET STAREJŠA OD ANDRAŽA

In zanimivo, Andraž Šporar, ki bo 27. januarja praznoval 22. rojstni dan, je skoraj osem let mlajši od Katarine Benček. Starleta bo namreč letos septembra stara "že" 30 let.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tudi ona že v Baslu. Starleta Katarina Benček ujela nogometnega milijonarja Šporarja.