objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sreda, 22. julij 2015 ob 06:24

Vesna Janković. Na Facebooku razkazuje novo oprsje, v Krškem pa novega spremljevalca.
Po Juretu Jankoviću in Sašu Radoviću je zdaj na vrsti poslovnež in teniški trener Sandi Derzić, menda njen najresnejši moški doslej.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Vesna Janković, še vedno malce razvpita bivša snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića, naj bi spet imela novega spremljevalca. Šlo naj bi za dolenjskega poslovneža in teniškega trenerja Sandija Derzića, lastnika in direktorja družbe Derzić-Drozga, d. o. o., iz Dobove, ki se ukvarja s čiščenjem klimatskih naprav.
Naši viri, ki ju pogosto videvajo skupaj v Krškem, pravijo, da gre tokrat - po bivšem možu Juretu Jankoviću in mariborskem zasebnem trenerju fitnesa Sašu Radoviću - za njenega kakor najresnejšega moškega doslej. Podjetje Derzić-Drozga namreč kar dobro posluje. Lani je imelo 426 tisoč evrov prihodkov in dobrih 48 tisoč evrov dobička. Isti viri še pripovedujejo, da je Sandi Derzić ločenec z dvema otrokoma (torej podobno kot Jankovićeva), v Termah Čatež pa naj bi tenis učil hčerko "tajkuna" Bojana Petana.
Vesna Janković, ki se po Facebooku razkazuje z novejšim silikonskim oprsjem, intimno zvezo sicer zanika in pravi, da sta z Derzićem povezana zgolj poslovno, saj prek svojega novega podjetja JV Kreativni marketing, d. o. o., tako vsaj pravi Jankovićeva, "posreduje pri pridobivanju novih poslov".

KOPICA PODJETIJ VESNE JANKOVIĆ

Vesna Janković je bila po javno dostopnih podatkih pred časom lastnica dveh podjetij, Logis, d. o. o., in Safe Consulting, d. o. o., skupaj Juretom Jankovićem pa naj bi bila po poročanju nekaterih drugi medijev solastnica družbe Adelmancia na Cipru.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vesna Janković. Na Facebooku razkazuje novo oprsje, v Krškem pa novega spremljevalca.