objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Ponedeljek, 8. december 2014 ob 06:46

Lucija Gubenšek ima novega. Od nogometaša III. lige do oglaševalca iz prve
Najnovejši spremljevalec nekdanje manekenke in bivše televizijske voditeljice je solastnik agencije Pristop Sašo Dimitrievski
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja mariborska manekenka ter bivša televizijska voditeljica Lucija Gubenšek ima novega spremljevalca. Gre za medijsko znanega ljubljanskega oglaševalca Saša Dimitrievskega, partnerja agencije Pristop.
Po zadnjih podatkih ima Dimitrievski v Pristopu 5-odstotni lastniški delež.
Spomnimo, Gubenškova je do nedavnega hodila z nogometašem Andrejem Pečnikom, ki je lani iz ruskega drugoligaša Volgar pristal v tretji avstrijski regionalni ligi, igra pa za klub koroških Slovencev Sak iz Celovca. Andrej Pečnik je sicer brat bolj znanega nogometaša in reprezentanta Nejca Pečnika.
Še prej pa bil dolgoletni spremljevalec Lucije Gubenšek razvpiti Rok Šerbinek, dedič mariborske avtohiše Šerbinek, ki se trenutno s prisilno poravnavo rešuje pred stečajem. Medtem se je Rok Šerbinek začel v Mariboru ponovno ukvarjati z "avtoodpadom".

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Lucija Gubenšek Saša Dimitrievskega Andrejem Pečnikom Nejca Pečnika Rok Šerbinek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lucija Gubenšek ima novega. Od nogometaša III. lige do oglaševalca iz prve