objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Sreda, 19. november 2014 ob 06:38

Vrnitev Vesne Janković na male ekrane pripravlja sporen Danijel Pohorec
Nekdanja žena Jureta Jankovića naj bi se spet vrnila v objem mariborskega trenerja fitnesa Saša Radovića, čeprav to še prikriva
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Vesna Janković je pred nekaj tedni napovedala svojo "veliko vrnitev" na male ekrane. Potem so se razširile govorice, da bo prevzela vodenje oddaje Ujemi sanje, predvajane na nekaterih lokalnih televizijah. Gre za oddajo, ki jo je sprva vodila nekdanja manekenka Stančka Šukalo, pri njej pa je sodelovala tudi Suzana Jakšič.
Vesna Janković pravi, da se res vrača na televizijo, oddaja nastaja, vendar ne gre za omenjeno oddajo Ujemi sanje. Bo pa produkcijo peljala ista oseba.
Več ni želela povedati ... "Trenutno sem poslovno v Bruslju, zato bom za več informacij dosegljiva konec tedna." Ampak tudi to, kar naj bi poslovno počela v Bruslju, je zavito v skrivnost.
Producent oddaje bo torej Danijel Pohorec, sicer tudi glasbeni menedžer, ki pa se je že med produkcijo oddaje Ujemi sanje zapletel v celo vrsto finančnih škandalov. Denar naj bi med drugim dolgoval "občasni" novinarki in nekdanji televizijki Miši Margan ter pevki Sanji Grohar, ki je zoper Pohorca - že februarja lani - vložila tudi tožbo.
Po javno dostopnih podatkih je Pohorec, prav tako leta 2013, zaprl status samostojnega podjetnika, potem ko je imel več kot leto dni blokirane vse transakcijske račune. Zdaj naj bi delal v Belgiji, kjer je pred časom, kot so že poročale slovenske tabloidne revije, "vodil" snemanje reklame za neko belgijsko pivo (za katero pivo oziroma blagovno znamko piva je šlo, pa taiste revije niso povedale?!), v pivski reklami je nastopila tudi Vesna Janković - napol gola je pozirala v kadi.
Danijel Pohorec zdaj v Sloveniji nima več nobenega podjetja, vsaj pod svojim imenom ne, zato ni čisto jasno, kako sploh posluje. Je pa možno, da je podjetje odprl v Belgiji, recimo v Bruslju, kjer je trenutno Vesna Janković.

IN SPET NAZAJ K RADOVIĆU

Mimogrede, Vesna Janković naj bi bila spet z mariborskim trenerjem fitnesa Sašom Radovićem. Teh informacij nam sicer ni potrdila, ampak niti zanikala ne. Menda naj bi to, da se je vrnila k Radoviću, še prikrivala.
Vmes ko sta bila s Sašem Radovićem kakor narazen, naj bi imela nekega starejšega moškega.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesna Janković Stančka Šukalo Suzana Jakšič Danijel Pohorec Miši Margan Sanji Grohar Sašom Radovićem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vrnitev Vesne Janković na male ekrane pripravlja sporen Danijel Pohorec