objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Četrtek, 13. november 2014 ob 11:18

Ana Tavčar in Igor Pirkovič. Tako odmevna ljubezen, pa tako hitra ločitev!
Po treh letih konec televizijskega para Tavčar-Pirkovič. Voditeljica oddaje Dobro jutro naj bi zdaj hodila s pesnikom Alešem Čarjem
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Po komaj slabih treh letih medijsko odmevne ljubezni in poroke sta se - po naših informacijah - ločila televizijska voditeljica Ana Tavčar (Dobro jutro na prvem programu TV Slovenija) in urednik oddaje TV Tednik Igor Pirkovič.
Tavčarjeva, ki se je po poroki pisala Tavčar Pirkovič, oddaje že vodi samo kot Ana Tavčar, govorice, da se razhajata, pa so se pojavile že pred nekaj meseci.
Njuno ločitev nam je potrdilo več virov iz TVS, medtem ko sta se Tavčarjeva in Pirkovič zavila v molk.
Po navedbah naših virov Pirkoviča na hodnikih RTV Slovenija občasno videvajo "kar zelo potrtega" (to je sicer že njegova tretja ločitev), medtem ko naj bi Ana Tavčar, ki med televizijskimi kolegi in kolegicami velja za "ambiciozno oportunistko", še pred ločitvijo padla v objem znanega pesnika Aleša Čarja.
Spomnimo, Ana Tavčar in Igor Pirkovič sta pred časom - oba, na istem javnem razpisu, še kot mož in žena - kandidirala za odgovornega urednika oziroma urednico razvedrilnega programa, vendar med uredništvom nista dobila praktično nobene podpore.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Tavčar igor pirkovič Aleša Čarja kandidirala za odgovornega urednika

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ana Tavčar in Igor Pirkovič. Tako odmevna ljubezen, pa tako hitra ločitev!