objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 20. februar 2018 ob 06:40

Tožilka Blanka Žgajnar zanika, da naj bi grozila ravnatelju. Sin Igorja Štembergerja pa čudno piše po facebooku.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tožilka Blanka Žgajnar zanika navedbe naših virov, da naj bi grozila ravnatelju Marjanu Gorupu.
Včeraj smo poročali o dogajanjih na znani ljubljanski osnovni šoli Prežihovega Voranca, povezanih s sinovoma okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar in lastnika borzne hiše Ilirika Igorja Štembergerja (vir).
Žganjarjeva nam je prek tiskovne predstavnice vrhovnega državnega tožilstva, nekdanje novinarke Erike Repovž, posredovala demanti, da naj bi leta 2013 oziroma kdaj prej ali pozneje grozila ravnatelju te šole Marjanu Gorupu.
Popravek in prikaz nasprotnih dejstev vrhovnega državnega tožilstva objavljamo v nadaljevanju:
 
POPRAVEK IN PRIKAZ NASPROTNIH DEJSTEV
"Državna tožilka zatrjuje in zagotavlja, da niti leta 2013, niti kdaj prej oziroma pozneje, ni vpila na ravnatelja OŠ Prežihov Voranc, gospoda Marjana Gorupa, ali mu grozila, kot je navedeno v članku.
Ker gre za zlonamerne trditve, ki zavajajo javnost z neresnicami in blatijo dobro ime okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar s Specializiranega državnega tožilstva RS, kot tudi dobro ime celotnega državnega tožilstva, vas na podlagi pisne izjave tožilke, v katerih navedene trditve odločno zanika, pozivamo k objavi tega demantija.
" Lep pozdrav,

Erika Repovž
Svetovalka za odnose z javnostmi
Vrhovno državno tožilstvo RS

VPLETEN V INCIDENTE PRED LJUBLJANSKIMI LOKALI

Naj ob tem takoj pojasnimo, da je bil včerajšnji članek objavljen na podlagi pričevanj naši virov, delno pa so o teh dogajanjih že poročali tudi drugi mediji. Zato tudi odločno zanikamo, da gre pri našem poročanju za zlonamerne trditve, ki zavajajo javnost z neresnicami oziroma celo blatijo dobro ime celotnega državnega tožilstva?!
Objavljamo pa tudi skrajno čudne zapise sina finančnika Igorja Štembergerja na facebooku, ki ga v našem članku sicer nismo navedli z imenom in priimkom, no, zdaj se on razkriva kar - sam (faksimile). Po naših informacijah je sin finančnika Štembergerja (ki se na facebooku sicer hvali, da drugi nis(m)o sposobni imeti takšnega življenja kot on, karkoli naj bi to pomenilo) vpleten tudi v nekatere druge sodne postopke, povezane s pretepaškimi incidenti pred ljubljanskimi lokali, o čemer bomo (verjetno) poročali v naslednjih dneh.

				Včerajšnji zapisi sina finančnika Igorja Štembergerja na facebooku.<br>
			Včerajšnji zapisi sina finančnika Igorja Štembergerja na facebooku.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igor Štemberger Osnovna šola Prežihovega Voranca Nasilje otrok znanih staršev Marjan Gorup Blanka Žgajnar državno tožilstvo Erika Repovž Facebook

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tožilka Blanka Žgajnar zanika, da naj bi grozila ravnatelju. Sin Igorja Štembergerja pa čudno piše po facebooku.